Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Bugun ankaradan kkaleye gidicem. 1 saat. 6. Gunum bir sey olmaz de mi yolculuktan?
Canim rahat ol ben 3 gündür öyle normale döndüm ki biz ilcede yiz ile yarim saat uc gündür hergün gidip geliyorum bana yatmana gerek yok dedi dokto ru m...en iyisini doktor un bilir...eger bir yasak koymadiysa rahat ol allahin izni ile hicbirsey olmaz. ..

Cnm rahat ol...beklemek cok zor gerçekten ama buda bizim imtihanimiz inşallah herşey cok güzel olur hepimiz icinde...yatma meselesi bence tamamen rahimle alakali egerki senin bu konuda sıkıntın olsa dokto ru n zaten tedbirini alirdi rahat ol...birde düşün yatmak başarı getirse merkezler basari oranlarini artirmak icin gerekirse 12gun hastanede tutarlar...bu cok ta zor değil...onu için takilma bu kisimlarina..sadece agir is yapma yeterli...olacagi varsa olur allahin izni ile...

Insallah tutunmusrur. Saxma dedigimiz seyler vile kafamiza takiliyor. Tok ikindim yik mersiven ciktim kustum bir sey olir mu vs diye. Ikinci bu ama daha zor oldu insallah deger celtiklerimize de. Olmasa da galipfir bu yolda mağlup diyerek devam edeceğiz yolumuza. Allah yardım etsin hepimize.

Bugün transfer i oldum 2 meleğim kaliteli 8 hücreli olmuş diğerleri dondurulacak kadar iyi değilmiş 2 tanesi transfer edildi suan icimdeler☺doktorum 2 3 gün mümkün olduğu kadar yat dinle n sonra normal hayatına dön ama zorlama kendini dedi. Transfer sonrası hiç kaldirmadilar 2 saat yattım kafanı bile kaldırma dediler sonrasında 2 saatlik yolculuk yaparak eve geldik geldiğimizde n beri yatıyorum tuvalete kalkıp 2 3 dolaşıp uzanıyorum telefona da fazla yakın durma dedi ben yinede dayanamayip arada elime alıyorum size yazmak için☺bundan sonra sini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah çok güzel olur hersey☺2 meleğim de sımsıkı tutunur bana

Hayırlı olsun inşallah bebeklerin hep seninle kalır güzel sonuclanit

Selamlar arkadaşlar bende pzrtsi günü transfer oldum 5.gün embriyosu bir tane dört tane 5.gün embriyosuda donduruldu..aslında iki tane konulacakti ama çok yumurta toplandığı icin e2 biraz yuksekti senin için zor olur dediler...rabbim kimsenin emeklerini boşa cikarmasin haftaya prsmbe test günüm fakat salı günü kan vermeyi düşünüyorum beklemek çok zor yaa :)) doğru dürüst uyuyamiyorum kabuklar görüyorum

Benim de sali gunu 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Biz digerlerini donduuramadik ne yazikki :-( insallah gerek kalmaz digerlerine de guzel haberler aliriz. Bana ayin 9unda test yap dediler sizin daha erkenmis ne guzel

selamm ben de ayın 23 ünde cuma günü transfer oldum. normal hayatına dön dediler evde beklemeye dayanamam dedim pazartesiden beri işe gidiyorum. kafam meşgul oluyo. arada bi belim ağrıyo fena adet olcak gibi. korkuyorum ama korkumu bastırıyorum

Cnm hayirli ugurlu olsun benimde 22 sinde oldu...bende normal hayata döndüm 3 gündür geziyorum evde durursam da pasta Börek yapiyorum :) sadece agir kismina dikkat ediyorum...bendede var adet ağrısı gibi bende korkmustum ama burdaki arkadaslar normal dedi rahat ol yani... sen hangi merkezde yaptirdin hangi ilaclari kullanıyorsun kaçıncı gun embriyo su transfer edildi???...cok mu soru sordum nee???

inşallah korktuğum gibi olmaz.
ben izmirde ege üniversitesi hastanesine gidiyorum. 2 tane 3. gün embriyosu konuldu. transferden sonra dekort diye bi ilaç verdiler. 7 gün kullandım. kortizonmuş. şu an sadece crinone gel, coraspirin ve folidoce kullanıyorum. bir de 28 inde ovitrelle vuruldum. test günüm 6 şubat
sen neler kullanıyosun

Kızlar 7. Gü. Bir öyle bir böyle geçiyor. Çarsambayı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.

heyy benim de test gunum 6 subat :)

benim 28ocakta transferim oldu kizlar.ve bugun sabaha dogru bel agrisi ile uyandim. kötü bisey olmamistir de mi .

Kızlar 7. Gü. Bir öyle bir böyle geçiyor. Çarsambayı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.

benim de 6 subat test gunum ve dedigin gibi gunler nasil gececek bilmiyorum. bu arada ne hissetmem gerek onu da bilmiyorum.ogneleri vurulurken gene bi kosturma heycan vardi. transferden sonra bi bosluk oldu sanki.. gunlerimiz hayirlisi ile gecsin de bebeklerimizin bizimle oldugu resmiyet kazansin insallah mubarek cumalar hürmetine insallaaahhh. aaamiinn

hayırlısıyla tutar inş arkadaşım.o süreç çok zor bilirim.bende çarşamba günü bitirdim o süreci.tuttu çok şükür.şimdide ikisi de tuttu mu onu öğrenmek için bekliyoruz.hayırlısı olsun hepimiz için

Cnm inşallah hersey guzel olur bende crione jel climara bant coraspirin folik asit 4 gunde 1 proluton iğne birde hergun oksapar igne kullanıyorum...ovitrellayi transferden once kullandin demi ??? Herkesin tedavvisi ilaci farkli tabi...insallah sifa olur ilaclarimizda..Benimde 2 tane 3.gun embriyom transfer edildi inşallah hayirli sonuclar aliriz cnm...rabbim cuma günün yüzü suyu hurmetine yüzümüzü guldursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…