- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
Ayy evet bende haftaya Salı gitcem kese görmek için zor yaa beklemek zaman gecmiyorKizlar bn gibi kese gormeyi bekleyen var mi?ne zormus beklemek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy evet bende haftaya Salı gitcem kese görmek için zor yaa beklemek zaman gecmiyorKizlar bn gibi kese gormeyi bekleyen var mi?ne zormus beklemek.
Bnm degerim 600 lerdeydi. Karindan grnmedi.Cok korkuyorum cuma gitcem bn de.Ayy evet bende haftaya Salı gitcem kese görmek için zor yaa beklemek zaman gecmiyor
Ben de varim cannim gercekten cok zor beklemek...haftaya perşembe randevumKizlar bn gibi kese gormeyi bekleyen var mi?ne zormus beklemek.
Canim benim çok çok tebrik ederim gözün aydın olsun Rabbim tez vakitte herkese ama isteyen herkese bu duyguyu tattirsin hiçbir duygudan mahrum birakmasin kucaklarimizi saglikli hayırlı bebeklerle doldursun tez vakitte inşallah çok sevindim kuzum yaa:))))))))))))8. Gün 6.30 10. Gün 20.80 cıktı.. Insallah devam eder. Allah hepinize nasip etsin tez zamanda. Bütün dualarım sizinle, Allah hepimizin yüZüne baksın
Bn cok erkn gittim görünmeyecekti biliyordum ama yine de uzuldum. Cuma gtcm gozukur mu bilmiyorum.5+2 yim suan.Ben de varim cannim gercekten cok zor beklemek...haftaya perşembe randevum
Canım benimde cumartesi test günüm bende catlicam valla dediğin gibi hava çok fenaBenim cumartesi günü test günüm. Meraktan çatlıyorum. Kar yüzünden dışarıda çıkamıyorum sıkıntıdan patlayacağım.
Kuzum benim de cumartesi bende çok bunaldim evde zaman yaklaştıkça vakit geçmiyor bi de sen neredesin nerde oldun t e daviniBenim cumartesi günü test günüm. Meraktan çatlıyorum. Kar yüzünden dışarıda çıkamıyorum sıkıntıdan patlayacağım.
Off ya cok gecmiş olsun,bugün mü test yaptin kaçıncı gündü,belki yükselirmerhaba kızlar benim ilk denemem di ama tutmadı herşey güzel demişti doktorum 2 tane 5. gün embriyosu yerleştirilmişti ama kısmet değilmiş...
evet bugün öğrendm canım 9. gün yükselmez 0.100 çıktıOff ya cok gecmiş olsun,bugün mü test yaptin kaçıncı gündü,belki yükselir
Canım benimde cumartesi test günüm bende catlicam valla dediğin gibi hava çok fena
Kuzum benim de cumartesi bende çok bunaldim evde zaman yaklaştıkça vakit geçmiyor bi de sen neredesin nerde oldun t e davini
benim de cumartesi test günüm. hayırlısı inşallah...Benim cumartesi günü test günüm. Meraktan çatlıyorum. Kar yüzünden dışarıda çıkamıyorum sıkıntıdan patlayacağım.
sağolasın canım evet hayırlısı yazı bekliycez artık dondurulmuşlarla deniycez..keser84 canım çok geçmiş olsun. Herşeyin hayırlısı. Tekrar denersin sonra inşallah
Kızlar ben birseyi cok merak ediyorum. Şimdi bebeğim iz tuttu ve doğmuş olsa bebek 5 yasindayken 2. TüpBebegi yapsak dondurulmuslardan Oda tutsa ve dogsa arada 5 yas olmasina rağmen ilk bebegin ikizi mi oluyor.??????
benim de cumartesi test günüm. hayırlısı inşallah...![]()
Keser benim de ilk denememde sıfırdı sonuc, cok üzüldüm cok korktum, hic olmıcak gibi geldi.... 2. Denemede tedavi Sürecinde korku gerginlik cok yaşadım ama tuttu, insallah devam eder, sen benim gibi yapma kendini olumlu yönde telkin et, iyi düsün iyi olsun canımsağolasın canım evet hayırlısı yazı bekliycez artık dondurulmuşlarla deniycez..