Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Şimdi kan verdim eve geldim ultrasonda baktı bişey yok az su varmış sonucumda kötü çıkarsa yani yüksek çıkarsa arayacak birde Pazartesi tekrar gidecem nasıl sence
İnşallah yüksek cikmaz canım ama azsa su iyidir. Sana bi tavsiyem var ama yinede dr sorabilirsin bim markette power red diye mavi renk enerji suyu ve ayran al su icme kesinlikle bunlari ic benim doktorum uzun süre bunlari icirdi. Beta hgc cikti mi?

Testi Pazartesi yapacaklar bügünde ayran içtim hep hemşirede senin gibi dedi su olması iyiymiş sence nasıl

Testi Pazartesi yapacaklar bügünde ayran içtim hep hemşirede senin gibi dedi su olması iyiymiş sence nasıl
Yani su ihtiyacin oldumu ayran ve dedigim bim markette satilan power red mavi sudan al onu ic mutlaka yararini görürsün. Eger kan testin yuksek cikarsa mutlaka dr haber ver. Ama inşallah kötü birsey cikmaz. Surekli sivi tuketme.

Yani su ihtiyacin oldumu ayran ve dedigim bim markette satilan power red mavi sudan al onu ic mutlaka yararini görürsün. Eger kan testin yuksek cikarsa mutlaka dr haber ver. Ama inşallah kötü birsey cikmaz. Surekli sivi tuketme.
Zaten onlar haber verecek bana heralde yüksek çıkarsa Dr haber verirler

canım seninle aynıyız yanılmıyorsam benim de 2 adet 3. gün embriyosu 10 mart test günüm ahhh o korkular yok mu hepimizin gönlünde.... aynı kasık ağrıları bende de var nasib Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

Canım inşallah guzel sonuçlar alırız 9. Gün idrarda çıkmadı ama moralimi bozmuyorum içimizi ferah tutalım

Kızlar bir sorum var. 16 mart test günü ama ben yarın kan vermeyi düşünüyorum. İki yum transfer edildi. Hata mı yapıyorum sizce beklemeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…