Bende hemsireyim canım 2 yıl kadar mecburen bende b2 istasyonda çalıştım şimdide acil de çalışıyorum meslektas sayiliriz inşallah pozitif çıkar ben malesef yakın zamanda kimyasal gebelik yaşadım bari sizlerin güzel haberlerini alalimAyyy inşallaaaaaaahhh canım ben sağlık personeliyim 112 de paramediğim cikmayacağını bile bile sırf meraktan yaptım ama hayırlısı ısrarla pozitif hissediyorum Rabbim hayırlara çıkarsın inşallaaaaaaahhh
Ayyy senin ağzın bal yesin bacım benim Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallaaaaaaahhhBende hemsireyim canım 2 yıl kadar mecburen bende b2 istasyonda çalıştım şimdide acil de çalışıyorum meslektas sayiliriz inşallah pozitif çıkar ben malesef yakın zamanda kimyasal gebelik yaşadım bari sizlerin güzel haberlerini alalim
İyi pazarlar herkese..bugun 6.gunum ve ilaçlardan olduğunu bildiğim göğüslerde hassasiyet ve kasıklarda hafif ağrıdan başka belirtim yokgün yaklaştıkça iyice gerilmeye başladım, yarın idrar testi yapmayı bile düşünüyorum, ne dersiniz çok mu erken test için?
Bende yapacağım sanırım, yoksa bu merak ve belirti arama işi öldürücek beniBenmde transferle beraber bugun9.gunum...bende de hicbir belirti yokBen de esime soylemeden iki tane test aldım birini yarın diğerini carsamba gunu deneyecem
Bende yapacağım sanırım, yoksa bu merak ve belirti arama işi öldürücek beni
Slm kizlar bnmde transferimin 4 ncu gunu bugunbnde sizin gibi meraktayim Rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip eylesin insallahYaparız cıkmazsa kafaya takmak yok
Slm kizlar bnmde transferimin 4 ncu gunu bugunbnde sizin gibi meraktayim Rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip eylesin insallah
Amin inşaallah,benimde 3.günü zaman geçmiyor sanki Allah burdaki herkese hayırlı sonuçlar versinSlm kizlar bnmde transferimin 4 ncu gunu bugunbnde sizin gibi meraktayim Rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip eylesin insallah
Sakın test yapma derim 9 gün yaptım negatifti bitti bu iş dedim 12 gün pozitif boşuna moralini bozma bekle canımİyi pazarlar herkese..bugun 6.gunum ve ilaçlardan olduğunu bildiğim göğüslerde hassasiyet ve kasıklarda hafif ağrıdan başka belirtim yokgün yaklaştıkça iyice gerilmeye başladım, yarın idrar testi yapmayı bile düşünüyorum, ne dersiniz çok mu erken test için?
Soz dinlemeye calisacağımSakın test yapma derim 9 gün yaptım negatifti bitti bu iş dedim 12 gün pozitif boşuna moralini bozma bekle canım
Ümidim bir başka bahara kaldı canlar.. hayırlısı bakalım ..
Yarın test günümdü ama iki gündür adetliyimhayırdır canm ne oldu
Yarın test günümdü ama iki gündür adetliyim
Bir ümitle yapmıştım hamileysem ne kadardır diye ..ama hamilelik takvimi yapmışsın ben anlamadım
Canım uzun zamandır kk ya girmiyorum.. Simdigördüm mesajını. Kimyasal gebelik geçirdim. Simdi beklemedeyiz, sen nasılsınBidaha kan verdinmi arkadasimm....seni merak ettimm...
Bir ümitle yapmıştım hamileysem ne kadardır diye ..
Benim bugun 8. Gunum ama nasil geldim inan sorma,gecmiyo cunku..sonucu hayirli olsun da hepimiz icin beklemeye o zaman degerBenimde bugun 3. Gunum 9 gun var daha :)) Allah herkesin gönlüne göre versin zaman bi sekilde gecio ama bu zaman gecmio bir turluHHaftaya carsamba bakacagiz artik sonuclarimiza ne diyelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?