- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
duanın gücüne inanıyorum bol bol dua edelim isteyen herkes hamiş olsun,yavrularına kavuşsunOh ya maşallah darısı başımıza hamisler dua edin bize
Gozun aydin tamamina ersin insallah cok sevindim darisi diger arkadaslara insallahKizlarrrr inanamıyorum şimdi aradılar...10.gün değerim 383.6 çıktışimdi hastaneye gidiyoruz sanırım hamileyimmmm!bigün hep bunu yazmayı dilemistim..Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...GÜN bekleyen, değerlerin katlanmasını bekleyen tüm arkadaşlarıma hayırlı haberler diliyorum
Gözun aydın canım. Cok sevindim Allahım.hepimizin yardımcısı olsun. Bütün bekleyenlerin güzel haberlerini alalım insallah.Günaydın kızlarkan verdim bekliyorum..inşallah bugün herkes pozitif haberler alır...@halgan canım insallah senin değerin de kat kat artmıştır bizi dualarindan eksik etmeyen hamile arkadaşlarıma da mis kokulu hayırlı evlatlar diliyorum
Canım çok sevindim gözün aydınkızlar 9. gün değerim 257 idi,11.gün yani bugün 543 oleyyyy çok mutluyum,Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Maşallah canım ne güzel bir haber buKızlar degerim 49.30dan 141.7'ye yükselmiş. İnşallah bu yükseliş devam eder.
Çok teşekkür ederim canım. .inşallah kucagimiza da almayi nasip eder RabbimGozun aydin tamamina ersin insallah cok sevindim darisi diger arkadaslara insallah
İnşallah rabbim tamamına erdirsin Cnm darısî başımizaKızlar degerim 49.30dan 141.7'ye yükselmiş. İnşallah bu yükseliş devam eder.
Canım ilk 2 gün çok ağrım oldu..hatta ilk gün hafif pembe akıntım oldu..2.gun de 3 damla açık pembe kan gelmişti...şiddetli karın ağrısı adet sancim oldu. .kesin tutmadı diye düşünmüştüm..8.gün sabah ucuz testlerden idrar testi 2.çizgi silik cikti..dun predictor test yaptım şu erken gebelik testlerinden negatif çıktı...kesinlikle idrar testlerine takilmayin...Ayrıca akıntım falan da hiç olmadı..transfer süresi boyunca hiç yatmadım...RABBİM ol dedi ve oldu. .Bu 2.denemem..Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah..Tebrikler canım rabbim sağlıkla büyütsün versin kucağına inşallah maşallah ya umut oldu şimdi bize.hemen sorayim belirtilerin nelerdi ?
Amin canimnamin rabbim kucaginada almayi nasip etsinKizlarrrr inanamıyorum şimdi aradılar...10.gün değerim 383.6 çıktışimdi hastaneye gidiyoruz sanırım hamileyimmmm!bigün hep bunu yazmayı dilemistim..Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...GÜN bekleyen, değerlerin katlanmasını bekleyen tüm arkadaşlarıma hayırlı haberler diliyorum
Teşekkür ederim Cnm çokçok sağol .herşey gönlünce olsunCanım ilk 2 gün çok ağrım oldu..hatta ilk gün hafif pembe akıntım oldu..2.gun de 3 damla açık pembe kan gelmişti...şiddetli karın ağrısı adet sancim oldu. .kesin tutmadı diye düşünmüştüm..8.gün sabah ucuz testlerden idrar testi 2.çizgi silik cikti..dun predictor test yaptım şu erken gebelik testlerinden negatif çıktı...kesinlikle idrar testlerine takilmayin...Ayrıca akıntım falan da hiç olmadı..transfer süresi boyunca hiç yatmadım...RABBİM ol dedi ve oldu. .Bu 2.denemem..Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah..
Aminnn rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallahkızlar 9. gün değerim 257 idi,11.gün yani bugün 543 oleyyyy çok mutluyum,Rabbim isteyen herkese nasip etsin
hayırlı olsun arkadaşımKizlarrrr inanamıyorum şimdi aradılar...10.gün değerim 383.6 çıktışimdi hastaneye gidiyoruz sanırım hamileyimmmm!bigün hep bunu yazmayı dilemistim..Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...GÜN bekleyen, değerlerin katlanmasını bekleyen tüm arkadaşlarıma hayırlı haberler diliyorum
gözün aydınnnnkızlar 9. gün değerim 257 idi,11.gün yani bugün 543 oleyyyy çok mutluyum,Rabbim isteyen herkese nasip etsin
arkadaşım ben 9. gün hastaneyi aramıştım.hemşire 1 gün 1 gündür bekle demişti.10. gün gitmiştik.doktorun hangi gün derse o gün git.p
pazartesi falan yaptircaz tekrar canım katlarsa zaten pazartesi idrarda çıkması lazım bakalım hayırlısı
çok iyi e hadi hayırlı olsun tekrar.Kızlar degerim 49.30dan 141.7'ye yükselmiş. İnşallah bu yükseliş devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?