Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

canım çok sağol valla günlerdir bizimkiler ara ara diyip duruyordu bende aramadım moralimi bozmamak için tağ düne kadar ama artık mecbur kaldım artık aradım transferden sonra ilk defa banyo yaptım şimdi bitlencektim valla test günüme 3 gün var daha

8 taneden 7 toplandı 5 i alındı 4 ü döllendi birinci kalite ankara
Ohss olma ihtimalin yok diye dusunuyorum ama yinede tam kan sayımına mutlaka yarin baktir. Benim 20 tane yumurta çıkmıştı ohss oldum ve transfer im iptal edildi 3 gun hastanede yazmıştım. Ama kan sulandirici igne clexsan igne yani bide idrar söktürücü serum taktilar surekli geçti 3 gün icin.

kan sulandırıcı banada verdiler 0,4 olandan hergün öğlen kullanıyorum öyle çok yumurta çıkmadı zaten inşallah dediğin olmamıştır tam kana bakacaklarmış yarın bu tam kan ne için lütfen bana yazarmısın bundan ne belli olacak birde yarın gittiğimde gebe kalıp kalmadığım belli olurmu acaba testime 3 gün var daha da

Insallah gebelik cikar ama dedigimiz gibi ohss olmussan kan degerlerin normalin üstünde cikar tedavisi cok basit ama edilme edilirse allah korusun kan pıhtılaşma si olup sonra beyne sicrayip ölüme kadar gider dedi bana doktorum transferi iptal ederken ben tranferim iptal oldugu icin ne kadar uzulsemde ben sagligimdan olacaktim o yüzden hastaneye yattim cok şükür 3 gün de geçti. Ama bende kusma seviyesine gelmişti nefes almayi birak yuruyemiyordum 9 aylik hamile gibi olmustum toplam 8 kilo verdim tedaviden sonra.

aynen benim de midem bulanıyor ama tuvaletimi sordular bana sık sık idrara gidiyorum ben aslında bende 9 aylık hamile gibiyim neyse umarım sabaha kadar sorun çıkmaz çok teşekküredirim çok sağol belki de bir hayat kurtardın allah gönlüne göre versin herşeyi çok tekşekkür edirmherşey için bakalım yarım ne diyecekler dua edelimde inşallah hamile falan çıkarım

İnşallah hamilesindir ama lütfen haber ver cok merak ederim. Cok gecmis olsun

Günaydın kızlar 9. Gun sabah idrat testi negatif çıktı,napalım beklemeye devam inşallah yanılıyodur da kanda güzel haberler çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…