- 31 Ocak 2015
- 350
- 274
- 43
- 37
Umutsuz olma cnm.bnm de hc belirtim olmadi ustelik her an adet olcam diye bkliyordm6. Günüm hiç belirtim yokne adet ağrısı ne göğüste sızı ne bulantı ne baş dönmesi ( bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden
senin 6.günde yokmuş benim 15. günde yok ama kan testim 12. gün 191 14 gün 480 cıktı, sabırlı olmalıyız, bir arkadaşım da bişey hissetmiyorum diye doktorunu aramıştı doktor ne olacak tekme filan mı bekliyorsun demiş cok gülmüştüm ona...6. Günüm hiç belirtim yokne adet ağrısı ne göğüste sızı ne bulantı ne baş dönmesi ( bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden
Vallahi beni de güldürdün sağolasın :) ne bileyim herkes bişeyler hissediyor bende tık yok.. Bu 5. Microm daha önce kimyasal ve düşük oldu onlarda ağrım vardı adet ağrısı gibi.. Bunda hiç bişey yok olmadı herhalde diyorumsenin 6.günde yokmuş benim 15. günde yok ama kan testim 12. gün 191 14 gün 480 cıktı, sabırlı olmalıyız, bir arkadaşım da bişey hissetmiyorum diye doktorunu aramıştı doktor ne olacak tekme filan mı bekliyorsun demiş cok gülmüştüm ona...
İşte bende adet belirtisi dahi yokUmutsuz olma cnm.bnm de hc belirtim olmadi ustelik her an adet olcam diye bkliyordm
Ananası ilk 4-5 gün tüketin diyorlar ama bilemedim şimdi.. Benüm negatif olan bir denememde ilk 5 gül bir dilim ananas yedim ama sonuç olumsuzdu o yüzden korktum şimdi yemeyeBol bol ananas yiyin evde kalkip yürüyün sürekli sol tarafiniza yatin tutumu diye düsünmeyin uzanırken ayak altiniza yastik koyun hafif olsun yastik ananas ananas diyorum
CNm bn de yumurta toplnmadan 3 e yakn ananas yemstim.tadini sevmdgm icn portakl kivi ile myve skacaginda hazrlyip icmstim. Etkisi oldu mi bilmiyorm ama vitamn sonucta zarar glmz.Bol bol ananas yiyin evde kalkip yürüyün sürekli sol tarafiniza yatin tutumu diye düsünmeyin uzanırken ayak altiniza yastik koyun hafif olsun yastik ananas ananas diyorum
6. Günüm hiç belirtim yokne adet ağrısı ne göğüste sızı ne bulantı ne baş dönmesi ( bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden
Hayırlısı artık canım burada okuduklarıma göre adat ağrısı hamilelik belirtisi olabiliyormuş. İnşallah senin de öyledir. Bende tamamen bir boşluk hiç bişey yokCanım benim de 6. Günüm adet olacakmış im gibi sancim var korkuyorum adet olurum diye
Canım hiç düşünme bunları..benim o kadar çok karnım ağrıdı ki eğer hamileysem mucize olur demiştim..Allah 'a şükürler olsun ki tutundu...Sadece belirtilere takılmamaya çalış..Canım benim de 6. Günüm adet olacakmış im gibi sancim var korkuyorum adet olurum diye
Aynen senin gibi yaptm bnde.4.gun. Hc pismn olma. Doktrm ertesi gun yapablirsn demsti sadece ilik su.sicak zararliyms. Sonrasinda ne zamn kirlndysem yaptim.Hanımlar özellikle pozitif sonuç alanlar; banyo işini nasıl yaptınız? Geçmiş başlıklarda okuduğumda 10 gün boyunca banyo yapmayan, yada 1 kez yapan vardı normali nasıl sizce?
Ben transfer sabahı banyo yaptım 4. Günü yine soğuğa yakın su ile 5 dk ayakta kısa bir banyo. Yarın ve perşembe de yaparım diye düşündüm ama geçmiş konuları okuyunca suçlu hissettim kendimi.. Sizler nasıl yaptınız tavsiyeleriniz nedir?
Bana doktorum o gün bile yapabilecegimi söylemişti ben 3.gün yaptım 6.gün yaptım hiç birşey olmaz allahin izniyle aklına vesvese getirme canımHanımlar özellikle pozitif sonuç alanlar; banyo işini nasıl yaptınız? Geçmiş başlıklarda okuduğumda 10 gün boyunca banyo yapmayan, yada 1 kez yapan vardı normali nasıl sizce?
Ben transfer sabahı banyo yaptım 4. Günü yine soğuğa yakın su ile 5 dk ayakta kısa bir banyo. Yarın ve perşembe de yaparım diye düşündüm ama geçmiş konuları okuyunca suçlu hissettim kendimi.. Sizler nasıl yaptınız tavsiyeleriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?