Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

A
Haydaaa... Senle Birlikte gidiyoduk, olumlu hissetmiştim senin icinde.. Allah herseyin hayırlısını versin hepimiz için, öyle zor bir sınav ki bu... En yakın zamanda Allah muradını versin canım
Aminn canimm...ben umutlu degildimm..benim oncekide once yukseldi sonra yine dustuu..bakalimm simdi histeroskopi yapacaklar bisi cikacakmi bakalimm..

merhaba kızlar benim ilk denemem di ama tutmadı herşey güzel demişti doktorum 2 tane 5. gün embriyosu yerleştirilmişti ama kısmet değilmiş...
Canimmm coook gecmiss olsunn..suan ne desem boss biliyorumm..ben yeni atlattim..benim 2. Transferimdi ve 2 side kimyasal oldu..rabbim vakti gelince verecek bizedee..o vakte kadarr sabrini versin bizee..bu bizim imtihanimiz..yumurta var...sperm var..embriyo var...ama tutunamiyor..bi deneniyoruzz..layikiyla cikari insallahh...
Kızlar ben birseyi cok merak ediyorum. Şimdi bebeğim iz tuttu ve doğmuş olsa bebek 5 yasindayken 2. TüpBebegi yapsak dondurulmuslardan Oda tutsa ve dogsa arada 5 yas olmasina rağmen ilk bebegin ikizi mi oluyor.??????
Ayyyy bende onu cok merak ettim hep biliyormusunn...donmuslarimi saklasam sonra kullansam..dogal dengede bisilerle oynamis olabilirmiyim diyee..ama cevabi bulamadimmm...

Keser benim de ilk denememde sıfırdı sonuc, cok üzüldüm cok korktum, hic olmıcak gibi geldi.... 2. Denemede tedavi Sürecinde korku gerginlik cok yaşadım ama tuttu, insallah devam eder, sen benim gibi yapma kendini olumlu yönde telkin et, iyi düsün iyi olsun canım
canım Sizin sorun neydi? inşallah yaza dondurulmuşla deniycez

A
Aminn canimm...ben umutlu degildimm..benim oncekide once yukseldi sonra yine dustuu..bakalimm simdi histeroskopi yapacaklar bisi cikacakmi bakalimm..

Canimmm coook gecmiss olsunn..suan ne desem boss biliyorumm..ben yeni atlattim..benim 2. Transferimdi ve 2 side kimyasal oldu..rabbim vakti gelince verecek bizedee..o vakte kadarr sabrini versin bizee..bu bizim imtihanimiz..yumurta var...sperm var..embriyo var...ama tutunamiyor..bi deneniyoruzz..layikiyla cikari insallahh...

Ayyyy bende onu cok merak ettim hep biliyormusunn...donmuslarimi saklasam sonra kullansam..dogal dengede bisilerle oynamis olabilirmiyim diyee..ama cevabi bulamadimmm...
Canım Gerçekten çok zor hayırlısı olsun bakalım.

pardon canım 13 şubat cuma günü transfer oldum bürüksel tüp bebek merkezinde 6. gün embriyosu 1. kalitede 2 tsane trsnfer ettiler
Merhaba canım bende bürüksel tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum çok şükür değerlerim iyi çıktı şimdi muayene günümü bekliyorum ama bugün çok ağrım var günler Geçmiyor düşecek diye çok korkuyorum

Slmm herkese,Benim de ctesi transferim olacak cok acayip heyecanliyim,dondurulmus embriyo transferi olacak,ilk deneyimimiz,transfere giderken yapilmasi yada yapilmamasi gereken bisey var mi,heyecandan dr a soramadim hic :KK43:

Selam kızlar. . Uykusuz bir geceden herkese Günaydın. Bu gün test günüm. Saat 10 a doğru gideceğim hastaneye. Çok heyecanliyim. Çok korkuyorum. 1 asilama3 tüp bebekten sonra insan ister istemez stres oluyo. Rabbim herkesin kucağıni doldursun. Kimseyi evlatsiz bırakması n. Dua edin benim için nolur..

merhaba arkadaşlar tedavide olan herkes umarım hayırlı sonuclar alır bende transfer oldum bu gün 3. günüm 27 şubat test tarihim kendimde sürekli belirti arıyorum ama yok sanki ben hiç tedavi görmemişim gibi e bu durum da sürekli yatmak ta sıkıcı oluyor zaten yatamıyorumda transfer sonrası siz kendinizde nasıl değişiklikler gözlemlediniz bende sadece gaz ve şişkinlik var

merhaba arkadaşlar tedavide olan herkes umarım hayırlı sonuclar alır bende transfer oldum bu gün 3. günüm 27 şubat test tarihim kendimde sürekli belirti arıyorum ama yok sanki ben hiç tedavi görmemişim gibi e bu durum da sürekli yatmak ta sıkıcı oluyor zaten yatamıyorumda transfer sonrası siz kendinizde nasıl değişiklikler gözlemlediniz bende sadece gaz ve şişkinlik var
Selam benimde test tarihim 27subat..hakkimizda hayirlisi insallah..bendede cok gaz ve siskinlik arada kasik agrim var..kullandigim ilaclarinda etkileri var..surekli yatamiyorum arada kalkip ev ici dolasiyorum..hareketlerime dikkat etmeye calisiyorum..

Kızlar ben birseyi cok merak ediyorum. Şimdi bebeğim iz tuttu ve doğmuş olsa bebek 5 yasindayken 2. TüpBebegi yapsak dondurulmuslardan Oda tutsa ve dogsa arada 5 yas olmasina rağmen ilk bebegin ikizi mi oluyor.??????

İkizlik iki türlü oluyor bir tek yumurta ikizleri bir de çift yumurta ikizleri. Birbirine tıpatıp benzeyenler tek yumurta ikizleri. Çift yumurta ikizleri birbirine ne kadar benziyorsa iki kardeş birbirine ne kadar benziyorsa o kadar benzeyecekler :)

Dondurulmuş embryo ile c. Tesi transferim oldu artık beklemedeyim ama çok sıkılıyorum...
3 gün önemli dedi Dr ama yinede hep yatma dedi. Yatınca sıkılıyorum daha ilk günlerdeyim..
Varmı benim gibi olan arkadaşlar?
merhaba arkadaslar benim trensferin 11 gunu dr 23subat test gunu dedi .2gundur hafif uykum var basqa hic belirti yok ikinci denemem cok korkuyorum

Bende geçen hafta cuma yaptırdım tahlil yaptırsammıki 13 şubatta transfer oldum
Daha erken sanki sana ben gecen sali transfer oldum cuma gunu hormon tahlili yaptim doktor da gebelik testide istemis tesde degerim 9.kusur cikmisti doktor gebesin demisti ama daha4 gun olmustu transfer olali o yuzden daha damerak ediyorum

Back
X