Halgan listeye yaş kacinci deneme ve nerde yapıldığınıda ekleyebilirmisiniz canım ben yaparımda telden beceremem alintili mesajı zor yazıyorum çıkıp duruyor sayfadan :))B
Bu arada maşallah ne çok hamile var listede.
bence var Cnm gözünaydın ..hayırlı sonuçlar olsun inşallah süper yâ hergun artan hamiş sayısı umudumuz maşallah yaBurda iste sizce
Ben transfer günü eve geldikten sonra biraz ıkınmıştım.tabii ıkınmamak lazım ama benim ikizlerime birşey olmadı çok şükür.seninkinede birşey olmamıştır inş.
Bu arada kaçıncı gun embriyosu Cnmbence var Cnm gözünaydın ..hayırlı sonuçlar olsun inşallah süper yâ hergun artan hamiş sayısı umudumuz maşallah ya
5.gun canim insallah yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorumBu arada kaçıncı gun embriyosu Cnm
bu arada kaçıncı gün embriyosu cnmBurda iste sizce
Bende yaptım benimde böyle çıktı hamile olduğumuza isaret miBurda iste sizce
Canim hamilesin bence gözünaydin. ..5.gun canim insallah yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum
Canim hhiç farketmiyor ben sabahta yaptım ogleden akşamda hep aynı çıktı çizgi silikligi bile aynıydıArkadaşlar idrar testini sabah ilk idrarda mi yaptiniz yoksa günün herhangi bir saatinde yaptiniz?
Hiç belli olmaz canim sen dua et rabbim isterse hersey olur umidini kesme hicArkadaslar rahim duvarim kalinlasmamis bugun gittim dr cumaya kadar estrofemi gunde 4 yapti kullanicam cuma bakicak yine kalinlasmazsa iptalmis bu ay 4 gundede rahim kalinlasicagini sanmiyorun iptal gibi sanki bu ay
Canım ben de telefondan giriyorum.Halgan listeye yaş kacinci deneme ve nerde yapıldığınıda ekleyebilirmisiniz canım ben yaparımda telden beceremem alintili mesajı zor yazıyorum çıkıp duruyor sayfadan :))
Benim sabah daha koyuydu,aksam daha silik canimCanim hhiç farketmiyor ben sabahta yaptım ogleden akşamda hep aynı çıktı çizgi silikligi bile aynıydı
siz yazın yaşınızı deneme sayınız i bende telden giriyorum ama bilgisayar dan girdikce duzenlerimCanım ben de telefondan giriyorum.umuttttt ilgileniyordu ama.
benim hep aynı demekki değerin yüksek sabah daha iyi çıkmış ne zaman kan verecek sin. testle de alakali canım benim evde lapoquick var hep onu yapıyorum meğer onun hassasligi iyi değilmiş. hep silik çıkıyor cunku. başka bir markada çok net çıktı amaBenim sabah daha koyuydu,aksam daha silik canim
Siftah benden. Yaş 28, sebep tüpler tıkalı, deneme 2, merkez Ankara başkent hastanesi, sonuç pozitif (inşallah devam eder)siz yazın yaşınızı deneme sayınız i bende telden giriyorum ama bilgisayar dan girdikce duzenlerim
Yari kan testi vereceğim...en son hangi markada kullandinizbenim hep aynı demekki değerin yüksek sabah daha iyi çıkmış ne zaman kan verecek sin. testle de alakali canım benim evde lapoquick var hep onu yapıyorum meğer onun hassasligi iyi değilmiş. hep silik çıkıyor cunku. başka bir markada çok net çıktı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?