- 30 Ocak 2015
- 550
- 268
- 43
- 37
Amin insallahHalgaannnnn :))) yarin kan vericem insallah aradim gelim mi dedim deniz hemsireye gel dediayyy cok fenayim.cok heycanliyim insallah guzel.sonuçlar alirim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallahHalgaannnnn :))) yarin kan vericem insallah aradim gelim mi dedim deniz hemsireye gel dediayyy cok fenayim.cok heycanliyim insallah guzel.sonuçlar alirim :))
benim de bugün 9. gün ilk defa bugün bu kadar fazla geldi. sebebini bilmiyorum ben de.Kizlar bu crinone jel bnde topak topak geliyo bugun neredeyse tamami geliyor neden boyle olduki bilen varmi bugun transferimin 8. Gunu
Normalmi acaba bndede ilk defa bu kadar cok geldibenim de bugün 9. gün ilk defa bugün bu kadar fazla geldi. sebebini bilmiyorum ben de.
Kizlar bnmde 11.gunum bugun bndende fazla geldi normalde gelmedi diyebilinecek kadar azdiNormalmi acaba bndede ilk defa bu kadar cok geldi
Sen test yaptinmiKizlar bnmde 11.gunum bugun bndende fazla geldi normalde gelmedi diyebilinecek kadar azdi
Ayni jelden bende kullaniyorum, bugün 11. Günüm benden de gun icinde geliyo. gunluk ped kullaniyorum hepKizlar bu crinone jel bnde topak topak geliyo bugun neredeyse tamami geliyor neden boyle olduki bilen varmi bugun transferimin 8. Gunu
Yok cnm sabah yaptircamm ama zor dayaniyorum bide su 11 gun bitiyomisda son 1 gun bitmiyo kizlarrrrrrSen test yaptinmi
Olur olur ama durduk durduk yarini bekliyelim bnce kesin sonucAyni jelden bende kullaniyorum, bugün 11. Günüm benden de gun icinde geliyo. gunluk ped kullaniyorum hep
Bugün adet sancim gibi agrim var. Ped bile koydum istemeyerek. Acaba kan testi yapsam kesin belli olur mu ki
bn suan hastaneden geldim rabbim bana evlat nasip etti kurban oldugum allah herkese nasip etsin inşallah bnm bebegimide saglıkla dogmasını nasip etsin insallahYok cnm sabah yaptircamm ama zor dayaniyorum bide su 11 gun bitiyomisda son 1 gun bitmiyo kizlarrrrrr
amiiiinbn suan hastaneden geldim rabbim bana evlat nasip etti kurban oldugum allah herkese nasip etsin inşallah bnm bebegimide saglıkla dogmasını nasip etsin insallah
AYy cok sevindim cnm rabbim saglikla kucanada almani nasip etsin insallah yarin bnde sevincli haberi alip sizlerle paylasabilirim dua et cnmbn suan hastaneden geldim rabbim bana evlat nasip etti kurban oldugum allah herkese nasip etsin inşallah bnm bebegimide saglıkla dogmasını nasip etsin insallah
İnsallahh canimm dilerim allahtan rabbim isteywn herkese evlat nasip etsin amiinnnnAYy cok sevindim cnm rabbim saglikla kucanada almani nasip etsin insallah yarin bnde sevincli haberi alip sizlerle paylasabilirim dua et cnm
gözünüz aydın çok sevindim sizn adınıza :))bn suan hastaneden geldim rabbim bana evlat nasip etti kurban oldugum allah herkese nasip etsin inşallah bnm bebegimide saglıkla dogmasını nasip etsin insallah
Gözünüz aydın olsun.Allah hayırlı dogmasını,büyümesini nasip etsin:):):):):)bn suan hastaneden geldim rabbim bana evlat nasip etti kurban oldugum allah herkese nasip etsin inşallah bnm bebegimide saglıkla dogmasını nasip etsin insallah
Gözün aydın cnm nasıl öğrendin..bn suan hastaneden geldim rabbim bana evlat nasip etti kurban oldugum allah herkese nasip etsin inşallah bnm bebegimide saglıkla dogmasını nasip etsin insallah
Canm hepinzden allah razi olsun sancim vardi doktorum test istedi erken olmasina ragmn kanda ciktiGözün aydın cnm nasıl öğrrndin
hadi bakalım canm darısı seninde tüm isteyenlerınde başına inşallah aminnnnnnGunaydin arkadaslar kan verdim bende 1 gunn erken verdim dualarinizi eksik etmeyin oglen olmaz bana simdi :) Allahim hayirli sonuclar nasip etsin insallah :)