- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
Benim 17 sinde gidicem ,benim tek transfer ve 5. Gün embriyosuydu,9.gün 257 11. Gün 547 biraz yüksek çıkti,ikiz olur mu acaba.ama sanirim 5.gün embriyosu da bölunmuyormus,hadi bol şans ikimize deEvet canim 26 da oldum 5.gün embriyosuydu 7.gün 61 9.gün 122 11.gün 287 cikti artık baktirmaya gerek yok dedi doktorum işte ayin 18 ne randevum..senin kaç çıktı ayin kacinda gideceksin
3.gün embriyosu ise normal canım inşallah sevinç gozyaslari dokersiniz hep beraber seviniriz yarino kadar çok test yaptım o kadar çok bekledim ki ben. gerçekten günde 3 defa tekrarliyorum bugün evde bir sürü test varken başka markada aldım inanamıyorum çünkü. 8. gün idrarda negatif ken kan verdim 4 cikti. dünden beri idrarda silik çıkıyor. bugün 10. günüm yarın kan vercez canım yukselsin iyice. normalde salı test gunum
Maşallah canım, inşallah dahada güzel haberlerini alırız. Bende bu gebelik testini yapmaktan bıktım, hep negatifo kadar çok test yaptım o kadar çok bekledim ki ben. gerçekten günde 3 defa tekrarliyorum bugün evde bir sürü test varken başka markada aldım inanamıyorum çünkü. 8. gün idrarda negatif ken kan verdim 4 cikti. dünden beri idrarda silik çıkıyor. bugün 10. günüm yarın kan vercez canım yukselsin iyice. normalde salı test gunum
Benimde tek canım dört tane donduruldu..İkiz olsa daha yüksek olurdu sanırım...banada 17 18 dedi 17 de eşim nöbete denk geliyor diye 18 ne aldik..hadi inşallah goruruz kuzularimiziBenim 17 sinde gidicem ,benim tek transfer ve 5. Gün embriyosuydu,9.gün 257 11. Gün 547 biraz yüksek çıkti,ikiz olur mu acaba.ama sanirim 5.gün embriyosu da bölunmuyormus,hadi bol şans ikimize de
inşallah canım 3. gun embriyosu benimkisi. dualariniz i bekliyorum hepinizin.3.gün embriyosu ise normal canım inşallah sevinç gozyaslari dokersiniz hep beraber seviniriz yarin
Amin amincanim o o cift çizgiyi görmek bile bilemuthis kucagına almayi tahmin edemiyorum. aynı aynianlattigin durumda yim yim rabbim hepimize nasip etsin
Maşallah canım, inşallah dahada güzel haberlerini alırız. Bende bu gebelik testini yapmaktan bıktım, hep negatif
görmekten, eğerki şimdiki tedavimde pozitifi görürsem, sen gibi günde bir kaç kez yaparım herhaldebu çift çizgi nasıl bir şeymiş merak ediyorum, hatıra olsun diye saklarım yada yok yok çerçeveletirim şimdiye kadar sayısız yaptım, tüp tedavilerindede yaptım, inşallah yakındır artık anne olmam
Bende çok merak ediyodum nasıl birsey diye esimde gitmiş üç tane almis silik olani sakliyorum şimdi annemdeyim eve ggeçince diğerinide yapıcam kıpkırmızı ikinci cizgi olsun diye :))) ne durumlardayüz işte :)) sende tadarsin inşallah canım
Maşallah canım, inşallah dahada güzel haberlerini alırız. Bende bu gebelik testini yapmaktan bıktım, hep negatif
görmekten, eğerki şimdiki tedavimde pozitifi görürsem, sen gibi günde bir kaç kez yaparım herhaldebu çift çizgi nasıl bir şeymiş merak ediyorum, hatıra olsun diye saklarım yada yok yok çerçeveletirim şimdiye kadar sayısız yaptım, tüp tedavilerindede yaptım, inşallah yakındır artık anne olmam
Hani insan çok defa test yapıp hiç pozitfi göremeyince doğal olarak merak ediyor. Hatta tüp tedavilerimde hiç yapmak istemiyorum direkt kan da çıksın diye, eşim ısrar ediyor yoksada alıştırırız kendimizi diye, yine negatifi görünce tiksiniyorum valla bu testlerden.Hamile kalırsam defalarca bakar, yaparım herhalde insan inanamaz, test yanlışmı derBende çok merak ediyodum nasıl birsey diye esimde gitmiş üç tane almis silik olani sakliyorum şimdi annemdeyim eve ggeçince diğerinide yapıcam kıpkırmızı ikinci cizgi olsun diye :))) ne durumlardayüz işte :)) sende tadarsin inşallah canım
Kaçıncı günün bugün, gebelik var ama daha yükselmesi lazım..Kizlar 38.61 dediler. Yanii...sevinmeli miyim yq. Doktorunuzla gorusun dediler.
Canım pozitif degerin ama yükselmesi onemli benim de 49la baslamisti. 14. Hun 141 oldu. Yarin tekrar bakacağım yüksrlmiş mi diye.Kizlar 38.61 dediler. Yanii...sevinmeli miyim yq. Doktorunuzla gorusun dediler.
Canim degerin güzel görünüyor,sanirim önemli olan en az 2 kat artmasi,48 saat sonra tekrarlarsan icin daha da rahatlar,kacinci gün testi bu aradaKizlar 38.61 dediler. Yanii...sevinmeli miyim yq. Doktorunuzla gorusun dediler.
Sevin bence canım sonuçta daha 11. Gun ben sevindim senin adınaKizlar 38.61 dediler. Yanii...sevinmeli miyim yq. Doktorunuzla gorusun dediler.
Canım maşallah kat kat artar inşallah yarına da büyük ihtimal 50 li bir değer olur..3.gun transferi için iyi olmasını umut ediyorumKizlar 38.61 dediler. Yanii...sevinmeli miyim yq. Doktorunuzla gorusun dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?