Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canım maşallah kat kat artar inşallah yarına da büyük ihtimal 50 li bir değer olur..3.gun transferi için iyi olmasını umut ediyorum
Canım maşallah kat kat artar inşallah yarına da büyük ihtimal 50 li bir değer olur..3.gun transferi için iyi olmasını umut ediyorum
Amiinn canim.ama hala sevinemedim.sali tekrarliycaz. Bu arada 3. Gun bile degil canim 2. Gun embriyosu. Acaba ondan mi dusuk ki.

Amiinn canim.ama hala sevinemedim.sali tekrarliycaz. Bu arada 3. Gun bile degil canim 2. Gun embriyosu. Acaba ondan mi dusuk ki.
Evet canım ondan düşüktür..5.gün embriyolarinin değerleri genelde daha yüksek çıkıyor..Allah ın izniyle çok daha büyük değerler göreceksin canım

Kızlar bel ağrısı kasik agrisi bunlar normal mi bazen çok fazla oluyor

Canim yarın daha yüksek çıkar allah in izniyle endiselenmemek elde değil bu kadar zor kavusunca ama sakın ol. yükselecek hersey yolunda gidecek. senle aynı zamanzamandalarda doğum yapicaz☺ ki ben daha kan testi yaptirdimadan bunları diyorum ☺rahat ol benimkide 3. gun embriyosu senden birgün sonra geliyorum 3. güne beklense transfer aynı gün olacak mış☺☺☺

AY canim insallh dogum haberlerimizi veririz. bekliyorum senin hayrli haberlerini.

Ondan bencede, normalde 5. gün embriyolarına 10. gün bakılması isteniyor, senin 14. gün bakılması lazımdıki net bilgiyi versin. Bence içini ferah tut, aksi iddiaa olmadıkça hamilesin canım, inşallah değerin dahada katlanır..

AY canim insallh dogum haberlerimizi veririz. bekliyorum senin hayrli haberlerini.
Amin amincanim yarın dersim yok evdeyim sabahtan gidip vericem inşallah yukselir 3 gun önce 4 tu bizm hesaba gore en az 35 40 olmasi lazim dua ediyorum sürekli rabbim bize bu mutl7lugu yasatsin

Canim tabiki ondan düsüktür benimde 3. Gündü 12. Gün 49 çıktı. İnşallah katlanır degerin.

6. Günüm hiç belirtim yok ne adet ağrısı ne göğüste sızı ne bulantı ne baş dönmesi ( bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden

Kızlar 10.gün testim 383.6 çıkmıştı.ilk denemem kimyasal olduğu için korktum. Bugün 12.günüm tekrar kan verdim 780.07 çıktı..katlanmış oluyor di mi kızlar
HAyırlı olsun ohh rahatlamissindir tamamına ersin gözün aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…