Antalyada 1 kutu gonal f 450 fiyatına 375 tl dediler yanılmıyorsam. Eşim geldimi tekrar fiyatını sorarım...Canm ben 1. Denemem de kullandım 240 tl ye
Ben varım canm 2. Gun 4 hücreli embriyo idi suan allahıma şükür benm le bebeğim haftaya perşembe kese görmeye gitcezSelam hanimlar
Bende beklemedeyim sali gunu yumurta doplandi persembe hemen transfer ettiler bir tane.
7 yumurtadan 3 tanesi dollenmisti 4 huücreli geri 2 sinden birisi devam etmemiş 5. Gün gün 1 tane embriyo dondurmuş inşallah şuan ki tutması için dua ediyorum beklemek harbiden zormuş.
Benim gibi 4 hücreli bir embriyo transferi edilmiş arkadaş var mı ..
Ben varım canm 2. Gun 4 hücreli embriyo idi suan allahıma şükür benm le bebeğim haftaya perşembe kese görmeye gitcezdarısı sana ve tüm isteyenlere inşallah.
Ay benm de aynı canm vala içim rahatladı allah razı olsun senden tam anlamı ile anlatmışsin yaniSancilarimi tarif edeyim daha da rahatlatayim seni. Tam alttan vajinadan giren veya yumurtaliklarimdan dogru giren veya tam gobek deligimin altindan giren bıçak saplanmasi ve saplanan bicagin bir iki tur döndürülmesi gibi bir agri aci sanci karışımı... ve dedigin gibi 1-2 dakikalik..
Canm ben pek belirti yaşamadım ama melegimin benimle olduğuna hep inandim sadece göğüslerde ve kasik ta ağrı birde gaz sancisi vardı ama bunlar opudan sonra herkeste olurmuş yani belirti değil inş sende hayırlı sonuçlarla dönersin bizeTebrikler Darisi artik bize belirtilerin neydi .. Ilk gunlerde umudum Vardi Bugun 5. Gun adet olacakmis gibiyim Sanki.
Canm ben pek belirti yaşamadım ama melegimin benimle olduğuna hep inandim sadece göğüslerde ve kasik ta ağrı birde gaz sancisi vardı ama bunlar opudan sonra herkeste olurmuş yani belirti değil inş sende hayırlı sonuçlarla dönersin bize
Benim 5. Gün transferi iki embriyo valla bilmiyorum test yaptırmak istiyorum ama sonuçtan korkuyorumKaçıncı gün transferi? Benim 3.gün transferi. Doktor 12.gün test dedi. 11.gün de yaptırabilirsin. Ama daha erken test yapma, kafa karışıklığı olmasın dedi. Hemşire 13.gün 8 aralık test günü diye not etmiş. Ama ben 11.gün yaptırmayı düşünüyorum...benimde i
çimde bi korku var...hepimiz için hayırlısı olsun ☺
Ben 12. Gun kan testi 10. Gun idrar testi yaptım ikisinde de sonuç pozitif ti allahıma şükürInsallah ya .. Bi adet olacak gibiyim Baska da birşey yok . Siz ilk testınızı ne zaman yaptınız ?
246 ydi 424 oldu 2 kat değil 2 kat diye şart mi var o zaman benim dış gebelik miBildiğim kadariyla beta hcg 2 kat artmiyor. Cok az yukseliyor. Mesela 50, 70 oluyor,70, 100 oluyor.. ve bu durum deger dusmeden devam ediyor.
Canim moralini bos yere bozmaVen
246 ydi 424 oldu 2 kat değil 2 kat diye şart mi var o zaman benim dış gebelik mi
Bana da öyle demişlerdi hastaneden yaklaşık değer şimdi 2 kat şartını duyunca gerildimCanim moralini bos yere bozma
yaklasik iki kat.senin zaten cok guzel artmis.bunu dusunup bos yere stres yapma.
Zaten oyle bi suphe olsaydi senden tekrar test isterlerdi.bosuna sikma canini artisin gercekten iyi cunku.Ben bi de 10 gün ve 12. Gün yaptirdim değerleri sıkıntı yoktur dimi
10. ve 12. günlere göre değerlerin çok güzel arkadaşım hayırlı olsun, gözün aydın :):) sırada bebeğini görmek ve kalp atışlarını duymak var :):)Ben bi de 10 gün ve 12. Gün yaptirdim değerleri sıkıntı yoktur dimi
ay serap dedigime diyecegime pisman ettin sekerim. Benin ilk gebeligimda degerlerim 189 da 210 a, 210 dan 240 a falan cikti. Kese de görünmediginden dis gebelik şüphesiyle kurtaj yaptilar deger 250 nin uzerine cikmadi. Seninki iki kat artmis canim.. kaygi yokVen
246 ydi 424 oldu 2 kat değil 2 kat diye şart mi var o zaman benim dış gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?