- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
senin de test günün az kalmis.hayirli güzel sonuclar insallahSelam arkadaslar...
benim de salı guni test gunum. Sizi okuyunca hemen yazayim dedim. Hakkimizda hayorlisini versin Rabbim
İnş çoook tşk ederiminsallah saglikla kavusursun bebegine
Merhaba canım, evet genelde yurt dışında 2. gün konuluyormuş, inşallah canım yaa..bu 3. denemem artık çok yıprandım. Cumartesi yaptırayım istedim doktorum erken dedi, artık yarına gideceğim inşallah. Bu arada adet olacakmışım gibi heran, pozitfi görenler birerbir aynı diyorlar adet ağrısıyla ....inşallah bu sefer olmuştur canım, dualara çok ihtiyacım var.
canim ben de yarin kan aldiricam.sendemi yurtdisindasin? insallah pozitif sonuc alirsin hayirlisiylaMerhaba canım, evet genelde yurt dışında 2. gün konuluyormuş, inşallah canım yaa..bu 3. denemem artık çok yıprandım. Cumartesi yaptırayım istedim doktorum erken dedi, artık yarına gideceğim inşallah. Bu arada adet olacakmışım gibi heran, pozitfi görenler birerbir aynı diyorlar adet ağrısıyla ....inşallah bu sefer olmuştur canım, dualara çok ihtiyacım var.
sen nasılsın canım, ağrıların devam ediyormu?
merhaba varmı belirtin hayırlı haber inşallah aynı gün test günümüzSelam arkadaslar...
benim de salı guni test gunum. Sizi okuyunca hemen yazayim dedim. Hakkimizda hayorlisini versin Rabbim
İnşallah güzel haberlerle geliriz, pozitifleri görürüz canım. Yok ben Bursa da yaşıyorum, ama 2. gün embriyosu ilk kez konuldu bende merak edip araştırmıştım, yurtdışında sık yapılan bir uygulaymış. Öncekiler 5. gün kaliteli embriyoydu olmadı. Bunun durumu iyiydi inşallah nasip buna olur canım...canim ben de yarin kan aldiricam.sendemi yurtdisindasin? insallah pozitif sonuc alirsin hayirlisiyla
M
merhaba varmı belirtin hayırlı haber inşallah aynı gün test günümüz
Merhaba canım, evet genelde yurt dışında 2. gün konuluyormuş, inşallah canım yaa..bu 3. denemem artık çok yıprandım. Cumartesi yaptırayım istedim doktorum erken dedi, artık yarına gideceğim inşallah. Bu arada adet olacakmışım gibi heran, pozitfi görenler birerbir aynı diyorlar adet ağrısıyla ....inşallah bu sefer olmuştur canım, dualara çok ihtiyacım var.
Benzer belirtiler bende de var, ama bunları ben adet olmadan öncede yaşıyorum maalesef. o yüzden bir ayırımını henüz bilemiyorum canım ya, mesela göbek deliğimden 4 parmak aşağısı tam orta bölüm, aşağıya doğru adet olmadan önce ağrır, yine orası ağrıyor, ozaman moralimin sıfır oluyor işte. Transferden sonrada ağrım oldu birkaç gün, sonra keslilir giibi olmuştu geri geldi..Hani kesin net bir bilgi yok, belirtiler için. Herkes adet ağrılarıyla aynı olduğunu söylüyor, inşallah bu sefer olmuştur canım ya, benim 3. denemem, psikolojim iyice bozuldu. Seninde böyle huzursuz duygusal ağlamaklı olman normal...Dünden beri yine arttı ağrılar bende de canım 2 gündür Regl olacakmisim gibi ciddi zorluyor güldükce hapşırdikca canım yanıyor. .bir de bacaklarimin arası agrimaya başladı bugün..idrara da sık çıkıyorum ama usutmus olabilirim ayaklarım buz gibi tuvalete gidiyorum sıkışıp sonra azıcık geliyor..anlamadım işte bakalım hayırlısı olsunha birde bugün birden ağlamaya başladım sabah aynısı oglende oldu..eşim artık ne yapacağını şaşırmış durumda :)) inşallah hayırlısıyla güzel haberler aliriz canimm..
Kendimde hic belirti aramiyordum burada yazilanlari okuyana kadar.yahuu belirtim yok hic. Yani burada anlatilanlar gibi 5. Gun bugun pifffff
Hayir o da yok. Adet belirtilerim zaten benim adetten 1 gun once baslar. Ufacik bir batma hissi haricinde hicbirsey yok.Cnm adet belirtilerine benzer seyler yokmu
Snn ne zmndi cnm?Hayir o da yok. Adet belirtilerim zaten benim adetten 1 gun once baslar. Ufacik bir batma hissi haricinde hicbirsey yok.
Trst 7 mart transferin 5. GunuSnn ne zmndi cnm?
Hayir o da yok. Adet belirtilerim zaten benim adetten 1 gun once baslar. Ufacik bir batma hissi haricinde hicbirsey yok.
O gaz bende de oldu. off o neydi oyle. :)))Benimde yok hiç belirtim sadece ilk 4-5 gün aşırı gaz oldu karnım davul gibiydi sonra geçti zaten baska da bişey olmadı bugün 10. Günüm 2 gün sonra test tarihim
Kizlar sizin de mi 2. Gun embriyosu. Benim de oyleydi.tek embriyo bir de.hc umudum yoktu ama cok sukur. İnsallah sizin de yuzunuz guler.Merhaba canım, evet genelde yurt dışında 2. gün konuluyormuş, inşallah canım yaa..bu 3. denemem artık çok yıprandım. Cumartesi yaptırayım istedim doktorum erken dedi, artık yarına gideceğim inşallah. Bu arada adet olacakmışım gibi heran, pozitfi görenler birerbir aynı diyorlar adet ağrısıyla ....inşallah bu sefer olmuştur canım, dualara çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?