Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Benimde transferimin 9. Günü 8 Aralık test tarihim heyecan mı korkumu bilmiyorum içimdekini
Kaçıncı gün transferi? Benim 3.gün transferi. Doktor 12.gün test dedi. 11.gün de yaptırabilirsin. Ama daha erken test yapma, kafa karışıklığı olmasın dedi. Hemşire 13.gün 8 aralık test günü diye not etmiş. Ama ben 11.gün yaptırmayı düşünüyorum...benimde i
çimde bi korku var...hepimiz için hayırlısı olsun ☺

benim de içimde korku var kasıklarımda ağrı mağrı da kalmadı. hiçbişeyim yok... Sadece popomda progestan morlukları ve ağrısı... bi negatifi daha kaldırabilir mi psikolojim bilmiyorum.. Allahım hepimize yardım etsin..

Merhaba bayanlar araniza yeni katıldım bugun transfer imin 4 cu gunu ve kasik agrim ve bel agrim var gögüslerim de agriyo sizce normal mi cok korkuyorum

AMİN cnm...benimde hiç ağrım yok.göbekten igne yaptığım için morluklar var. Sadece göğsümü elledigimde acıyor ama yumurta toplama işlemi olmadan başlamıştı zaten. 1 aşılama ve 2. Tüp Bebek denemem...aşılama negativ ,ilk tüp bebek tutuştu ama gelişme olmadığı için sonlandırıldı.

Merhaba bayanlar araniza yeni katıldım bugun transfer imin 4 cu gunu ve kasik agrim ve bel agrim var gögüslerim de agriyo sizce normal mi cok korkuyorum
Merhaba hoşgeldin,
Bütün bu hissettiklerin kullandığımız ilaçların etkisi ve çok normal. Herkesle olan şeyler. Hamilelik belirtisi ve ya aksi diye düşüp boşuna stres yapma. Teknik olarak test Gününe kadar hamilesin, tadını çıkar:)

Kizlar benim iki gundur midem hafif hafif bulaniyor sanki.ama sabahlari degil gun icerisinde.acaba psikolojik mi

Teşekkürler canım çok heyecanliyim 10 gün sonra keseye bakmaya gitcekmisim geçer umarım 10 gün
Vala aynı heycan bnde de var haftaya perşembe bende kese görmeye gitcem çok geç gibi geldi bana ama benm bugün 18. Günüm transfer sonra si çünkü sence normal mi ?

Vala aynı heycan bnde de var haftaya perşembe bende kese görmeye gitcem çok geç gibi geldi bana ama benm bugün 18. Günüm transfer sonra si çünkü sence normal mi ?
Benim de 20 kasimda transfer oldu haftaya cuma gitcem çok geç heyecandan stresten ölcem ins görürüz keseyi ya da keseleri

Geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Umarım yüzümüz gülecek bu sefer... Göğüs ağrısı ve hassasiyeti bende de var ama aldığımız hormonlardan diye tahmin eidyorum. Hem crinone jel hem bant hem de progestan iğne kullanıyorum

Kizlar bende gun sayanlardanim sonuc icin 10aralik test gunum insallah bebelerim benimle olur ve hepimizin :)

Ağır hormonlar aldığımız için hassasiyetler ve ağrı çok normal. Ben de bant ve jel kullanıyorum ama 2 gündür vajinamda inanılmaz bir sertlik var çok zorlanıyorum neler oluyor anlayabilmiş değilim. Sanırım bebeğim tutunamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…