Cnm inşallah hersey guzel olur bende crione jel climara bant coraspirin folik asit 4 gunde 1 proluton iğne birde hergun oksapar igne kullanıyorum...ovitrellayi transferden once kullandin demi ??? Herkesin tedavvisi ilaci farkli tabi...insallah sifa olur ilaclarimizda..Benimde 2 tane 3.gun embriyom transfer edildi inşallah hayirli sonuclar aliriz cnm...rabbim cuma günün yüzü suyu hurmetine yüzümüzü guldursun...
Cnmm inan bilmiyorum ne verdilerse onu kullanıyorum ilk denemem benim cok fazla soramadim ne yüksek ne düşük birs ey demediler...hersey yolunda herşey yolunda dedi hep doktor umuz...insallah sonucta güzel olur..hayır ovitrelle yi transferden 5 gün sonra vurdurdular. e2 düşük ondan galiba dedim. nedenini sormadım. sen climarayı e2 düşük diye mi kullanıyosun?
Cnmm inan bilmiyorum ne verdilerse onu kullanıyorum ilk denemem benim cok fazla soramadim ne yüksek ne düşük birs ey demediler...hersey yolunda herşey yolunda dedi hep doktor umuz...insallah sonucta güzel olur..
Amin canım. Bi ordalar diyorum bir degiller. Allahım aklınıza mukayet olsun. Cumanın yüzü suyu hırmetine dileklerimizi kabul etsin Rabbim.benim de 6 subat test gunum ve dedigin gibi gunler nasil gececek bilmiyorum. bu arada ne hissetmem gerek onu da bilmiyorum.ogneleri vurulurken gene bi kosturma heycan vardi. transferden sonra bi bosluk oldu sanki.. gunlerimiz hayirlisi ile gecsin de bebeklerimizin bizimle oldugu resmiyet kazansin insallah mubarek cumalar hürmetine insallaaahhh. aaamiinn
Insallah canımmmSabredecez güzelim az kaldi cogu bitti azi kaldi :) inşallah ayin 3u 4unde burasi hamissss lerle dolacak...:)
inşallah ikisi de tutmuştur canım nasıl yaptın transfer sonrası ben yatıyorum dünden beri lavaboya kalıyorum sen nasıl geçirdi n gunlerini. kaçıncı gün yaptıyaptım testihayırlısıyla tutar inş arkadaşım.o süreç çok zor bilirim.bende çarşamba günü bitirdim o süreci.tuttu çok şükür.şimdide ikisi de tuttu mu onu öğrenmek için bekliyoruz.hayırlısı olsun hepimiz için
benimde hiç agrim yok ağrı olmalı miBenim neden sadece bel agrim var :-( 27sinde oldum transfer sadece ilk gun kasik agrim vardi.
Pek cok insan yaziyo kasik agrisi, bel agrisi falan. 27sini sayarsam 4.gunum sadece ilk gunler vadi bi seyler. Suan sanki bbosuna yatiyormusum gibi geliyobenimde hiç agrim yok ağrı olmalı mi
benim dün oldu transfer sadece kalkarken hafif batma oldu suan yatıyorum ama hicbirsey yok ağrı sizi. doktor olabilir demişti ama olmadıPek cok insan yaziyo kasik agrisi, bel agrisi falan. 27sini sayarsam 4.gunum sadece ilk gunler vadi bi seyler. Suan sanki bbosuna yatiyormusum gibi geliyo
bende dün oldum canim 10 Şubat☺bugun transferim oldu arkadaşlar beklemedeyim 11 şubat test tarihim..hayırlısı inşallah
cnm rahat olmaya çalış inş bebisler bizimle...senin test günün sali mı?Kızlar benim bir saattir çarpıntım var. Kendi kendime psikokojik belirtiler yaratiyorum yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?