oluyor bende de.hemsireye sordum olur oyle onemli degil biriken kalintilar geri geliyor dedi.Arkadaslar ya crinone gel kullananlar ya bazen benden gel topak topak geri geliyor sizdede oluyormu
Ayy afedersin bi hapsurdum hissettim lap diye bisi cikti baskiyla lavaboya nasıl gittim bolmiyorum valla korkudanoluyor bende de.hemsireye sordum olur oyle onemli degil biriken kalintilar geri geliyor dedi.
Heheheh valla çok pimpirikliyim oturdum gece oran oranti yaptim 48 saatte 2 kat artiyosa şu kadar saatte kaç kat artar diyeay serap dedigime diyecegime pisman ettin sekerim. Benin ilk gebeligimda degerlerim 189 da 210 a, 210 dan 240 a falan cikti. Kese de görünmediginden dis gebelik şüphesiyle kurtaj yaptilar deger 250 nin uzerine cikmadi. Seninki iki kat artmis canim.. kaygi yok
Teşekkürler canım çok heyecanlıyım ondan arada bi sacmalayabiliyorm eşimin de kafasını sisirdim benim 2 kat değil diye10. ve 12. günlere göre değerlerin çok güzel arkadaşım hayırlı olsun, gözün aydın :):) sırada bebeğini görmek ve kalp atışlarını duymak var :):)
Ay aynı stres ve sıkıntı bende de var aynen allahtan eşim rahat da beni rahatlatiyor e bide buradaki konusmalarimiz ya bi çok sitede de çok sonraki testlerde belli olanları gördüm ben yanj 5. Testte falan ondan dış gebelikten çok korktum ama allahıma sığındım Rabbim yar ve yardimcimiz olsun kızlarTeşekkürler canım çok heyecanlıyım ondan arada bi sacmalayabiliyorm eşimin de kafasını sisirdim benim 2 kat değil diyebereket o sakin :)
Benim 3. Gün transfer yapıldı ama kaça bölündüğü konusunda bana hiçbir bilgi verilmedi sadece 2 tane dollendi dediler . Herkeste bölünme hızı farklı olabiliyor ama bildigim kadarıyla . Bi sorun olsa zaten transfer yapılmadı hem degil mı , olumlu düşünelim her zaman hele bu günlerde . Bugun benim 8. Gunüm :)Merhaba bayanlar ben gecen çarşamba günü yumurta toplatim uc yumurta toplamislar ve 1 tanesi döllenmis cuma gunu transfer oldum ama yumurtam normalde 4 e bolunmesi gerekirken benim ki 2 ye bölünmus sizce bi sorun olur mu bu konu gerçekten kafama cok takılıyo bu konu hakkinda bilgisi olan varmi
Merhaba bayanlar ben gecen çarşamba günü yumurta toplatim uc yumurta toplamislar ve 1 tanesi döllenmis cuma gunu transfer oldum ama yumurtam normalde 4 e bolunmesi gerekirken benim ki 2 ye bölünmus sizce bi sorun olur mu bu konu gerçekten kafama cok takılıyo bu konu hakkinda bilgisi olan varmi
Benim 3. Gün transfer yapıldı ama kaça bölündüğü konusunda bana hiçbir bilgi verilmedi sadece 2 tane dollendi dediler . Herkeste bölünme hızı farklı olabiliyor ama bildigim kadarıyla . Bi sorun olsa zaten transfer yapılmadı hem degil mı , olumlu düşünelim her zaman hele bu günlerde . Bugun benim 8. Gunüm :)
Âmin ınsallah :) benim ki için sadece orta kalitede dendi ama orta kalitede olup su an sağlıkla büyüyen bebişler olduğunu biliyorum .. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahBenimki de 3. gün embriyosu ama kıskanç bir embriyo olacak ki tek başına geldi kondu içime :) 9. günüm bugün. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız..
Umarim dediğin gibi olur benim gittiğim hastanede genelde 2.gun emriyosu yerleştiriyolar ben ona takilmadim zaten 2 ye bölünmus olmasi beni korkuduyo 6 senelik ozlemim bu sefer son bulur allahin izniyle
Evet herzaman değil ama bazen geliyo bisey olmaz heralde.Arkadaslar ya crinone gel kullananlar ya bazen benden gel topak topak geri geliyor sizdede oluyormu
Bende kullanıyorum, aynı problem bende de oluyor. Sabahları koyduktan sonra 1 saat kalkmıyorum. Akşam ama o kadar yatmıyorum her iki şekilde de geri geldiği oluyor. Nasıl olcak çözemedim.Kızlar progestan kapsül fitil olarak kullanan var mı o da geri geliyor çünkü ama acaba onu koyduktan sonra da gezinmek gerekiyor mu bilgisi olan cevap verebilir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?