Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

hayalmis 2 günlük bir ruyaymis değer artmadi malesef 25.1 e düşmüş. şimdi ye kadarki en büyük yıkım oldu bu...
Kaçıncı gününde yaptırdın cnm bende 2.testi daha yaptiramadim.ne diyeceğimi bilemedim Hakkımiz da hayırlısı çok zor şeylerden geçiyoruz.Allahım yardımcımız olsun

Canım Gözün aydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin transferden sonra nelere dikkat ettin

Kaçıncı gününde yaptırdın cnm bende 2.testi daha yaptiramadim.ne diyeceğimi bilemedim Hakkımiz da hayırlısı çok zor şeylerden geçiyoruz.Allahım yardımcımız olsun
13. gün canım doktor ilacı bırakmayın dedi ama 1 kişi bile yok bu durumda olan. o yüzden umut bitti. 26 dan 25 e düşmüş rabbim kimseye yasatmasin

13. gün canım doktor ilacı bırakmayın dedi ama 1 kişi bile yok bu durumda olan. o yüzden umut bitti. 26 dan 25 e düşmüş rabbim kimseye yasatmasin
Amin Cnm ben google da okumustum vardı böyle olan ..sen umudunu yitirme bende dua ediyorum,inşallah artar,rabbimin elinde herşey elini karnına köy ya mübdi diye tekrarla,ben geçen gebeligimde böyle yaptım sürekli

Canım Gözün aydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin transferden sonra nelere dikkat ettin
Canlarim idrar pozitif cikti gibi ama kandaki degeri görmeden sevinmek istemiyorum insallah yarin kandada cikar transferden sonra 3 gun istirahat ettim ananas yedim kabak cekirdegi yedim kabiz olmadim sukur 3 gunden sonra dusumu ayakta ilik suyla aldim ve namazlarima basladim bol bol dua edin canlar İnsallah Rabbim hepimizi sevindirir ben agar islerden kacindim yemegimi bulasigimi hallediyorum iste boyle canm

Allah sabir versin canm tez vakitte evladini kucagina almayi nasip etsin cok zor (

be
n inanıyorum çıkacak pozitif merak etme... kaçıncı günstrasferiydi canım

Kızlar uzun süredir takip ediyorum sizleri guzel haberi alan tebrik ederim allah kucaniza almayo nasip ettin. Benim sorunumu daha once yazmıştım ama bilmeyenler icin tekrar yazmak istiyorum. Araligin 8 inde transfer oldu 5. Gün emriyosu 18 inde deger 34 çıktı ama iki gun sonra 14 e düştü. Sonrada 3 e derken ayin 22 sinde adet oldum. Ve halen adet olmadım ortalama 50 gündür yani. Geçen hafta Tarlusal tablet verdi doktor adet düzensizliği için vermis bitti ilac ama halen olmuyorum. ocagin 25 inde progesteron degeri 0.67 çıktı beta 1.20 çıktı. Yani negatif böyle şeyler yasiyan varmi arkadaşlar

canım Inşallah kandada güzel bir değer görürsün

Hamilesin sevin artık canım.. Çok şükür, bu kadar beklemişsin, nihayet guzel haberi aldın.. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Hamilesin sevin artık canım.. Çok şükür, bu kadar beklemişsin, nihayet guzel haberi aldın.. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

inşallah canım benim Amin inşallah Rabbim tüm bekleyen arkadaslarima nasip etsin sagolun

hayalmis 2 günlük bir ruyaymis değer artmadi malesef 25.1 e düşmüş. şimdi ye kadarki en büyük yıkım oldu bu...
Hic böyle bir umut yaşamadım ama herzaman hepimiz icin ettigim bi dua var, Allah önce verip sonra aratmasın.. Bende cok negatif aldım ama bu eminim cok acıdır, kendini çok yıpratma lütfen, vücudun yeni denemeler icin sana lazım

bursa acibadem canım. Ins hakkımızda hayırlısı olur. Neler hissediyorsun. Var mı belirtilerin. Kaçıncı denemen
Benim Düne kadar cok kasık ağrım batmalarım oldu.. Bugün hafifledi.. Belirti adına bise yok yani.. Bnim 2.denemem ilki ekimde oldu, negatif sonuçlandı.. Cumartesi günü 3.gün embriyosu konuldu iki tane.. Senin kaçıncı deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…