Ağır hormonlar aldığımız için hassasiyetler ve ağrı çok normal. Ben de bant ve jel kullanıyorum ama 2 gündür vajinamda inanılmaz bir sertlik var çok zorlanıyorum neler oluyor anlayabilmiş değilim. Sanırım bebeğim tutunamadı
Amin canm inşallahEveeeet son durumum. 18. Gun b-hcg 2067
merak edene ozetliyorum:
10. Gun: 55
12. Gun: 119
14. Gun: 324
18. Gun: 2067
16. Gun pazar oldugundan yaptirmadim. Bana 14. Gunden sonra yaptirma dediler. 18. Gun testi benim şahsi merakimin sonucupersembe gunu yani 20. Gun keseyi gormek icin randevumu aldim.. darisi başınıza dostlar.. Rabbim hepimize evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin..
Cnm senin transferin 14undemi oldu bende per gidicem sabah 8.30 da kismetse insallah goruruz kuzularidaEveeeet son durumum. 18. Gun b-hcg 2067
merak edene ozetliyorum:
10. Gun: 55
12. Gun: 119
14. Gun: 324
18. Gun: 2067
16. Gun pazar oldugundan yaptirmadim. Bana 14. Gunden sonra yaptirma dediler. 18. Gun testi benim şahsi merakimin sonucupersembe gunu yani 20. Gun keseyi gormek icin randevumu aldim.. darisi başınıza dostlar.. Rabbim hepimize evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin..
Canm ben 1. Denemem de kullandım 240 tl ye aliyordum 1 kutusunukızlar gonal f 450 yi raporsuz ne kadara aldınız
saol canım benimCanm ben 1. Denemem de kullandım 240 tl ye aliyordum 1 kutusunu
Sen ne zman kullancaksin tedaviye ne zman başlıyorsun canmkızlar gonal f 450 yi raporsuz ne kadara aldınız
canım uzun protokol oldu benim 8 gündür lucrin kullanıyordum bugun gonal f e basladım 225 doz yapacamSen ne zman kullancaksin tedaviye ne zman başlıyorsun canm
Canm istersen benm elimde 2 yada 3 kutu olması lazım ben pozitif sonucumu aldım allahıma şükür elimde kalan ilaçlar bu yıl sonuna kadar geçerli istersen onları sana gonderbilirim sana yararı olsun dilerim kargo ile yollayabilirim canmsaol canım benim
Hmm hayırlısı olsun canm umarım sonu güzel sonuçlarla biter ; )canım uzun protokol oldu benim 8 gündür lucrin kullanıyordum bugun gonal f e basladım 225 doz yapacam
Istanbul canmsen nerde yasıyorsun canım
Sağol canm verdiğin bilgiler için beni tedirgin eden tek taraflı agrim olması ama sanki kasik kısmım ve karnima doğru acı gibi ağrım oluyor bir anlık ya da 2 dk lik falan sonra geçiyor en iyisi 4 gün sonra bi test daha yaptırayim ben içim ferahlar en azindan sonuçları paylaşırım tatljm allah razı olsun ; ) perşembe hayırlı haberlerini bekliycem inş keseleri görürsün canm bebisin sağlıkla kucağına alman dileğiyle. ..esilaecrin canim benim sancılarım o kadar cok ki gece uykumdan uyandırıyor. Kimyasal gebelik yasadigimda bu kadar sancim olmuyordu. Sanırım rahim genisliyor bu nedenle sanci oluyor. Tayfun bey mükemmel bir doktor. Ben istanbulda olmadığım icin carsambadan sonra istedigin zaman git doktora dediler. Ben acelecilik yapiyorum. Dış gebelik olsa beta hcg degeri daha farkli oluyor diye biliyorum. Icin ferahlayacaksa yaptir bir test daha olsun bitsin.. hic kaygilanma..
zehrapapatya 5 kutu ganol f 450, 3 kutu catlatmama ignesi (adini hatirlamiyorum), 1 kutu ovitrelle 1.520 tl verdim.
Al benden de o kadar vajinada basliyo kasikta sonra karna geçiyo öldürüyo ama kısa sürüyo ağrıSancilarimi tarif edeyim daha da rahatlatayim seni. Tam alttan vajinadan giren veya yumurtaliklarimdan dogru giren veya tam gobek deligimin altindan giren bıçak saplanmasi ve saplanan bicagin bir iki tur döndürülmesi gibi bir agri aci sanci karışımı... ve dedigin gibi 1-2 dakikalik..
Dış gebelikte nasil ilerliyo cnm beta hcgesilaecrin canim benim sancılarım o kadar cok ki gece uykumdan uyandırıyor. Kimyasal gebelik yasadigimda bu kadar sancim olmuyordu. Sanırım rahim genisliyor bu nedenle sanci oluyor. Tayfun bey mükemmel bir doktor. Ben istanbulda olmadığım icin carsambadan sonra istedigin zaman git doktora dediler. Ben acelecilik yapiyorum. Dış gebelik olsa beta hcg degeri daha farkli oluyor diye biliyorum. Icin ferahlayacaksa yaptir bir test daha olsun bitsin.. hic kaygilanma..
zehrapapatya 5 kutu ganol f 450, 3 kutu catlatmama ignesi (adini hatirlamiyorum), 1 kutu ovitrelle 1.520 tl verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?