Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

bebeğin tutunamamasıyla ne ilgisi olabilir arkadaşım rahat ol. be positive

Eveeeet son durumum. 18. Gun b-hcg 2067
merak edene ozetliyorum:
10. Gun: 55
12. Gun: 119
14. Gun: 324
18. Gun: 2067
16. Gun pazar oldugundan yaptirmadim. Bana 14. Gunden sonra yaptirma dediler. 18. Gun testi benim şahsi merakimin sonucu persembe gunu yani 20. Gun keseyi gormek icin randevumu aldim.. darisi başınıza dostlar.. Rabbim hepimize evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin..

Amin canm inşallah ay bana doktor artik yapmana gerek yok dedi 12. Gun 14. Gun ve 17. Gun yaptirdim testlerimi en son 414 cikti benim bugün 18. Günüm napsam bilemedim.sence napmam gerek bide sol tarafımda ağrı oluyor sanki karnima doğru kötü bişey olcak diye korkuyorum ne önerirsin canm bana...

Cnm senin transferin 14undemi oldu bende per gidicem sabah 8.30 da kismetse insallah goruruz kuzularida

asmakilit sen zeynep kamilde tedavi gördün ya bilirsin diye soruyorum ben tayfun bey ile görüştüm de haftaya perşembe gel dedi hani dış gebelik falan olursa diye korkumdan bu kadar telasliyim ne olur anla beni

esilaecrin canim benim sancılarım o kadar cok ki gece uykumdan uyandırıyor. Kimyasal gebelik yasadigimda bu kadar sancim olmuyordu. Sanırım rahim genisliyor bu nedenle sanci oluyor. Tayfun bey mükemmel bir doktor. Ben istanbulda olmadığım icin carsambadan sonra istedigin zaman git doktora dediler. Ben acelecilik yapiyorum. Dış gebelik olsa beta hcg degeri daha farkli oluyor diye biliyorum. Icin ferahlayacaksa yaptir bir test daha olsun bitsin.. hic kaygilanma..
zehrapapatya 5 kutu ganol f 450, 3 kutu catlatmama ignesi (adini hatirlamiyorum), 1 kutu ovitrelle 1.520 tl verdim.

Sağol canm verdiğin bilgiler için beni tedirgin eden tek taraflı agrim olması ama sanki kasik kısmım ve karnima doğru acı gibi ağrım oluyor bir anlık ya da 2 dk lik falan sonra geçiyor en iyisi 4 gün sonra bi test daha yaptırayim ben içim ferahlar en azindan sonuçları paylaşırım tatljm allah razı olsun ; ) perşembe hayırlı haberlerini bekliycem inş keseleri görürsün canm bebisin sağlıkla kucağına alman dileğiyle. ..

Sancilarimi tarif edeyim daha da rahatlatayim seni. Tam alttan vajinadan giren veya yumurtaliklarimdan dogru giren veya tam gobek deligimin altindan giren bıçak saplanmasi ve saplanan bicagin bir iki tur döndürülmesi gibi bir agri aci sanci karışımı... ve dedigin gibi 1-2 dakikalik..

Al benden de o kadar vajinada basliyo kasikta sonra karna geçiyo öldürüyo ama kısa sürüyo ağrı

Dış gebelikte nasil ilerliyo cnm beta hcg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…