- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
canım çok sağol valla günlerdir bizimkiler ara ara diyip duruyordu bende aramadım moralimi bozmamak için tağ düne kadar ama artık mecbur kaldım artık aradım transferden sonra ilk defa banyo yaptım şimdi bitlencektim valla test günüme 3 gün var dahahadi inşallah pozitifi görürsün canım, yarın test gününse o zaman kullandığın ilaçlardan olabilir. Yanlış bilmiyorsam ohss olma durumu ilk günlerde ortaya çıkıyor, sen içini ferah tut, biraz hareket etmeye çalış, şişkinliğin hafifleyebilir birde aşırı su içme.. maalesef her doktor duyarlı olmuyor, işini yapıyor gerisine karışmıyor maalesef...
8 taneden 7 toplandı 5 i alındı 4 ü döllendi birinci kalite ankaraCanım yumoslarin ne zaman toplandi ve kac tane toplandi rica etsem yazarmisin hangi sehirde oldunuda
hayır yarın tekrar vericemK
onuştum sorun yok dedi bol bol su iç kabız olma dedi yarın kan vericem senin bittimi kan verme sürecin
Ohss olma ihtimalin yok diye dusunuyorum ama yinede tam kan sayımına mutlaka yarin baktir. Benim 20 tane yumurta çıkmıştı ohss oldum ve transfer im iptal edildi 3 gun hastanede yazmıştım. Ama kan sulandirici igne clexsan igne yani bide idrar söktürücü serum taktilar surekli geçti 3 gün icin.8 taneden 7 toplandı 5 i alındı 4 ü döllendi birinci kalite ankara
Bende inşallah herşey güzel olacak ALLAH IN İZNİYLEhayır yarın tekrar vericem
inşallah. kaçıncı gün embr.Bende inşallah herşey güzel olacak ALLAH IN İZNİYLE
2 adet 3. Gün embriyoinşallah. kaçıncı gün embr.
Senin2 adet 3. Gün embriyo
kan sulandırıcı banada verdiler 0,4 olandan hergün öğlen kullanıyorum öyle çok yumurta çıkmadı zaten inşallah dediğin olmamıştır tam kana bakacaklarmış yarın bu tam kan ne için lütfen bana yazarmısın bundan ne belli olacak birde yarın gittiğimde gebe kalıp kalmadığım belli olurmu acaba testime 3 gün var daha daOhss olma ihtimalin yok diye dusunuyorum ama yinede tam kan sayımına mutlaka yarin baktir. Benim 20 tane yumurta çıkmıştı ohss oldum ve transfer im iptal edildi 3 gun hastanede yazmıştım. Ama kan sulandirici igne clexsan igne yani bide idrar söktürücü serum taktilar surekli geçti 3 gün icin.
Insallah gebelik cikar ama dedigimiz gibi ohss olmussan kan degerlerin normalin üstünde cikar tedavisi cok basit ama edilme edilirse allah korusun kan pıhtılaşma si olup sonra beyne sicrayip ölüme kadar gider dedi bana doktorum transferi iptal ederken ben tranferim iptal oldugu icin ne kadar uzulsemde ben sagligimdan olacaktim o yüzden hastaneye yattim cok şükür 3 gün de geçti. Ama bende kusma seviyesine gelmişti nefes almayi birak yuruyemiyordum 9 aylik hamile gibi olmustum toplam 8 kilo verdim tedaviden sonra.kan sulandırıcı banada verdiler 0,4 olandan hergün öğlen kullanıyorum öyle çok yumurta çıkmadı zaten inşallah dediğin olmamıştır tam kana bakacaklarmış yarın bu tam kan ne için lütfen bana yazarmısın bundan ne belli olacak birde yarın gittiğimde gebe kalıp kalmadığım belli olurmu acaba testime 3 gün var daha da
aynen benim de midem bulanıyor ama tuvaletimi sordular bana sık sık idrara gidiyorum ben aslında bende 9 aylık hamile gibiyim neyse umarım sabaha kadar sorun çıkmaz çok teşekküredirim çok sağol belki de bir hayat kurtardın allah gönlüne göre versin herşeyi çok tekşekkür edirmherşey için bakalım yarım ne diyecekler dua edelimde inşallah hamile falan çıkarımInsallah gebelik cikar ama dedigimiz gibi ohss olmussan kan degerlerin normalin üstünde cikar tedavisi cok basit ama edilme edilirse allah korusun kan pıhtılaşma si olup sonra beyne sicrayip ölüme kadar gider dedi bana doktorum transferi iptal ederken ben tranferim iptal oldugu icin ne kadar uzulsemde ben sagligimdan olacaktim o yüzden hastaneye yattim cok şükür 3 gün de geçti. Ama bende kusma seviyesine gelmişti nefes almayi birak yuruyemiyordum 9 aylik hamile gibi olmustum toplam 8 kilo verdim tedaviden sonra.
İnşallah hamilesindir ama lütfen haber ver cok merak ederim. Cok gecmis olsunaynen benim de midem bulanıyor ama tuvaletimi sordular bana sık sık idrara gidiyorum ben aslında bende 9 aylık hamile gibiyim neyse umarım sabaha kadar sorun çıkmaz çok teşekküredirim çok sağol belki de bir hayat kurtardın allah gönlüne göre versin herşeyi çok tekşekkür edirmherşey için bakalım yarım ne diyecekler dua edelimde inşallah hamile falan çıkarım
3. gün
tamam canım sağol yarın haber veririmİnşallah hamilesindir ama lütfen haber ver cok merak ederim. Cok gecmis olsun
Hayırlsı inşallah3. gün
Maaşallah..Arkadaslar 15. gun sonucum 1923.
Ne yaptin kan verdin mi?tamam canım sağol yarın haber veririm
Şimdi kan verdim eve geldim ultrasonda baktı bişey yok az su varmış sonucumda kötü çıkarsa yani yüksek çıkarsa arayacak birde Pazartesi tekrar gidecem nasıl senceNe yaptin kan verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?