benim normalde hep ayaklarım üşürdü.çorapsız duramazdım.ama şimdi bi ateş geliyor çorap çıkarıyorum.crinone jelden dolayı büyük olasılık.çünkü progesteron hormanı vücut ısısını yükseltiyor.Kizlar transferden sonra benimde ayaklarim buz gibi oluyodu cok usuyodum adet olacagim zaman oyle olurdu ona yormustum sonra belli bir sure sonra bu sefer ates basiyodu corap falan cikariyodum insallah sizinkude hamileliktendir
Insallah guzel haberler verirsin canimBugün sonuc alan yok sanirim ama yarın ben varım inşallah. ..
8.gun cok erken bence test icin cikanda var olupda cikmayanda sen kalbini ferah tut test gunune daha var insallah guzel haberler alacaksinarkadaşlar günaydın bugün benim transfer olalı 8. günümdü yine kendimi tutamadım idrar testi yaptım ama yine çıkmadı.tabiki tek tek tek çizgi ve ben çooookkkkk merak ediyorum acaba olsa silikte olsa çıkarmıydı belki.Rabbim yardımcımız olsun inşallahhhhhhhhh.....
inşallah canım ya yaşadığımız belirtiler inşallahhhhhhhhhhhhh gebelik belirtileridir inşalllahhhhhhhhh.....aynı şeyi özellikle akşamları bende yaşıyorum dün ayaklarımı ısıtıamadık eşim 2 tane battaniye sardı sonra da 1 2 saat sonra ateş bastı ter içinde kaldım anneme sordum grip olacan sanırım dedi inşalla iyiye işarettir.
Aynen bunu yaşıyorum canım inşallah sonumuz senin seningibi olurKizlar transferden sonra benimde ayaklarim buz gibi oluyodu cok usuyodum adet olacagim zaman oyle olurdu ona yormustum sonra belli bir sure sonra bu sefer ates basiyodu corap falan cikariyodum insallah sizinkude hamileliktendir
canımmm Allah razı olsun inşallahhhh vardır da çıkmamıştır sen galiba hamilesin yada durum nedir8.gun cok erken bence test icin cikanda var olupda cikmayanda sen kalbini ferah tut test gunune daha var insallah guzel haberler alacaksin
aynen Canim da umitlenmeden edemiyorum ben sağ tarafta birsey var sanki bacagima vuruyor bazen hareket edince hissediyorumHer seyi belirtiye yoruyoruz. Çok ümitlenmek de istemiyorum canım aslında hayal kırıklığına uğrarsam telafisi güç olmasın diye bir tarafım da neden olmasın ki diyor. Of offf...
sizin takvimi gördükçe o kadar ozeniyorum ki dua edin bizde yapalım o takvimiTransfei olanlara pozitif sonuçlar diliyorum, rahat olun, iyi beslenin ve dinlenin bir de bol bol dua edin.
Insallah canım guzel sonucunu bekliyoruz.Bugün sonuc alan yok sanirim ama yarın ben varım inşallah. ..
arkadaşım inan sanki benim yaşadığım belirtileri anlatıyorsun aynen benimde sol tarafımda böyle şişkinlik gibi falan diyorum psikolojik mi ama hiç gitmiyor ki mesela oturunca falan sıkışıyor gibi oluyor.aynen Canim da umitlenmeden edemiyorum ben sağ tarafta birsey var sanki bacagima vuruyor bazen hareket edince hissediyorum
umuttttt seninde bugün 8.günün değilmi ? idrarda bakmadın herhalde bakmayı düşünüyormusun canımaynen Canim da umitlenmeden edemiyorum ben sağ tarafta birsey var sanki bacagima vuruyor bazen hareket edince hissediyorum
si
sizin takvimi gördükçe o kadar ozeniyorum ki dua edin bizde yapalım o takvimi
Cnm maşallah ne kadar erken öğrenmiş sin...ben 9.gun test yaptim cikmadi sonra gününe kadar bekleyecem dedim herşey nasip kısmet...yarin bu saatlerde öğrenmiş olacam inşallah...bende o takvime cok ozeniyorummm yaaa bende istiyorumKızlar bir de belirti aramayın ben belirtim yok diye kendimi yediğim gün hamile olduğumu öğrendim. Transferden sonra 6. gün.
aynen Canim değişik birsey tarif edemiyorum inşallah güzel nedenlerden dir yaaarkadaşım inan sanki benim yaşadığım belirtileri anlatıyorsun aynen benimde sol tarafımda böyle şişkinlik gibi falan diyorum psikolojik mi ama hiç gitmiyor ki mesela oturunca falan sıkışıyor gibi oluyor.
Cnm maşallah ne kadar erken öğrenmiş sin...ben 9.gun test yaptim cikmadi sonra gününe kadar bekleyecem dedim herşey nasip kısmet...yarin bu saatlerde öğrenmiş olacam inşallah...bende o takvime cok ozeniyorummm yaaa bende istiyorum
Ben zaten farkındayım canım ama bu ilk basamak ilki olunca devamı gelir gibi geliyor. Suan bile o moddayim uyuyamiyorum ya yanlış bir hareket yaparsam diye sürekli uyaniyorum ki normalde hiç uyanmamİnşallah canım allahım sizlere de nasip etsin ama inan iş o takvimi yapmakla bitmiyormuş. Sürekli değer yükselmiş mi kese, kalp, bebek aklında bunlar oluyor. Uyurken bile keyifli bir uykum yok artık sürekli dikkat etmek gerekiyor. Değer mi tabiki sonuna kadar.
Ben zaten farkındayım canım ama bu ilk basamak ilki olunca devamı gelir gibi geliyor. Suan bile o moddayim uyuyamiyorum ya yanlış bir hareket yaparsam diye sürekli uyaniyorum ki normalde hiç uyanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?