Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canım aynı duyguları paylaşıyoruz inan benim eşimde seninki gibi sürekli internette araştırıp bakıyo geçen denemede 12. Günde 0.0 yazıyordu bunda yazmıyo ümit ediyo o da benim yarın test günüm yarın fakat kardeşimin nişanı var insanların morali bozulmasın diye pazar yaptırcam testi bakalım kısmetse olur aklımdasın sende

Kızlar ilaçlarınızı aynen kullaniyorsun degil mi pozitifi alanlar. Ben kan sulandırıci estrofem progestan bor de neupogen igne kullaniyorum.
evet malesef ilaçlara devam.fitil çok sıkıcı.clexane çok acıtıyorrrrmecbur bebişler için katlanacaz

tatlım biraz sakin ol.gebeliğin tadını çıkart:)))

Iyi geceler canlar bende hamile haberlerini alanları ggörüncecokk sevindim rabbim ttüm isteyenleri sevindirsin her Namazda ilk duam rabbim beni sevindirdigin gibi ttüm isteyenleri ssevindir diye...bende bbugün testi ttekrarladım 7.gün 61 9.ggün 122 bbugün 11.gün 284 çıktı elhamdulillah...çokkkorkuyorum bişey olacak diye ggerçekten bugün test sonucu geçcçıktı doktorumu arayamadim sabah ariycam bakalımne diyecek..bende coraspin folik tTrio prednol kan sulandirici igne e progestan kkullanıyorum

canım rabbim tamamına erdirsin inşallah kaçıncı denemem bu benim 5.denemem diğerlerinde kanda pozitif olup birkaçgün sonra değerlerim düştü doktor bu denemede prednol kortizon verdi şuan onu kullanıyorum bağışıklılğı baskılamak için pazartesi kontrolüm var bakalım transfer günüm belli olur herhalde size doktor neden verdi prednolu

Canım benim gayet iyi gidiyorsun. Allahım hepimizin yuzunu guldursun.

Benim ilk denemem canım prednolu op dan sonraki gün başlattı bitene kadar devam dedi son iki tane kalınca yarım yarım icecekmisim hemsireye sormuştum bebek tutunmasina yardimci oluyor bağışıklık felan demişti tam aklımda kalmadı.birde benden 15 Yumoş toplanmisti e2 de yuksekti zaten o yüzden tek embriyo koyuldu dört tANE donduruldu..rabbim sağ salim sorunsuz bir şekilde kucağımiza almayİda nasip eder inşallah

inşallah canım darısı inşallah banada olur bende kullanıyorum bu tedavimde ilk defa bakalım bende günde birtane kullanıyorum şuan estrofem folik asit corasprin prednol birde lucrin iğne yapıyorum pazartesi kontrolüm var peki transferden sonrada hala prednol kullanıyormusun cevabın için çok saol allah hamileliğini tamamına erdirsin

E="esma_kavak1907, post: 39293149, member: 554021"]inşallah canım darısı inşallah banada olur bende kullanıyorum bu tedavimde ilk defa bakalım bende günde birtane kullanıyorum şuan estrofem folik asit corasprin prednol birde lucrin iğne yapıyorum pazartesi kontrolüm var peki transferden sonrada hala prednol kullanıyormusun cevabın için çok saol allah hamileliğini tamamına erdirsin[/QUOTE]
Inşallah canım rabbim sanada ttattirsin allahım kimsenin kucagini boş birakmasin.estrofem sanırım rahim duvarını kalınlastirmak içindi değilmi..evet canım devam ettim hamile kaldigimi ogrenincede doktorum devam dedi dediğim gibi...birde acı onu yutunca arkasından ne yesem şaşırıyorum :) aminn canım hadi inşallah seninde güzel haberini duyarım

Icim daraliyor kizlar 1,bucuk hafta önce dondurulmus transfer oldum bugun tam 10 gun hic bir belirtti yok cok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…