Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Cnm hiç korkma bende 12tane gorunuyodu toplaninca doktor 4tane topladık dedi üzüldüm ana şükür 3tanesi dollendi doktor güzel dedi çok olması yada aZ olması farketmiyor önemli olan kaliteli ve opu dan sonra yumurtalarin kaliteli olmasi benim esiminde sperm i 13milyon du hareketlisi yüzde70mis doktor iyi demişti korkma benimde sonucum ayın 23.ünde kan testi yapicam

Merhaba Arkaşlar bende pazartesi transfer oldum bekleme aşamasındayım

BİZİM SAYIMIZ AZ İŞTE BAYA CANIM. 100 BİN. GERÇİ DR.UM ÖNEMLİ OLAN KALİTELİ SPERMLERİN OLMASI VE İYİ DÜZEYDE KALİTELİ SPERMLERDE VAR BANA BİR TANESİ LAZIM DEDİ. İNŞALLAH OLUR CANIM. ÇOK HEYECANLIYIM. RABBİM SENİN DE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. O ZAMAN SİZDE DE SORUN EŞTE.

Inş cnm ınş benim sağ tüp fe tıkalı cocukken apandist ameliyatı olmuştum ondan dolayi

OLUR İNŞALLAH CANIM...
RABBİM ARATMASIN BİZLERE DE... OKUYORUM DA ARKADAŞLARIN YAZILARINI. NE KADAR GÜZEL DUYGULAR. RABBİM BİZLERE DE YAŞATSIN İNŞALLAH. BAŞKA DÜŞÜNCEM YOK. KENDİMİ BEBEĞİME KANALİZE ETTİM.

Belirti falan varmı bende hiçbirşey yok sadece ayakdan biraz kaldım belim ağrıdı
Valla Canım hiç bi belirti yok gibi dikkatte etmedm ben bikaç gündür çok kötüyüm progestanın Yapılan yerda Ödem Oluşmuş Ağrıdan duramıyorum yataktan Tek başıma kalkamıyorum

Merhaba arkadaşlar ben de transferimin 3. günündeyim ama hiç bir şe hissetmiyorum. Sizce bu normal mi? sadece progestan yüzünden çok gazım var. Hiçbirşey hissetmediğim için korkuyorum açıkcası. Hafif göğüslerim ağrıyor. Onun dışında hiçbirşeyim yok. Nasıl anlayacağım bu bekleme işi çok zormuş.

Saol canim. Bnm ultradonda 9 gozukuyordu. Ama bos cikti. Ki doktorum sayi hc onemli degil demsti. 1 tane osun kaliteli olsn demisti.bn inanmamistim cok aglamistim. Hakliymis.bzde sorun bendeydi.erkn menopoz ihtimalin vardi. Bir de tuplerm kapaliydi.

Mrb benim de 2.gunum. bendede bi. Belirti yok halen sadece belim ağrıdı şimdi

Canim ihtiyacniz olan 5 6 sperm zaten.:) Hic takma kafana. Senin sansinbnden de yuksek.bnm yumurtalar azaldigindan kaliteli olmayabilirdi cunku. İcini ferah tut.

Saol canim. Bnm ultradonda 9 gozukuyordu. Ama bos cikti. Ki doktorum sayi hc onemli degil demsti. 1 tane osun kaliteli olsn demisti.bn inanmamistim cok aglamistim. Hakliymis.bzde sorun bendeydi.erkn menopoz ihtimalin vardi. Bir de tuplerm kapaliydi.

maşallah sana canım benim. Rabbim sağlıkla kucağına versin inşallahyavrunu. benim için çok dua edermisin lütfen. inşallah bende sizin aranıza katılırım inşallah yakın zamanda.

Canim ihtiyacniz olan 5 6 sperm zaten.:) Hic takma kafana. Senin sansinbnden de yuksek.bnm yumurtalar azaldigindan kaliteli olmayabilirdi cunku. İcini ferah tut.

benim için çok dua et lütfen. hamişlerin duası kabul olurmuş. inşallah canım benimde olur. inşallah tez vakitte bende burda sizlerle mutluluğumu paylaşırım.

Mrb benim de 2.gunum. bendede bi. Belirti yok halen sadece belim ağrıdı şimdi

Vallahi açıkcası ne düşüneceğimi bilmiyorum. Normalde sürekli yürüyüş yapan biriyimdir ama havada böyle olunca korkumdan da dışarı çıkamıyorum. Moralimi bozmuyorum ama canım çok sıkılıyor. Yaşım 42 ve 4 yıllık evliyim. Bu benim ilk denemem. Doktorum yaş itibariyle yasal olanın 2 embriyo olduğunu söyledi ve iki tane transfer edildi. Ailemde annem babam dışında kimsenin haberide yok. Kimseyle konuşamıyorum da. Ne olduğunu ve ne olması gerektiğini de bilmiyorum. Oturup kendini dinlemek çok kötü

Anlama boşver ben de hiç hissetmedim zaten..dua et bekle hayırlı olur inş.ç

Merhaba canım aynı gun transferimiz olmuş.. Hangi Acıbadem de yaptırdın, ben Kadıköy Acıbadem'de oldum

Kızlar inşallah pozitif sonuçlarınızı duyarız. Merakla bekliyorum güzel haberlerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…