Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

allah yardımcın olsun arkadaşım.hayırlısıyla bu sefer tutar inşallahhh

Allah yardimcim olsun inşallah bu sin denemek olur bebeğine kavusursun

Valla canım hemsire ile konustum drum ameliyattaymıs. O seni arar ameliyattan cıkınca dedi. Bakalım o ne derse ama tekrarla der sanırım. Sen ne alemdesin?
Ben bugün 2.testi yaptim 9.gün 257 idi 11.gün 543 çıktı,kese icin 10 gün sonrasina çağirdilar

Kizlarrrr ne guzel haberler aldik bugun sizlerden, insallah devami da gelir. Hayirlisiyla kucagimiza aliriz .. ben de yrn testi tekrarliycam ins deger yukselmistir. Her an bi stres :-( kese icin ne zaman cagiriyor doktorlar? Bi de ikiz olup olmadigi ilk kontrolde belli oluyor muuuu?

eşlere de sabır ya adamlar nasıl bekliyorlar. İnşallah herkese eşine bu müjdeyi vermek hhayırlısıyla nasip olur 14 şubat öncesi stres olmaman daha iyi benim zaten stresim engel oluyordu bebişe. Ah o stresim
z aynidurumdayiz canimm hep stres

in
Keske acele etmeseydin daha 8. Gun benim kizimda 12. Gun degerim 26 cikmisti erken yapsaydim degerim negatif cikacakti insallah seninde daha kanda degerin yukselmwmistir moralini bozma daha test gunune var
inşallah canım kızın da mı tup bebek ti. dua et bana ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…