Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Gozun aydin tamamina ersin insallah cok sevindim darisi diger arkadaslara insallah

Gözun aydın canım. Cok sevindim Allahım.hepimizin yardımcısı olsun. Bütün bekleyenlerin güzel haberlerini alalım insallah.

Tebrikler canım rabbim sağlıkla büyütsün versin kucağına inşallah maşallah ya umut oldu şimdi bize.hemen sorayim belirtilerin nelerdi ?
Canım ilk 2 gün çok ağrım oldu..hatta ilk gün hafif pembe akıntım oldu..2.gun de 3 damla açık pembe kan gelmişti...şiddetli karın ağrısı adet sancim oldu. .kesin tutmadı diye düşünmüştüm..8.gün sabah ucuz testlerden idrar testi 2.çizgi silik cikti..dun predictor test yaptım şu erken gebelik testlerinden negatif çıktı...kesinlikle idrar testlerine takilmayin...Ayrıca akıntım falan da hiç olmadı..transfer süresi boyunca hiç yatmadım...RABBİM ol dedi ve oldu. .Bu 2.denemem..Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah..

Amin canimnamin rabbim kucaginada almayi nasip etsin

Teşekkür ederim Cnm çokçok sağol .herşey gönlünce olsun

Kizlar bende donmuslarimi alicam insallah pazartesi kontrolum var ona gore transfer gunu belli olcak dua edin bana ne olur bebegim bu defa benimle kalsin aralik ayinda yaptirmistim tup bebek 9. Gun 165 cikmisti 11. Gun 77 dusmustu insallah birdaha olmaz bebegim beni hic birakmaz insallah dua edin ne olur 5 denemem olucak

hayırlı olsun arkadaşım

p

pazartesi falan yaptircaz tekrar canım katlarsa zaten pazartesi idrarda çıkması lazım bakalım hayırlısı
arkadaşım ben 9. gün hastaneyi aramıştım.hemşire 1 gün 1 gündür bekle demişti.10. gün gitmiştik.doktorun hangi gün derse o gün git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…