Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kızlar 5. Günüm idrar testi yaptim. İkinci çizgi belli belirsiz cıktı. 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilmisti. İnşallah tutunmuslardir.

Kızlar 5. Günüm idrar testi yaptim. İkinci çizgi belli belirsiz cıktı. 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilmisti. İnşallah tutunmuslardir.
benimde 5. gün emriyosu 9 gün yaptım tek çizgi nasıl 5 gün silik çıktı sizde anlamadım yağğğğğ markası ne testin erken testi diyorlar yoksa ondan mı aldınız

testi yaparsan sonucu yazarmısın merak ettim

Kızlar benim transferim de dün oldu. 3. gün embriyosu iki tane transfer edildi. ayın 16sı test günüm. Merak, heyecan, sevinç, hüzün, korku hepsi bir arada. Ama iyi düşünelim iyi olsun diyorum. Allah dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. sevgiyle :)

benim midem bulanıyor karnım 6 aylık hamile gibi şiş midem bazen bulanıyor aşırı gaz var nefes alamıyorum kokulara aşırı duyarlıyım valla bu merkez heralde artık bitti işimiz diye zaten önceden de çok ilgili olduklarını söyleyemem de bir doktor numarası verdi oda cevap vermedi dünden beri bu nasıl bir iş anlamadım bunlar normal mi hastalanmama 3 4 gün var transfer oldu amannnnnnnnnnn bu nası bir iş böyle anlamadım öldüm öldüm valla bir yardım etsin

Canım yumoslarin ne zaman toplandi ve kac tane toplandi rica etsem yazarmisin hangi sehirde oldunuda

ohss olmuş olabilirsin ,kötü olursan mutlaka acile git, büyük ihtimal karnın su toplamıştır..

eğğğğğğğ ne olacak böyle kötü bişeymi çocuk olmasına engelmi
hayır çocukla alakası yok, eğer nefes almakta felan güçlük çekiyorsan, karnın çok şiştiyse hastaneye gitmen lazım, bildiğim kadarıyla karnından su çekiyorlar, hamileysen bebeğe zararı olmuyor, böyle olup hamile kalanlar var.
Ama kullandığımız ilaçlar şişkinlik ve gaz yapıyor, hani idare edebilecek durumdaysan normal yaşadıkların.

şimdi aradım bende hemşire dediki keşke dün beni arasaydın yarın kesin gel dedi tam kan verecekmişim bakalım doktoru aradım tabiki yine cevap yok niye verdilerse onun numarasını ama allah senden razı olsun en azından beni uyandırdın yarın gidiyorum çok teşekküredirim.

hadi inşallah pozitifi görürsün canım, yarın test gününse o zaman kullandığın ilaçlardan olabilir. Yanlış bilmiyorsam ohss olma durumu ilk günlerde ortaya çıkıyor, sen içini ferah tut, biraz hareket etmeye çalış, şişkinliğin hafifleyebilir birde aşırı su içme.. maalesef her doktor duyarlı olmuyor, işini yapıyor gerisine karışmıyor maalesef...

Kızlar kimse yokmuyor sonuç alannnn
Benîm 149 çıktı değerim ara ara kanamam geliyo 2 günde Birr azzz(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…