- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
A
Aminn canimm...ben umutlu degildimm..benim oncekide once yukseldi sonra yine dustuu..bakalimm simdi histeroskopi yapacaklar bisi cikacakmi bakalimm..Haydaaa... Senle Birlikte gidiyoduk, olumlu hissetmiştim senin icinde.. Allah herseyin hayırlısını versin hepimiz için, öyle zor bir sınav ki bu... En yakın zamanda Allah muradını versin canım
Canimmm coook gecmiss olsunn..suan ne desem boss biliyorumm..ben yeni atlattim..benim 2. Transferimdi ve 2 side kimyasal oldu..rabbim vakti gelince verecek bizedee..o vakte kadarr sabrini versin bizee..bu bizim imtihanimiz..yumurta var...sperm var..embriyo var...ama tutunamiyor..bi deneniyoruzz..layikiyla cikari insallahh...merhaba kızlar benim ilk denemem di ama tutmadı herşey güzel demişti doktorum 2 tane 5. gün embriyosu yerleştirilmişti ama kısmet değilmiş...
Ayyyy bende onu cok merak ettim hep biliyormusunn...donmuslarimi saklasam sonra kullansam..dogal dengede bisilerle oynamis olabilirmiyim diyee..ama cevabi bulamadimmm...Kızlar ben birseyi cok merak ediyorum. Şimdi bebeğim iz tuttu ve doğmuş olsa bebek 5 yasindayken 2. TüpBebegi yapsak dondurulmuslardan Oda tutsa ve dogsa arada 5 yas olmasina rağmen ilk bebegin ikizi mi oluyor.??????