Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canim benim cok uzuldum ama bence pes etme insallah mucizen kendiliginden gelir ilk denememiydi?

Evet canım ilk denemeydi. Ama yaşım 42 hatta 43 e gireceğim. Ikinci evliligim olduğu için birazda geç kaldık sanırım. Önümüzdeki ay yurtdışına çıkacağım. Tekrar denemeydi düşünmüyorum ama geldikten sonra belki de denerim. Histeroskopi nedir bir bilgim yok. Dr.um da hiç söylemedi. Sadece degerlerimi söylediğim de "halbuki hiç bir pürüz yoktu gayet kaliteli yumurtaların vardı Hayret. Tekrar deneyelim bana bir ara uğra " dedi .

Bizede çok pahalı geldiği için bizde medikal parkta Şahin beyin arkadaşı gerçek beye yaptırdık. Sonraki ay da hemen tüp bebek yaptı Şahin bey☺aynı kaderlerimiz. Kaç gün var testine cnm
Beni Sabri beye yönlendirdi ondan yaptırdık, sağolsun bu huyunu seviyorum, illaha ben yapayım demedi, paragöz değil evet...Transferden itibaren akıntın oldumu senin, benim hafif sarımsı devam ediyor, birde gazım çok afedersin.. Testime 8 gün var daha..

Aminn..insallah hepimiz icin..rabbim yuregine serinlik versin..her bekleyis baska..ama bu 12 gunluk bekleyis bammbaska..ve sonundaki husran biraz daha agir geliyor insanaa...bende 2. Ye kimyasal gebelik oluyorr..bakalim sira 3. De

Masallahhh sizee...hayirli olsun..ikizler degerler onu gosteriyor..rabbim kucagina almayida nasip etsinn...

Bi tek ben sanirdim..benimde ahtim var tekrar tekrar yapicamm..o 2. Cizgi icinnn...bende 6 yillik evliyim..ve hep bu son dememe ragmen sayisiz tek cizgili testlerim varr..bigun hepimiz goruruz insallahh..

Bidahakine insallah pozitifi gorursun..kacinci denemeydi seninn..benim 2. Di simdi histeroskopi cektircezz..bakalim hayirlisi neler cikacakk..
canım benim ilk denemeydi oyüzden ikincide de aynı hüsranı yaşamamak için histeroskopiyi yaptırcam en azından içim rahatlar.

Sonucu pozitif olanlar transferden itibaren hafif sarımsı akıntınız devam ettimi....
Mrb ben 10.gün yaptım testi170 çıktı doktorum gebesin dedi ama pazartesi tekrar yapki değer artiyormu azaliyormu ona göre kesin belli olur gebeligin dedi inşallah artarmisdir bende hiç akıntı olmadı sadece bende günde 3defa pregoston fitili kullanıyorum ondan sonra o ilacın beyaz krem gibi geri geliyo içerde eridikden sonra başka akıntı falan olmadı agrida sadece 2 3 gündür sirtim agriyo çok ayakda durunca

Mrb ben 10.gün yaptım testi170 çıktı doktorum gebesin dedi ama pazartesi tekrar yapki değer artiyormu azaliyormu ona göre kesin belli olur gebeligin dedi inşallah artarmisdir bende hiç akıntı olmadı sadece bende günde 3defa pregoston fitili kullanıyorum ondan sonra o ilacın beyaz krem gibi geri geliyo içerde eridikden sonra başka akıntı falan olmadı agrida sadece 2 3 gündür sirtim agriyo çok ayakda durunca
İnşallah kat kat artar canım, şimdiden hayırlı olsun, darısı bizlere inşallah. Jele başlamadım henüz ama sarımsı akıntım var, normalde adete yakın artıyor benim, yine olmadımı diye üzüldüm de..

Beni Sabri beye yönlendirdi ondan yaptırdık, sağolsun bu huyunu seviyorum, illaha ben yapayım demedi, paragöz değil evet...Transferden itibaren akıntın oldumu senin, benim hafif sarımsı devam ediyor, birde gazım çok afedersin.. Testime 8 gün var daha..

Benim de kullandığım jele bağlı olarak beyaz akıntım var. Bol bol dinlen cnm

Bu aksam eşim elinde idrar testi ile geldi. Hadi yapalım dedi. Yaptık ve ikinci çizgi var. 3 senedir tek çizgi gördüğümüz için sevinçten uctuk☺yetmedi kan tahlili de yaptırdık gene.
12. Gün 879
14. Gün 1847

Artık inanır sanırım hamile olduguma☺
Mekekusu kaçıncı gün emriyosu transfer edildi. Merak ettim. Ayin ikisinde banada 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilecek. Umut oldun ikiz dir inşallah.

Bana da 3.gün embriyodu transfer edildi 2 tane doktor kaliteli demişti degetim 170 cikmisti bakalım artmismi bende ikiz istiyorum ama sizce bu değerle ikiz olma ihtimali varmi

cnm bizim ilk denememizde 144 çıkmıştı değer ikiz değildi zaten boş gebelik ile sonuçlndı

Back
X