allah yardımcın olsun arkadaşım.hayırlısıyla bu sefer tutar inşallahhhKizlar bende donmuslarimi alicam insallah pazartesi kontrolum var ona gore transfer gunu belli olcak dua edin bana ne olur bebegim bu defa benimle kalsin aralik ayinda yaptirmistim tup bebek 9. Gun 165 cikmisti 11. Gun 77 dusmustu insallah birdaha olmaz bebegim beni hic birakmaz insallah dua edin ne olur 5 denemem olucak
Gözün aydın çok sevindim tamamına ersin insallahKızlar degerim 49.30dan 141.7'ye yükselmiş. İnşallah bu yükseliş devam eder.
Allah yardimcim olsun inşallah bu sin denemek olur bebeğine kavusursunKizlar bende donmuslarimi alicam insallah pazartesi kontrolum var ona gore transfer gunu belli olcak dua edin bana ne olur bebegim bu defa benimle kalsin aralik ayinda yaptirmistim tup bebek 9. Gun 165 cikmisti 11. Gun 77 dusmustu insallah birdaha olmaz bebegim beni hic birakmaz insallah dua edin ne olur 5 denemem olucak
Canim çok gecmis olsun,üzülme desem de üzüleceğini biliyorum,Rabbim sabırlar versinmaalesef beni negatif olarak yazabilirsiniz arkadaşlar.
Cnm ben beklemedeyim daha geçen hafta bugündudu transferimyOosuN ilkgozagrim06 harika haberler. esunger53 cok tesekkür ederim. Insallah devam eder gebeligimiz. Allahim hepimize nasip eder güzel haberleri. Hepiniz dualarımdasinız.
Bazi arkadaslar daha erken sonuc aldi ama hamile oldugu halde erken yapip 12. Gunden once kanda deger artisi olmayabiliyor bence gununu bekle derim benim fikrimMeraba arkadaşlar 12 . Günden önce yapılan testlerde gebelik çıkar mi
Canim çok gecmis olsun,üzülme desem de üzüleceğini biliyorum,Rabbim sabırlar versin
maalesef beni negatif olarak yazabilirsiniz arkadaşlar.
Valla canım hemsire ile konustum drum ameliyattaymıs. O seni arar ameliyattan cıkınca dedi. Bakalım o ne derse ama tekrarla der sanırım. Sen ne alemdesin?halgan canim tebrik ederim,tekrar test yapacak mısın
Canım Allahim sabir versin. Insallah en yakın zamanda bebeģine kavuşursun. Degerin kaçti?maalesef beni negatif olarak yazabilirsiniz arkadaşlar.
Ben bugün 2.testi yaptim 9.gün 257 idi 11.gün 543 çıktı,kese icin 10 gün sonrasina çağirdilarValla canım hemsire ile konustum drum ameliyattaymıs. O seni arar ameliyattan cıkınca dedi. Bakalım o ne derse ama tekrarla der sanırım. Sen ne alemdesin?
Hadi hayirli olsun canim. Darisı basima insallah.Ben bugün 2.testi yaptim 9.gün 257 idi 11.gün 543 çıktı,kese icin 10 gün sonrasina çağirdilar
z aynidurumdayiz canimm hep streseşlere de sabır ya adamlar nasıl bekliyorlar. İnşallah herkese eşine bu müjdeyi vermek hhayırlısıyla nasip olur 14 şubat öncesi stres olmaman daha iyi benim zaten stresim engel oluyordu bebişe. Ah o stresim
inşallah canım kızın da mı tup bebek ti. dua et bana ☺Keske acele etmeseydin daha 8. Gun benim kizimda 12. Gun degerim 26 cikmisti erken yapsaydim degerim negatif cikacakti insallah seninde daha kanda degerin yukselmwmistir moralini bozma daha test gunune var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?