Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

maalesef beni negatif olarak yazabilirsiniz arkadaşlar.
Allah yardimcin olsun canım. .uzuleceksin ama geçecek..benim de ilk denemem negatif olarak sonuçlandı, kimyasaldı..seni çok iyi anlıyorum..Rabbim en kisa zamanda en güzelini nasip etsin

Allah yardimcin olsun canım. .uzuleceksin ama geçecek..benim de ilk denemem negatif olarak sonuçlandı, kimyasaldı..seni çok iyi anlıyorum..Rabbim en kisa zamanda en güzelini nasip etsin

sağol canım. ne yapalım üzülsek de bi yere kadar üzülürüz. Allah beterinden saklasın. 8. ayda kaybedenler var bebeğini. onları düşündükçe buna üzülemiyorum bile.

Inşallah değerin kat kat artmıştır canım..bana 28 Şubat a randevu verdiler..sanırım hem kese hem de kalp atışına birlikte bakacak..

Coook tesekkur ederim cevap verdigin icin bunalima girdim resmen aglama krizleri
Allah bebegini saglikla kucagina almani nasip etsin insallahhh
Amin amin inşallah Ahh o ağlama krizlerini bende yasadim ama kendini uzme inşallah sende güzel sonuclar alirsin

Inşallah değerin kat kat artmıştır canım..bana 28 Şubat a randevu verdiler..sanırım hem kese hem de kalp atışına birlikte bakacak..
Cook tesekkur ederimm verdigin cevap icin canimm, hamilelik takviminde cok yakismis masallahhh senin ne zaman olmustu transfer? 28i cok gec degil mii yaaa hep bi meraklardayizzz valla. Ikiz olup olmadigi kese gorununce netlesiyor di mi ?

Kızlar ilaçlarınızı aynen kullaniyorsun degil mi pozitifi alanlar. Ben kan sulandırıci estrofem progestan bor de neupogen igne kullaniyorum.

Kızlar ilaçlarınızı aynen kullaniyorsun degil mi pozitifi alanlar. Ben kan sulandırıci estrofem progestan bor de neupogen igne kullaniyorum.
Canim bana da ilaclara aynen devam dediler,estrofem,coraspin,decavit vitamin ilaci,progestan fitil,ve crinone jel

Cook tesekkur ederimm verdigin cevap icin canimm, hamilelik takviminde cok yakismis masallahhh senin ne zaman olmustu transfer? 28i cok gec degil mii yaaa hep bi meraklardayizzz valla. Ikiz olup olmadigi kese gorununce netlesiyor di mi ?
27 ocakta transfer yapıldı canım..5.gün embriyosuydu..

Bana estrofem i biraktirdi canım..sadece folik asit ve progestan kullanıyorum bugünden itibaren

Tesekkürler canım. Sence ben de gebelik takvimi yapmalı mıyim? Daha emin olamıyorum da...
Yapmalisin canim,sıkma canini,ben ilk test sonucunu ögrendigimde,ailelere söylemedim ama 2. Testi yaptigimda artis olduktan sonra icim rahatladi,senin artış da gayet güzel bence

Güzel haberlerinize çok sevindim kızlar.. benimde bugün 10. Günüm .... 3. Gün tek embriyoydu.. pazartesi test günüm..
Negatifi görenler üzülmeyin nolur bakın bu benim 3. Denemem....

Güzel haberlerinize çok sevindim kızlar.. benimde bugün 10. Günüm .... 3. Gün tek embriyoydu.. pazartesi test günüm..
Negatifi görenler üzülmeyin nolur bakın bu benim 3. Denemem....
Insallah bu kez görürsün canım pozitifi. Dualarımız sonuç bekleyenlere.

Umutt arkadaşım benimde 10.gün değerim 5 çıktı senin gibi ne negatif ne pozitif dedi doktor önemli olan 12. Gün benim umudum var niyese :) bakarız bizimde mucizemiz olur ne dersin :)
ah keşke canım ya o kadar istiyorum ki rabbim hepimize nasip etsin burada pozitifleri gördükçe seviniyorum bir o kadar da özeniyorum... allah ım hepimze nasip etsin. eşim çok umutlu ben birşey hissetmemeye çalışıyorum ilk kez 0 dan büyük çıktı kan testi onun heyecanı var. ama acaba ilaçlarla etkisi var mıdır bu çıkan 4 5 gibi değerlerin. benm daha 8. gündü artık salı tekrarlıcam sen iyi sonuç alırsan inşallah bana da umut olursun :):)

Son düzenleme:
Ay çok sevindim. Seni özellikle takip ediyordum. Rabbim tamamına erdirsin.çok mutlu oldum ya:)
Canım benim çok cok tesekkur ederim. Insallah devam eder. Doktorum persembe ultrasona git dedi am ptesi bir daha yaptiririm herhalde kan testi. Bir de burda bi doktora gorunurum ona gore giderim sanırım. Içim içime sığmıyor inşallah hayal kırıklığına uğramam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…