biz öyle bekledik gerçekten canım doktorda demişti bu süreçte gelen herkes öğretmen diye. birde doğum da güzel zamana denk geliyor. ekim de doğum olursa ocak sonuna kadar izin var 2 3 kez rapor alsak 2 ayda ücretsiz izinle bebekleri büyütürüz rabbim izin verirse. allah ım hepimize nasip etsin yaaaaaa:))) canım doktorunu aradn mı değerle ilgili ne dedi? hangi ilaçları kullanıyorsun sen şuan?Dogru soyluyorsun.izin derdi olmasin diye sanirim herkes tatili beklemis.
Allah yardimcin olsun inşallah pozitif çıkarcanlar birazdan kan vermeye gidicem dua edin bana(((((
Benim de öyleydi canım. Inşallah sende de pozitife işarettir.Ben de öğretmenim :) 6. günüm adet ağrısı gibi ağrım var çok kötü
inşallah iyiye işarettir canımBen de öğretmenim :) 6. günüm adet ağrısı gibi ağrım var çok kötü
aminnnn canım aminnnn kanımı verdim bekleyemedim daha fazla 1 1.5 saate çıkar dediler hayırlısı diyorum sbahaki idrar tetsi yine silik çıktı hiç koyulaşmaması beni tereddüte düşürüyor.Ah kızlar hepimiz aynı dertten yakınıyoruz. Ne kadar zor geldi bana da sürekli sorulan sorular bir bilseniz. Çok şükür Rabbime pozitifi gösterdi. Inşallah sağlıkla doğurmayı da nasip eder.umuttttt dualarımdasın güzel arkadaşım. Hadi bir hayırlı haberle de sen gel bize.
Cnm sen de mi bekleyiştesin benim gibi :) Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahaminnnn canım aminnnn kanımı verdim bekleyemedim daha fazla 1 1.5 saate çıkar dediler hayırlısı diyorum sbahaki idrar tetsi yine silik çıktı hiç koyulaşmaması beni tereddüte düşürüyor.
İnşallah tutunmuştur bebişlerimiz :)
Hadı hayırlara vesile olsun. Güzel haberler duyalım insallah. Dualarımız sizinle.Günaydın kızlar... Kan verdim bekliyorum
Bana demediler ama canim ben her gün ananas yedim. Bir de kivi yedim ve her sabah portakal suyu içtim. Bunların hepsi teferruat gerçi Rabbim ol derse olacak. Inşallah senin de güzel haberlerini alırız.Kızlar selam herkese☺transferim cumartesi günü yapıldı yani 3. Günüm deyim. 3. Tüp bebek denemesi. Ins bu sefer olumlu olur beklemek çok zor. Doktorum ananas ve kabak çekirdeği yememi tavsiye etti. Bebeğin tutunmasina yardimci oluyormuş. Sizlere bişey dediler mi konu ile ilgili. Rabbim herkesin umutlarını boşa çıkarmasın inş.
Benim değer 141ken silikti canım. Ona hiç takılma lütfen. Yüreğibi ferah tut.aminnnn canım aminnnn kanımı verdim bekleyemedim daha fazla 1 1.5 saate çıkar dediler hayırlısı diyorum sbahaki idrar tetsi yine silik çıktı hiç koyulaşmaması beni tereddüte düşürüyor.
inşallah benimde yüksek bir değer çıkar canım sabırsızlanıyorum hastane evimin karşısında kapıda beklememek için zor tutuyorum kendimi. eşim sürekli arıyor daha gitmedim diyorum. sonucu alınca aramak istiyorum güzel haber için.Benim değer 141ken silikti canım. Ona hiç takılma lütfen. Yüreğibi ferah tut.
Canım benim. Ben internetten bakmıştım. Ben negatif diye dusunuyordum lekelenmeden dolayı o kadar uzgundum ki esim bak dedi ekrana, ne var, kaç dedim pozitifi görunce nasıl ağladim nasıl. Ne yapacağımı şaşırdım. Allahım kucağımıza alacağımız günleri de göstersin inşallah. Yükselince de aynı heyecan, hep heyecan... Sıra sende canım hadi al güzel haberini.inşallah benimde yüksek bir değer çıkar canım sabırsızlanıyorum hastane evimin karşısında kapıda beklememek için zor tutuyorum kendimi. eşim sürekli arıyor daha gitmedim diyorum. sonucu alınca aramak istiyorum güzel haber için.
inşallah benimde yüksek bir değer çıkar canım sabırsızlanıyorum hastane evimin karşısında kapıda beklememek için zor tutuyorum kendimi. eşim sürekli arıyor daha gitmedim diyorum. sonucu alınca aramak istiyorum güzel haber için.
Bana demediler ama canim ben her gün ananas yedim. Bir de kivi yedim ve her sabah portakal suyu içtim. Bunların hepsi teferruat gerçi Rabbim ol derse olacak. Inşallah senin de güzel haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?