Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Ay halgannnnn seni gordugume sevindim :)) valla sabrediyorum napim Allah emeklerimizi bosa cikarmasin kendimde belirti aramak istemiom ama bugun resmen adet sancim oldu bacaklarim agrirdi adet olacagim zaman ole bi agrim oldu biraz demoralize oldum acikcasi ama yinede carsamba diyorum bakalim lekelenme falan oluomus onlarda yok hic bisey yok :KK61:
Canım benim adet sancisinin aynısıydı belirtilerim. Hatta ben adetten önce lekelenirim günümden bir gün evvel lekelendim. Test günümde adet tarihimdi. Gece hiç uyumadım sabaha kadar ağladım. Ertesi gün umutsuzca gittim. Eve geldik esim internetten bakıyor kan sonucuna. Bak diyor bana, bakamadım. Pozitifi görünce nasıl ağladım. Gülerken ağlamak nasıl bir şeymiş gördüm :) Asla umudunuzu kaybetmeyin nolur.

Arkadaşlar saçlarım bu süreçte çok dökülüyor. Önceden de vardı ama sanki hiç durmayacak gibi... Tedavinin böyle bir yan etkisi var mı? Benim de pazar günü 8. günüm oldu ve adet sancısı gibi kıvranıyorum...

Arkadaşlar saçlarım bu süreçte çok dökülüyor. Önceden de vardı ama sanki hiç durmayacak gibi... Tedavinin böyle bir yan etkisi var mı? Benim de pazar günü 8. günüm oldu ve adet sancısı gibi kıvranıyorum...

genelde alınan hormonlar saç dökülmesini durdurur, tüylenmeyi azaltır.. farklı ilaç almanızdan veya vücudunuzun uyum sağlamaya çalışmasından olabilir..

Merhaba herkese, bugün transferde 8. günüm az önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Bi belirti de yok azıcık kasıklarım gergin gibi başka birşey yok. Benim Dr. um transferin 14. gününe yazmış kan testini hic 14 okumadim burada genelde 12 . Kısacası bir off ceksem karşıki dağlar yıkılır durumu. Sevgiler....

Merhaba herkese, bugün transferde 8. günüm az önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Bi belirti de yok azıcık kasıklarım gergin gibi başka birşey yok. Benim Dr. um transferin 14. gününe yazmış kan testini hic 14 okumadim burada genelde 12 . Kısacası bir off ceksem karşıki dağlar yıkılır durumu. Sevgiler....
Oncwlikle testini cok erken yapmissin cnm bnde test aldirdim esime ama cesaret edeemiyorum yapmaya bnmde 10.gunum bugun bnm dktrmda 12.gun dedi seninki niye oyle dedi bilmiyorum ama vardir herhalde bi bildi ama napiyoruz moralimizi yüksek tutuyoruz dun geceden beri bnmde sancim var ama sabredecez sonucu gormeden gemileri yakmicaz tmmi cnm

merhaba ben de 8. günümdeyim, 12. gün test sonucumu hemşireme göstericem. sonra da 14. gün tekrar yapıcam, değer yükseliyor mu diye bakmak için. ama zaman geçmek bilmiyor, ağrım çok olduğundan sürekli de yatıyorum. iyice bunaldım.

Arkadaslar bnmde 7inci gunum ama bnm doktorumda 10ununcu gun test istedi catsamba gunu yani

Canim sende ben gibi erken yapmışsın..ama eğer üçüncü gün embriyosu ise kesinlikle çıkmaz zaten..bende yedinci gün yapmıştım silik çizgi çıkmıştı kan vermiştim ama benim beşinci gün embriyosuydu.ümidini yitirmë rabbim inşallah tüm bekleyenleride senide sevindirir

Arkadaslar bnmde 7inci gunum ama bnm doktorumda 10ununcu gun test istedi catsamba gunu yani
beşinci gün embriyosu ise onuncu gün normal canım benim doktorumda öyle istemişti ama ben yedinci gün yaptirmistim dayanamayıp :KK48:

b12 ve tiroitlerine baktır derim..sanmıyorum saç dökülmesi yapacağını bende yüzümde Tüylenme yaptı ilaçlar

Yok camm bnm ucuncu gun embriyosi bana uc tane transfer edildi peki erken yapinca sonucun ne cikti

Yok camm bnm ucuncu gun embriyosi bana uc tane transfer edildi peki erken yapinca sonucun ne cikti
ben transferin beşinci günü idrar testi yapmıştım ama yarım saat içinde silik çizgi çıkmıştı..yedinci günü idrar testinde beş dk içinde silik çizgi çıkınca gidip kan vermiştim 61 çıkmıştı iki günde bir üç kez kan verdim 10.gün normal test günümde 287 çıktı..ama dedigim gibi benim beşinci gün embriyosu senin için daha erken ;)

ben transferin beşinci günü idrar testi yapmıştım ama yarım saat içinde silik çizgi çıkmıştı..yedinci günü idrar testinde beş dk içinde silik çizgi çıkınca gidip kan vermiştim 61 çıkmıştı iki günde bir üç kez kan verdim 10.gün normal test günümde 287 çıktı..ama dedigim gibi benim beşinci gün embriyosu senin için daha erken :KK66:
Tamam canm saol merak efiyorum ister istemez

Canim sende ben gibi erken yapmışsın..ama eğer üçüncü gün embriyosu ise kesinlikle çıkmaz zaten..bende yedinci gün yapmıştım silik çizgi çıkmıştı kan vermiştim ama benim beşinci gün embriyosuydu.ümidini yitirmë rabbim inşallah tüm bekleyenleride senide sevindirir
2. Gün embriyosu benimki :)

Belki de 2. gün embriyosu olduğu için 14. gün test verdi demek kiiii

defalarca negatif sonuç görmüş biri olarak testlerden uzak duruyorum ben... günüm için sabretmeye çalışıyorum. :KK17:

Back
X