Inşallah görürsün moral ve uyku cok onemli mutkaka uyu bol bol.Cok sagol cnm rahatlattin beni banada kol ve gobekten yapilabilecegini soyledi hemsirem ama kol yanlizken zor aslinda igne izleride cok belirgin ust ustede yapmiyorum ama hayirlisi bakalim bir gun sag tarafima birgun sol tarafima yapiyorum aslinda ama hayirlisi bakalim bide pozitifi gorebilseydim Allahin izniyle son 4 gun
Insallah canim kizma sakin ol belki boylesi hayirlidir dua et bol bol bnde de son 4 gun bekleyisi cok zor beklemek yaaaMehaba kizlarrr bende dun transfer yapildi hoca tek ambriyo yapti kızdım doktora kasiklarim agriyo insallah tutar pozitifi görürüz
Sagol canim dikkat edicemInşallah görürsün moral ve uyku cok onemli mutkaka uyu bol bol.
Gobek deliginden dort parmak çevresi ölçün bu olsun disina tasirmamaya dikkat et en etkili bolgeler:)
Benimde asıl test günüm yarın ama ben biraz aceleci davrandı 9. Gün varsa çıkar dedim çıktı ama düşük çıktı Blast embriyo ya göre. Arada kaldım ne sevinebiliyorum ne de tamamen umutsuzum araftayim sabaha Kadar uyuyamam SanırımCanim ama yukselebilir iyi bence bende 10. Gun yaptircam testi dr oyle istedi transferi 1 sayarsak 11. Gününe ddenk geliyor
Hoca yumurtalarin kalitesinin cok iyi oldugundan dolayi tek yaptim dedi eger iyi olmasaydı iki tane transfer ederdim sansini arttırmak icin dedi ve geri kalan yumurtalari dondurtturdu bu sansi kacirmayin dedi. Evet cok zor yatiyorum ve sirtim agroyo artik.Insallah canim kizma sakin ol belki boylesi hayirlidir dua et bol bol bnde de son 4 gun bekleyisi cok zor beklemek yaaa
Bak ne guzel hoca aciklamayida yapmis oste sen sakin ol dondurtmanda iyi olmus daha sonrasi icin cnm imsalah tabi gerek kalmaz :))Hoca yumurtalarin kalitesinin cok iyi oldugundan dolayi tek yaptim dedi eger iyi olmasaydı iki tane transfer ederdim sansini arttırmak icin dedi ve geri kalan yumurtalari dondurtturdu bu sansi kacirmayin dedi. Evet cok zor yatiyorum ve sirtim agroyo artik.
canım yarın güzel haberini bekliycemBenimde asıl test günüm yarın ama ben biraz aceleci davrandı 9. Gün varsa çıkar dedim çıktı ama düşük çıktı Blast embriyo ya göre. Arada kaldım ne sevinebiliyorum ne de tamamen umutsuzum araftayim sabaha Kadar uyuyamam Sanırım
Eğer bekleyebilirsen bence kan testini bekle. Çünkü o testler zaten adet gecikmesinden sonra kullanın diyor. O gün geldiğinde de zaten kan testi zamanı geliyor. Tabi beklemek çok zor. Erkenden pozitifi görüp stresi atan da olabiliyor. İnşallah güzel sonuçlarını alırsın ;-)Sagol canim yarin sabah yapim diyorum ama onada karar veremiyorum aslinda dunde bugunde yapicaktim sozde ama cesaret edemiyorum cokda merak ediyorum bilemiyorum coooookkkk kararsizimmmm ama galiba yarin sabah bi denicem gibi
Insallah canim cok sagolEğer bekleyebilirsen bence kan testini bekle. Çünkü o testler zaten adet gecikmesinden sonra kullanın diyor. O gün geldiğinde de zaten kan testi zamanı geliyor. Tabi beklemek çok zor. Erkenden pozitifi görüp stresi atan da olabiliyor. İnşallah güzel sonuçlarını alırsın ;-)
AMin cnm hos geldin aramiza bnmde 28 test gunumMrblar bende katiliyim aranıza Bende gün sayıyorum bu ayın 18 inde iki tane blast transferim oldu 30 u test tarihim bugün 6.günüm herşey güzel gidiyor şükür bugün dayanamayıp idrar testi yaptım hemen ikinci çizgi çıktı öyle silikte değil... Ama kan tahliline kadar kesin sevinemiyorum heyecanla cumartesi yi bekliyorum rabbim cumlemizin yüzünü güldursun ....
Şimdiden tebrik ederim canım devamı da böyle güzel gider inşallah. Çok net çıktığına göre iki bebişte seninle annesi içini ferah tut yeterMrblar bende katiliyim aranıza Bende gün sayıyorum bu ayın 18 inde iki tane blast transferim oldu 30 u test tarihim bugün 6.günüm herşey güzel gidiyor şükür bugün dayanamayıp idrar testi yaptım hemen ikinci çizgi çıktı öyle silikte değil... Ama kan tahliline kadar kesin sevinemiyorum heyecanla cumartesi yi bekliyorum rabbim cumlemizin yüzünü güldursun ....
Yanlış topiğe yazmışım :))Arkadaşlar hepinize iyi geceler. Danışmak istediğim birşey var. Ben şuan transferimi oldum ve test günümü bekliyorum. 3 günde bir yarım ampul olarak kullandığımız proluton depod ların 4.sünü yaptık bugün ama beni benden alıyor en fazla bi kere daha yaptırabilirim galiba. Kaan hocayla konuşsam değiştirir mi acaba? Ben bu iğnenin acısıyla daha çok stres oluyorum ve olumsuz etkiliyor buna bi çözüm yok mı acaba
Clexane kan sulandirici bir iğne olduğu için kanama miktarını artırır zor durur kan çok normal endiselenmene hiç gerek yokKizlar aranizda clexane 0.4 kullanan varmi ben transferden sonra basladim ve hic bole kanamazdi iki gundur baya bastirmasam kaniyo ve ben korkmaya basladim yardimci olurmusunuz normalmi bu acaba
Tesekkurler canim cevabin icin burdan boyle sorup rahatlamak iyi oluyorClexane kan sulandirici bir iğne olduğu için kanama miktarını artırır zor durur kan çok normal endiselenmene hiç gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?