Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kızlar inşallah pozitif sonuçlarınızı duyarız. Merakla bekliyorum güzel haberlerinizi.
Arkadaslar 10 yil sonra ilk defa silikte olsa ikinci cizgiyi gordum ama erken sevinemiyorum yarinda insallah kanda degerim yuksek cikar transferimin 9.gunu bugun 5.gunun embriyosu 2 test yaptim ikiside silik cikti Arkadaslar insallah vardir Hepimizin gonlune gore versin Allah insallah

Eklentiler

• 2015-02-11 12.20.48.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 100

Eklentiler

• 2015-02-11 10.46.54.webp
    11 KB · Görüntüleme: 86
Maşallah ne güzel. inşallah değerlerin de yüksek çıkar bebişini alırsın kucağına sağlıkla daha önce yaptın mı peki test yoksa ilk bugun mü? benim de bugün 9.gün ama korkuyorum yapmaya. pazartesi yapmıştım negatifti

MAŞALLAH SANA CANIM. HAMİLESİN İNŞALLAH. SİZİN SORUNUZ NEYDİ Kİ
Canım sağol inşallah hamileyimdir 29 yasindayim bende bir sorun yoktu esim azo sperm di ilk tup denemem esimin sayisi cok azdi ama tedaviye baslarken esime eczaneden Solgarin Larginine multivitamin gida takviyelerini aldik tabiki ilac bir manadir sifayi veren Allahtir esime fayda sagladi insallah bebegimi gormekte nasip olur darisi tüm bekleyenlere arkadaslarim.

AH CANIM İNŞALLAH. BENİM DE EŞİMDE SORUN. SPERM SAYIMIZ BAYA AZ. 100 BİN ÇIKTI. SİZİN KAÇTI? O İLACI NE KADAR ZAMANDIR KULLANIYOR EŞİN CANIM?

Canim ilk busabah yaptim 9.gun bende cok korkuyordum varya test almata giderken ayetelkursi okudum hep arkadaslar bol bol dua edin birde Ashabı bedir okuyun internetten yazin cikiyor dua edin bol bol bende ederim hepiniz icin

CANIM BİR DE ŞEY SORCAM SANA O İLACI İÇTİKTEN SONRA TAHLİL YAPTIRDINIZMI SPERM SAYINIZDA ARTIŞ OLDUĞUNU GÖRDÜNÜZ MÜ CANIM?

AH CANIM İNŞALLAH. BENİM DE EŞİMDE SORUN. SPERM SAYIMIZ BAYA AZ. 100 BİN ÇIKTI. SİZİN KAÇTI? O İLACI NE KADAR ZAMANDIR KULLANIYOR EŞİN CANIM?
canm tedaviye basladim ignelere esimde ozaman aldi 2 sise ben resimlerini atarim eve gidince 140 tl ikisi birde 3 tane birinden 3 tane birinden aldi sana ilacin resmini aticam canm sizde alin

Canim ilk busabah yaptim 9.gun bende cok korkuyordum varya test almata giderken ayetelkursi okudum hep arkadaslar bol bol dua edin birde Ashabı bedir okuyun internetten yazin cikiyor dua edin bol bol bende ederim hepiniz icin
darlamak istemiyorum ama bişi daha sorcam hiç belirti falan var mı? ne biliyim bi değişiklik sivilceydi ağrıydı falan. beklemekten ve heycandan ölcem ben de artık tahmin ediyorsundur

CANIM BİR DE ŞEY SORCAM SANA O İLACI İÇTİKTEN SONRA TAHLİL YAPTIRDINIZMI SPERM SAYINIZDA ARTIŞ OLDUĞUNU GÖRDÜNÜZ MÜ CANIM?

İlaci kullanmaya basladi opu gunu sperm verdiginde 2 milyon sayi cikti %50 si harekeyliydi canm 12 yumurtadan 7 si dollendi son 2 tanesi kaldi birini dondurdular birini koydular ilactan once hareketli yoktu canm

darlamak istemiyorum ama bişi daha sorcam hiç belirti falan var mı? ne biliyim bi değişiklik sivilceydi ağrıydı falan. beklemekten ve heycandan ölcem ben de artık tahmin ediyorsundur
Canim hic bir belirti olmadi kendini strese sokma ne olur belirti arama sadece kasik agrim var solda ama adet agrisinada benziyor sivilce yok cikmadi

Son düzenleme:
İlaci kullanmaya basladi opu gunu sperm verdiginde 2 milyon sayi cikti %50 si harekeyliydi canm 12 yumurtadan 7 si dollendi son 2 tanesi kaldi birini dondurdular birini koydular ilactan once hareketli yoktu canm

CANIM DOKTORUNUZMU VERDİ BU İLACI SİZE

canm tedaviye baslamadan önceki test sonucumuz 100 bindi bizimde ve yikama sonrasi sadece 2 tane canli goruldu ben okadar korkuyordumki transferi gorebilecekmiyim diye çok şükür sayi guzel cikti dedigim gida takviyelerinden alin sizde canm insallah sizin sayinizda artar insallah

CANIM DOKTORUNUZMU VERDİ BU İLACI SİZE
Hayir canm doktorumuz vermedi zaten biz devlette yaptirdik tup bebegi Uludag universitesinde biz eczaneden aldik kendimiz eczacimiz tavsiye etti ve onun tavsiyesiyle 3 er tane aldi gida takviyesi canm ilac degil

canim bunlar gida takviyesi 70+70 140 tl 3 er tane alsin esin ins.Allahin izniyle fayda saglar..

Eklentiler

• 8806D91C-6B23-4CFA-A464-E167F975D071-1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 67
  • B76F61CA-094D-41E0-9C66-787BC62C543A-1.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 74
hayalmis 2 günlük bir ruyaymis değer artmadi malesef 25.1 e düşmüş. şimdi ye kadarki en büyük yıkım oldu bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…