- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
çok güzel artmış değerin :) benim de bugün 2.test günüm ama ne yazık ki sabahtan gidemedim öğleden sonra gideceğim ben de çok korkuyorum inş. benim de artmıştır.Kızlar test sonucumu aldım allahıma şükürler olsun 127.3 artış var umarım hersey yolundadir doktorumla daha gorusemedim 1. Kan sonucum 55.2 sizce nasıl ilerleme :)
Bugün transferin oldu tek embriyo koydular bekleme deyim
Hepimiz için hayırlısı olur insİnsallah pozitif diye yazmayida rabbim nasip etsin insallah canim rabbim siki siki tutundursun bebegini insallah banada dua edin 8 aralik transferim birsey cikmazsa insallah
özelde mi yaptırıyorsun testini yoksa devlette mi?ben sabah vermiştim öğleden sonra almıştım da çok uzun geldi.asmakilit ben kan verdim şimdi beklemedeyim sonuç 1 saate dediler ama zaman durdu sanki hiç ilerlemiyor
AY süper bizim topike de yaz. Arkadaşlar sevinsin. Tebrik ederim, yarın da ben test yaptıracağım ınş.Kızlar test sonucumu aldım allahıma şükürler olsun 127.3 artış var umarım hersey yolundadir doktorumla daha gorusemedim 1. Kan sonucum 55.2 sizce nasıl ilerleme :)
Sağol canm hemen yazıyorum inş sende hayırlı haberler alırsın allahın izni ile kuzum benimle şükürler olsun :)AY süper bizim topike de yaz. Arkadaşlar sevinsin. Tebrik ederim, yarın da ben test yaptıracağım ınş.
Canm ben özel de yaptiriyorum burda da pahali ama devlet hastanesi bana uzak baya olsun geç olsun da hayırlı olumlu sonuçlar olsun dilerim :)özelde mi yaptırıyorsun testini yoksa devlette mi?ben sabah vermiştim öğleden sonra almıştım da çok uzun geldi.
Inşallah canm senin de degerlerin guzel olur bugun cok guzel basladi benim icin hepinizden hayırlı haberler bekliyorum. allah tüm isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin gerçekten çok zor bir süreçten geçiyoruz Rabbim yardimcimiz olsunçok güzel artmış değerin :) benim de bugün 2.test günüm ama ne yazık ki sabahtan gidemedim öğleden sonra gideceğim ben de çok korkuyorum inş. benim de artmıştır.
Özel de yaptırdim canm devlet hast. Çok uzak banaözelde mi yaptırıyorsun testini yoksa devlette mi?ben sabah vermiştim öğleden sonra almıştım da çok uzun geldi.
Çok sevindim canmm hayırlı olsun güzel ilerliyor maşallah ben sana bisey soracaktım sen zeynep kamil de mi tedavi gördün yanlış hatirlamiyosam öyleydi benden tekrar pazartesi tekrarlamami istediler neden sürekli tekrarliyorlar pek bilgi alamadım yani değerler normal mi bi problem var da ondan mi istiyorlar bilgin var mı tatlım ???16. Gun degerim 324.7 olmuş.. :)
Canm şimdi sen tekrar yapmayacaksin değil mi 3 testten sonra normalse değerler ne diyorlar peki zeynep kamilde canm yani suan ki akıbetin nedir merak ediyorum bana pazartesi tekrar test yap dediler ama acaba pazar mi yapsam 2 günde bir ya normalde ondan dedim pazartesi de arayip sonucu söylerim.Problem yok canim artislari tam gormek icin istiyorlar. Toplamda 3 test iyi fikir veriyor.bana kalsa pazartesi de yaptircam ama cok kan verdim tedavi boyunca bi de kansizlikla ugrasmayim
Hayırlı olsun canm allah kucağına almayi nasip etsin. :)Az önce yaptim bugün 9. GünümEki Görüntüle 1318052
Hamileyim demektir dimi bu :)Hayırlı olsun canm allah kucağına almayi nasip etsin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?