Cnm hiç korkma bende 12tane gorunuyodu toplaninca doktor 4tane topladık dedi üzüldüm ana şükür 3tanesi dollendi doktor güzel dedi çok olması yada aZ olması farketmiyor önemli olan kaliteli ve opu dan sonra yumurtalarin kaliteli olmasi benim esiminde sperm i 13milyon du hareketlisi yüzde70mis doktor iyi demişti korkma benimde sonucum ayın 23.ünde kan testi yapicamSLM CANIM.. 4 YUMURTAM TOPLANDI. 3 Ü İŞLEM GÖRDÜ 2 Sİ DÖLLENDİ DEMİŞSİN. VE ŞİMDİ DE HAMİLEYMİŞSİN. MAŞALLAH. RABBİM SAĞLIKLA YAVRUNU KUCAĞINA VERSİNİNŞALLAH. BENİMDE 5 YUMURTAM VAR. BELKİ 6 TANE OLURMUŞ ÖNÜMÜZDEKİ PAZARTESİYE KADAR. PAZARTESİYUMURTALARIM TOPLANACAK. HAFTAYA DA SANIRIM TRANSFERİM OLUR. YUMURTAM AZ DİYE ÜZÜLÜYORDUM. AMA SENİNDE 4 MÜŞ VE HAMİLE KALMIŞSIN BAK MAŞALLAH 41 KERE. İNŞALLAH BENİMKİDER TUTAR. SİZDE SORUN KİMDEYDİ CANIM? BİZDE EŞİMDE. SPERM SAYIMIZ AZ.
Cnm hiç korkma bende 12tane gorunuyodu toplaninca doktor 4tane topladık dedi üzüldüm ana şükür 3tanesi dollendi doktor güzel dedi çok olması yada aZ olması farketmiyor önemli olan kaliteli ve opu dan sonra yumurtalarin kaliteli olmasi benim esiminde sperm i 13milyon du hareketlisi yüzde70mis doktor iyi demişti korkma benimde sonucum ayın 23.ünde kan testi yapicam
Belirti falan varmı bende hiçbirşey yok sadece ayakdan biraz kaldım belim ağrıdıMerhaba Arkaşlar bende pazartesi transfer oldum bekleme aşamasındayım
Inş cnm ınş benim sağ tüp fe tıkalı cocukken apandist ameliyatı olmuştum ondan dolayiBİZİM SAYIMIZ AZ İŞTE BAYA CANIM. 100 BİN. GERÇİ DR.UM ÖNEMLİ OLAN KALİTELİ SPERMLERİN OLMASI VE İYİ DÜZEYDE KALİTELİ SPERMLERDE VAR BANA BİR TANESİ LAZIM DEDİ. İNŞALLAH OLUR CANIM. ÇOK HEYECANLIYIM. RABBİM SENİN DE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. O ZAMAN SİZDE DE SORUN EŞTE.
Valla Canım hiç bi belirti yok gibi dikkatte etmedm ben bikaç gündür çok kötüyüm progestanın Yapılan yerda Ödem Oluşmuş Ağrıdan duramıyorum yataktan Tek başıma kalkamıyorumBelirti falan varmı bende hiçbirşey yok sadece ayakdan biraz kaldım belim ağrıdı
Bide cnm doktor ilk gidince kontrolde sperme bakınca azsa sana transfere kadar sperm biriktirmesi yaparız demistiInş cnm ınş benim sağ tüp fe tıkalı cocukken apandist ameliyatı olmuştum ondan dolayi
Saol canim. Bnm ultradonda 9 gozukuyordu. Ama bos cikti. Ki doktorum sayi hc onemli degil demsti. 1 tane osun kaliteli olsn demisti.bn inanmamistim cok aglamistim. Hakliymis.bzde sorun bendeydi.erkn menopoz ihtimalin vardi. Bir de tuplerm kapaliydi.SLM CANIM.. 4 YUMURTAM TOPLANDI. 3 Ü İŞLEM GÖRDÜ 2 Sİ DÖLLENDİ DEMİŞSİN. VE ŞİMDİ DE HAMİLEYMİŞSİN. MAŞALLAH. RABBİM SAĞLIKLA YAVRUNU KUCAĞINA VERSİNİNŞALLAH. BENİMDE 5 YUMURTAM VAR. BELKİ 6 TANE OLURMUŞ ÖNÜMÜZDEKİ PAZARTESİYE KADAR. PAZARTESİYUMURTALARIM TOPLANACAK. HAFTAYA DA SANIRIM TRANSFERİM OLUR. YUMURTAM AZ DİYE ÜZÜLÜYORDUM. AMA SENİNDE 4 MÜŞ VE HAMİLE KALMIŞSIN BAK MAŞALLAH 41 KERE. İNŞALLAH BENİMKİDER TUTAR. SİZDE SORUN KİMDEYDİ CANIM? BİZDE EŞİMDE. SPERM SAYIMIZ AZ.
