Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kızlar umut tüp bebek merkezinde Perşembe günü transferim oldu 2 embriyoyuda verdi selen hanım çok dua edin lütfen bebişlerime kavuşayım Allah'ın izniyle. Transferime psikolog Asena hanımda girdi yeni bir uygulamaymış ama benim çok Hoşuma gitti. Bu bekleme Döneminde tanışmış konuşmuştuk bir kaç kere beni rahatlattı Allah ondanda selen hanımdanda Razı olsun

Herkese iyi geceleeer pozitif sonuc alan arkadaslari tebrik edeyim oncelikle benim yarin 9,gunum test yaptirmayi dusunuyorum ama bi yandanda korkuyorum bu kez cok umutluyum 3tane 5.gun embriyosu transfer edildi kasik agrim arada vurup geciyo olsa yarin cikar heralde ayyy kafam cok karsik:KK53::KK52::KK53:

Herkese iyi geceleeer pozitif sonuc alan arkadaslari tebrik edeyim oncelikle benim yarin 9,gunum test yaptirmayi dusunuyorum ama bi yandanda korkuyorum bu kez cok umutluyum 3tane 5.gun embriyosu transfer edildi kasik agrim arada vurup geciyo olsa yarin cikar heralde ayyy kafam cok karsik:KK53::KK52::KK53:
çıkar canım benim 7.gün idrarda silik çizgi kandada pozitifi gördük çok şükür..insallah rabbim sanada yaşatır yarın sevinci ;)

Mekekusu kaçıncı gün emriyosu transfer edildi. Merak ettim. Ayin ikisinde banada 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilecek. Umut oldun ikiz dir inşallah.
Canım 5. Gün embriyosu transfer edildi. 3 martta belli olacak ikiz olup olmadığı. Ama değerleri yüksek olduğu için büyük ihtimal ikiz dediler. Allah yardimcin olsun seninde. Umarım hersey gönlünce olur

Evet devam ediyor.
Seninde öylemi canım, transferden beri açık sarı akıntım oluyor, bazen baya yoğun akıyor, hani crione jele bağlıyacağım desem daha bugün başlayacağım, 5 gündür iğne vuruluyorum. Normalde adet öncesi akıntım olur, yine olmadımı diye kafaya taktım bu akıntıyıda, benim gibi olup hamile kalanları görmek umudumu arttırdı, sağol canım.

Benim de kullandığım jele bağlı olarak beyaz akıntım var. Bol bol dinlen cnm
Jele bugün geçeceğim daha, ev çok battı evi süpürdüm şimdi dinleniyorum canım, birde banyo yapayım artık diyorum, namazlarım geçti, bolca dua etmem gerek..

Merhaba arkadaşlar benimde transferde 3. Günüm ama arada heycan oluyo karnım ağrıyo hani heycanlanınca olur ya öle bişey olmaz dime

Jele bugün geçeceğim daha, ev çok battı evi süpürdüm şimdi dinleniyorum canım, birde banyo yapayım artık diyorum, namazlarım geçti, bolca dua etmem gerek..
Selam canım sana nacizane bir tavsiyem kesinlikle ev supurme heleki şu aşamada..doktorun sana söylemedi supurmemeni..Rahim kaslarını en çok calistiran hareket ev supurmekmis..ben hâlâ supurmuyorum üç ay dolana kadarda supurmeyi düşünmüyorum..yani allah korusun biz elimizden geleni yapalım sende dikkat et canım ;)

Selam canım sana nacizane bir tavsiyem kesinlikle ev supurme heleki şu aşamada..doktorun sana söylemedi supurmemeni..Rahim kaslarını en çok calistiran hareket ev supurmekmis..ben hâlâ supurmuyorum üç ay dolana kadarda supurmeyi düşünmüyorum..yani allah korusun biz elimizden geleni yapalım sende dikkat et canım :KK66:
Doktorlar hani günlük hayatına devam et diyorlar ne bileyim canım yaa, ev baya battı sabah yavaş yavaş süpürdüm mecburen. Eşime söyledim yapmam dedi, kimsem yokki gelsin işimi yapsın, mecbur yaptım, bir daha teste kadar yapmam zaten. Hamile kalırsam belki eşime nazım geçer ama şimdi geçmiyor maalesef, mecburum..

Back
X