Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

B

Bu arada maşallah ne çok hamile var listede.
Halgan listeye yaş kacinci deneme ve nerde yapıldığınıda ekleyebilirmisiniz canım ben yaparımda telden beceremem alintili mesajı zor yazıyorum çıkıp duruyor sayfadan :))

Arkadaslar rahim duvarim kalinlasmamis bugun gittim dr cumaya kadar estrofemi gunde 4 yapti kullanicam cuma bakicak yine kalinlasmazsa iptalmis bu ay 4 gundede rahim kalinlasicagini sanmiyorun iptal gibi sanki bu ay

Arkadaşlar idrar testini sabah ilk idrarda mi yaptiniz yoksa günün herhangi bir saatinde yaptiniz?

Arkadaşlar idrar testini sabah ilk idrarda mi yaptiniz yoksa günün herhangi bir saatinde yaptiniz?
Canim hhiç farketmiyor ben sabahta yaptım ogleden akşamda hep aynı çıktı çizgi silikligi bile aynıydı

Arkadaslar rahim duvarim kalinlasmamis bugun gittim dr cumaya kadar estrofemi gunde 4 yapti kullanicam cuma bakicak yine kalinlasmazsa iptalmis bu ay 4 gundede rahim kalinlasicagini sanmiyorun iptal gibi sanki bu ay
Hiç belli olmaz canim sen dua et rabbim isterse hersey olur umidini kesme hic

Benim sabah daha koyuydu,aksam daha silik canim
benim hep aynı demekki değerin yüksek sabah daha iyi çıkmış ne zaman kan verecek sin. testle de alakali canım benim evde lapoquick var hep onu yapıyorum meğer onun hassasligi iyi değilmiş. hep silik çıkıyor cunku. başka bir markada çok net çıktı ama

Yari kan testi vereceğim...en son hangi markada kullandiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…