Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Merhaba herkese, bugün transferde 8. günüm az önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Bi belirti de yok azıcık kasıklarım gergin gibi başka birşey yok. Benim Dr. um transferin 14. gününe yazmış kan testini hic 14 okumadim burada genelde 12 . Kısacası bir off ceksem karşıki dağlar yıkılır durumu. Sevgiler....
Kızlar merhaba,transferimin 10.günü bugün.Ben 8.günü öglen test yaptım pozitif çıktı Dr banada tam 15 sonrasına randevu verdi yani 27 test günü çok uzak sanki bu 10 gün nasıl geçti bilmiyorum bence erken test yapmayın kızlar moralimizi bozmayın bende yapmayacaktım eşim gitmiş aldı getirdi şimdi yapacaksın dedi umudum yoktu erken dedim görünce tuvalette alkış üstüne alkış zaten herşeyi yaşıyorum bigde bulantısı,kusma,kasık agrısı ,gögüs agrısı hepsi var hepsi:)

Kızlar merhaba,transferimin 10.günü bugün.Ben 8.günü öglen test yaptım pozitif çıktı Dr banada tam 15 sonrasına randevu verdi yani 27 test günü çok uzak sanki bu 10 gün nasıl geçti bilmiyorum bence erken test yapmayın kızlar moralimizi bozmayın bende yapmayacaktım eşim gitmiş aldı getirdi şimdi yapacaksın dedi umudum yoktu erken dedim görünce tuvalette alkış üstüne alkış zaten herşeyi yaşıyorum bigde bulantısı,kusma,kasık agrısı ,gögüs agrısı hepsi var hepsi:)
Gozun aydin cnm bnde test aldirdim ama cesaret edemiyorum bnmde 10.gunum bugun

Ya kizlar bana yardim eder misinz bn crinone jel kullanyorum sabah aksam ama artik jel afedersiniz tam girmiyo yada itersem gittigi yere kadar sanki orda bi tabaka var ona degyo gibi agriyo yanlismi yapiyorum acaba

Oh şükür birini buldum
Ben 6+3 hamileyim ve dr hala devam et diyor kimse de bu kadar uzun süre kullanmayınca endişe ettim.
Bende kullanmıştım hamile kaldığımi ogrenincede bir kutu bitene kadar devam ettirmisti doktorum son iki taneyi yarım yarım dört günde icmemi soylemisti ;)

Oh şükür birini buldum
Ben 6+3 hamileyim ve dr hala devam et diyor kimse de bu kadar uzun süre kullanmayınca endişe ettim.
Cnm bn bu ilaclari 12 haftaya kadar kullanildigini bi kac yerde okudum ama endiselendin bi durum varsa dktruna sor derim bu arada hayirli olsun bebesini sagkikla kucana alirsin insallah darisi bize

Cnm bn bu ilaclari 12 haftaya kadar kullanildigini bi kac yerde okudum ama endiselendin bi durum varsa dktruna sor derim bu arada hayirli olsun bebesini sagkikla kucana alirsin insallah darisi bize
Aminnn inşallah kendi hamileliğimi öğrendiğim andan beri isteyen herkese ver ALlahım diye dua ediyorum

Ya kizlar bana yardim eder misinz bn crinone jel kullanyorum sabah aksam ama artik jel afedersiniz tam girmiyo yada itersem gittigi yere kadar sanki orda bi tabaka var ona degyo gibi agriyo yanlismi yapiyorum acaba
Canım ben de kullanıyorum. Bir süre sonra hafif bir tahriş bende de oldu. Merkezde jelin kullanımını tarif ederken uyarmışlardı zaten. Bir süre sonra zorlanmak normalmiş. Bir de kullananların çoğu mantar oluyormuş. Ne olursa olsun kullanmaya devam edeceksin demişlerdi.

Canım ben 3 defa kullanıyorum ama yatarak yapıyorum çok iyi sonuna kadar giriyor ataktaken yaptım birdefa sanki biryere deyiyo gitmiyor duruşundanmı acaba?

Sen az kullanıyormuşsun malesef ben 3 tane,bu gün ilk defa vajinamda yanma var galiba ondan kaynaklı, birde ped kullanıyorum hep akıyor ve kokuyor
Bana da lekelenme şeklinde akıntı olacağı söylendi ama neredeyse hiç yok. Jelim kalıntısı oluyor çok az. Her gün lekenebilir ya da hepsi birden sonradan gelebilir dediler.

Back
X