12. Gün cnm test tarihim dündü aradim gayet iyi 10 gün sonra kese bakmaya git dediBence iyi kacinci gun bugun
5. Gun embriyosu arkdsm we bi embriyo transfer edildi. Idrarda 7. Gunumde yaptim negatf cikti.
Arkadaslar tup bebekte de son adet tarihinden itibaren mi hesaplanmaya baslaniyor gebelik?
Kaçıncı gün transferi? Benim 3.gün transferi. Doktor 12.gün test dedi. 11.gün de yaptırabilirsin. Ama daha erken test yapma, kafa karışıklığı olmasın dedi. Hemşire 13.gün 8 aralık test günü diye not etmiş. Ama ben 11.gün yaptırmayı düşünüyorum...benimde iBenimde transferimin 9. Günü 8 Aralık test tarihim heyecan mı korkumu bilmiyorum içimdekini
Çok güzel artmis değerin canm masllahPazar günü ilk testimi yaptim 246 ydi az oncebi daha yaptırdım 428 çıktı iyi mi sonuç
AMİN cnm...benimde hiç ağrım yok.göbekten igne yaptığım için morluklar var. Sadece göğsümü elledigimde acıyor ama yumurta toplama işlemi olmadan başlamıştı zaten. 1 aşılama ve 2. Tüp Bebek denemem...aşılama negativ ,ilk tüp bebek tutuştu ama gelişme olmadığı için sonlandırıldı.benim de içimde korku varkasıklarımda ağrı mağrı da kalmadı. hiçbişeyim yok... Sadece popomda progestan morlukları ve ağrısı... bi negatifi daha kaldırabilir mi psikolojim bilmiyorum.. Allahım hepimize yardım etsin..
Merhaba hoşgeldin,Merhaba bayanlar araniza yeni katıldım bugun transfer imin 4 cu gunu ve kasik agrim ve bel agrim var gögüslerim de agriyo sizce normal mi cok korkuyorum
Teşekkürler canım çok heyecanliyim 10 gün sonra keseye bakmaya gitcekmisim geçer umarım 10 günÇok güzel artmis değerin canm masllah
Vala aynı heycan bnde de var haftaya perşembe bende kese görmeye gitcem çok geç gibi geldi bana ama benm bugün 18. Günüm transfer sonra si çünkü sence normal mi ?Teşekkürler canım çok heyecanliyim 10 gün sonra keseye bakmaya gitcekmisim geçer umarım 10 gün
Benim de 20 kasimda transfer oldu haftaya cuma gitcem çok geç heyecandan stresten ölcem ins görürüz keseyi ya da keseleriVala aynı heycan bnde de var haftaya perşembe bende kese görmeye gitcem çok geç gibi geldi bana ama benm bugün 18. Günüm transfer sonra si çünkü sence normal mi ?
AMİN cnm...benimde hiç ağrım yok.göbekten igne yaptığım için morluklar var. Sadece göğsümü elledigimde acıyor ama yumurta toplama işlemi olmadan başlamıştı zaten. 1 aşılama ve 2. Tüp Bebek denemem...aşılama negativ ,ilk tüp bebek tutuştu ama gelişme olmadığı için sonlandırıldı.
Amin cnm inş. ; )Benim de 20 kasimda transfer oldu haftaya cuma gitcem çok geç heyecandan stresten ölcem ins görürüz keseyi ya da keseleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?