Ben de türkce canım. Işe başlayacak mısın?Canım benim doktorum 28 Şubat a gün verdi...aslında çok uzun bi süre ama o gün heyecandan sormak aklıma gelmedi. .sanırım hem kese hem de kalp atışını beraber duymak için canım..
Ben sınıf öğretmeniyim senin branşın ne canım
Evet canım şükür şimdilik bir sıkıntım yok..bi de 1.sınıf şuan..mecburen gideceğim..Ben de türkce canım. Işe başlayacak mısın?
Benim yol uzun kasabadayım 35 km. Insallah bir sıkıntı olmaz. Gerçi bütün hamile arkadaşlarım gelip gidiyor ama işte ne bileyim. Zor bulduk ya korkuyoruz ondan sanırım.Evet canım şükür şimdilik bir sıkıntım yok..bi de 1.sınıf şuan..mecburen gideceğim
Allah yardımcımız olsun canım..bebeklerimize de Allah a emanet..inşallah hayırlısı ile kucagimiza alırızBenim yol uzun kasabadayım 35 km. Insallah bir sıkıntı olmaz. Gerçi bütün hamile arkadaşlarım gelip gidiyor ama işte ne bileyim. Zor bulduk ya korkuyoruz ondan sanırım.
Canım hoşgeldin...inşallah sen de pozitif sonucunu alırsın...kızlar merhaba bende varım sınıf öğretmeniyim. transferimin 6 . günü bugün. hakkımızda hayırlısı olsun hepsini okuyamadım sizin pozitif sanırım. inş.
Insallah canım. Yaptım artık takvimimi :))Allah yardımcımız olsun canım..bebeklerimize de Allah a emanet..inşallah hayırlısı ile kucagimiza alırız
Canım inşllah senin de pozitif sonucunu duyarız.kızlar merhaba bende varım sınıf öğretmeniyim. transferimin 6 . günü bugün. hakkımızda hayırlısı olsun hepsini okuyamadım sizin pozitif sanırım. inş.
ayyy inşallah...Canım inşllah senin de pozitif sonucunu duyarız.
hoşbuldum. inşallahCanım hoşgeldin...inşallah sen de pozitif sonucunu alırsın...
Canim bunu o kadar çok cok istiyorum ki psikolojim bozuluyor okulda birileri hamile birilerini n n çocuk var konusuyorlar kuzu gibi bakıyorum öyle. ogarip yüzden test icin yarını bekleyemedim okula artık rahatca gideyim istiyorumE
Evetyeni doneme bebislerimle gircez insallah.
Hadi canim ii haberlerle dön insallah.canlar birazdan kan vermeye gidicem dua edin bana(((((
Ayni seyleri yasiyoruz. 5 tane hamile var okulda. İnan ogretmnler odasinda duramiyorum bazen.Canim bunu o kadar çok cok istiyorum ki psikolojim bozuluyor okulda birileri hamile birilerini n n çocuk var konusuyorlar kuzu gibi bakıyorum öyle. ogarip yüzden test icin yarını bekleyemedim okula artık rahatca gideyim istiyorum
aminnnnn canım ya inşallah :)Hadi canim ii haberlerle dön insallah.
bizim okul geçen yıl öyleydi allah tan herkes doğum yaptı tayinleri çıktı. bu dönem rahattım ama yeni tayinler geldi şimdi gene aynı durum olur muhtemelen. okuldan ve ağlayarak döndüğümü yada lavobaya saklandıımı çok biliyorum canm. birde öğrencilern yorumları var tabi sürekli dedikodu çıkarıyorla hamile falan diye. Allah ım yüzümüze baksın da artık o sıkıntıyı yaşamayalımAyni seyleri yasiyoruz. 5 tane hamile var okulda. İnan ogretmnler odasinda duramiyorum bazen.
ne çok öğretmen var topiğimizde maşallah herkez ara tatili beklemiş gibi görünüyor bende matematik öğretmeniyim :)Canım benim doktorum 28 Şubat a gün verdi...aslında çok uzun bi süre ama o gün heyecandan sormak aklıma gelmedi. .sanırım hem kese hem de kalp atışını beraber duymak için canım..
Ben sınıf öğretmeniyim senin branşın ne canım
benmde kasaba canım 30 km. benm tek iyi yanı eşimle gidip geliyoruz arabamızla.Benim yol uzun kasabadayım 35 km. Insallah bir sıkıntı olmaz. Gerçi bütün hamile arkadaşlarım gelip gidiyor ama işte ne bileyim. Zor bulduk ya korkuyoruz ondan sanırım.
ne çok öğretmen var topiğimizde maşallah herkez ara tatili beklemiş gibi görünüyor bende matematik öğretmeniyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?