Mrb benim de 2.gunum. bendede bi. Belirti yok halen sadece belim ağrıdı şimdiMerhaba arkadaşlar ben de transferimin 3. günündeyim ama hiç bir şe hissetmiyorum. Sizce bu normal mi? sadece progestan yüzünden çok gazım var. Hiçbirşey hissetmediğim için korkuyorum açıkcası. Hafif göğüslerim ağrıyor. Onun dışında hiçbirşeyim yok. Nasıl anlayacağım bu bekleme işi çok zormuş.
Canim ihtiyacniz olan 5 6 sperm zaten.:) Hic takma kafana. Senin sansinbnden de yuksek.bnm yumurtalar azaldigindan kaliteli olmayabilirdi cunku. İcini ferah tut.BİZİM SAYIMIZ AZ İŞTE BAYA CANIM. 100 BİN. GERÇİ DR.UM ÖNEMLİ OLAN KALİTELİ SPERMLERİN OLMASI VE İYİ DÜZEYDE KALİTELİ SPERMLERDE VAR BANA BİR TANESİ LAZIM DEDİ. İNŞALLAH OLUR CANIM. ÇOK HEYECANLIYIM. RABBİM SENİN DE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. O ZAMAN SİZDE DE SORUN EŞTE.
Saol canim. Bnm ultradonda 9 gozukuyordu. Ama bos cikti. Ki doktorum sayi hc onemli degil demsti. 1 tane osun kaliteli olsn demisti.bn inanmamistim cok aglamistim. Hakliymis.bzde sorun bendeydi.erkn menopoz ihtimalin vardi. Bir de tuplerm kapaliydi.
Canim ihtiyacniz olan 5 6 sperm zaten.:) Hic takma kafana. Senin sansinbnden de yuksek.bnm yumurtalar azaldigindan kaliteli olmayabilirdi cunku. İcini ferah tut.
İnsallh canim.allah kimsenin emegini bosa cikarmasin.insallh srni de eklerz listemize.maşallah sana canım benim. Rabbim sağlıkla kucağına versin inşallahyavrunu. benim için çok dua edermisin lütfen. inşallah bende sizin aranıza katılırım inşallah yakın zamanda.
Mrb benim de 2.gunum. bendede bi. Belirti yok halen sadece belim ağrıdı şimdi
Anlama boşver ben de hiç hissetmedim zaten..dua et bekle hayırlı olur inş.çMerhaba arkadaşlar ben de transferimin 3. günündeyim ama hiç bir şe hissetmiyorum. Sizce bu normal mi? sadece progestan yüzünden çok gazım var. Hiçbirşey hissetmediğim için korkuyorum açıkcası. Hafif göğüslerim ağrıyor. Onun dışında hiçbirşeyim yok. Nasıl anlayacağım bu bekleme işi çok zormuş.
Benimde ilk denemem negatif sonuçlanmıştı.. Cok üzme kendini arkadaşım. Dondurulmuşlar var mıKızlar ilk transferim negatif maalesef ikinci transfer tahmini kaç gün sonra oluyor bilen var mı birde transfer öncesi için Önerileri olanlar ??
Merhaba canım aynı gun transferimiz olmuş.. Hangi Acıbadem de yaptırdın, ben Kadıköy Acıbadem'de oldumSelam herkese☺yaşım 27 polkistik overim. Eşimde de Sperm sayısı azligi var. 3. Denemem iz. 3 denemem izi de acibadem de yaptırdık. Cumartesi günü 5. Gün embriyosu transfer edildi. 19 Şubat test tarihim. Benide listeye ekler misiniz. Çok heyecanliyim. Bu sefer olmasi için dua ediyoruz sadece. Allahım herkese nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?