Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kizlar bu crinone jel bnde topak topak geliyo bugun neredeyse tamami geliyor neden boyle olduki bilen varmi bugun transferimin 8. Gunu

Kizlar bu crinone jel bnde topak topak geliyo bugun neredeyse tamami geliyor neden boyle olduki bilen varmi bugun transferimin 8. Gunu
benim de bugün 9. gün ilk defa bugün bu kadar fazla geldi. sebebini bilmiyorum ben de.

Ayni jelden bende kullaniyorum, bugün 11. Günüm benden de gun icinde geliyo. gunluk ped kullaniyorum hep
Bugün adet sancim gibi agrim var. Ped bile koydum istemeyerek. Acaba kan testi yapsam kesin belli olur mu ki

Ayni jelden bende kullaniyorum, bugün 11. Günüm benden de gun icinde geliyo. gunluk ped kullaniyorum hep
Bugün adet sancim gibi agrim var. Ped bile koydum istemeyerek. Acaba kan testi yapsam kesin belli olur mu ki
Olur olur ama durduk durduk yarini bekliyelim bnce kesin sonuc

bn suan hastaneden geldim rabbim bana evlat nasip etti kurban oldugum allah herkese nasip etsin inşallah bnm bebegimide saglıkla dogmasını nasip etsin insallah
AYy cok sevindim cnm rabbim saglikla kucanada almani nasip etsin insallah yarin bnde sevincli haberi alip sizlerle paylasabilirim dua et cnm

bn suan hastaneden geldim rabbim bana evlat nasip etti kurban oldugum allah herkese nasip etsin inşallah bnm bebegimide saglıkla dogmasını nasip etsin insallah
Gözünüz aydın olsun.Allah hayırlı dogmasını,büyümesini nasip etsin:):):):):)

:KK17:Amin... Benim bu sabah böbrek ağrısı gibi ağrım var yataktan doğrulamadım. 10. günümdeyim, zor sabrediyorum test yaptırmamak için... :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Back
X