- 30 Ocak 2015
- 550
- 268
- 43
- 37
İdrar testlerini yspmayın lütfen. Hiç bir işe yaramıyor sizi üzmekten başka. Doğrudan kan testi yaptırın lütfen.boşu boşuna soru işsretleri kalıyor.Kizlar ben dayanamayip bugun 9.gunum ama evde idrar testi yaptim ve negatif cikti sizce sonradan pozitif olabilirmi yoksa negatifmi gercekten
Test gunum de persembe ama iste bu sefer dayanamayip yaptim ilk transferimde azmeddim yapmadim ama bu ikincisinde dayanamadim iste ama sende cok haklisin cnm cvbn icin sagolİdrar testlerini yspmayın lütfen. Hiç bir işe yaramıyor sizi üzmekten başka. Doğrudan kan testi yaptırın lütfen.boşu boşuna soru işsretleri kalıyor.
Rica ederi cnm. Burda kan testi pozitif çıkıp idrar testi negatif çıkan çok kişi gordum. Kaçıncı gun embriyosu transfer oldu size?Test gunum de persembe ama iste bu sefer dayanamayip yaptim ilk transferimde azmeddim yapmadim ama bu ikincisinde dayanamadim iste ama sende cok haklisin cnm cvbn icin sagol
3.gun ve donmus cnm bide 2 tane trans eddiler birine iyi birinede orta dediler ama bilemiyorum tabi pozitif olma ihtimali vardir dimi s3nin bebisinde hayirli olsun canim saglikla kucanada almayi nasip etsin rabbim seninki nasildi cnm hic belirtin falan varmiydiRica ederi cnm. Burda kan testi pozitif çıkıp idrar testi negatif çıkan çok kişi gordum. Kaçıncı gun embriyosu transfer oldu size?
Cnm 3. Gun embriyosu ise zaten cok erken yapmışsın testi,bende hiç belirti yoktu. Sadece ilk bir kaç gun kasık agrısı oldu. O da cok az yani,iyi dileklerin içinde cok tesekkur ederim. Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin.bnm 5. Gun 2 embriyo transfer edildi.şu an ikiz bekliyorum cnm.3.gun ve donmus cnm bide 2 tane trans eddiler birine iyi birinede orta dediler ama bilemiyorum tabi pozitif olma ihtimali vardir dimi s3nin bebisinde hayirli olsun canim saglikla kucanada almayi nasip etsin rabbim seninki nasildi cnm hic belirtin falan varmiydi
Ayy cok sevindim cnm insallah bnde istiyorum ikiz ama tekde olsa raziyim tabii rabbim herseyin hayirlisini masip eylesin kucaklarimiz bos kalmasin insallah hayirlisiylaCnm 3. Gun embriyosu ise zaten cok erken yapmışsın testi,bende hiç belirti yoktu. Sadece ilk bir kaç gun kasık agrısı oldu. O da cok az yani,iyi dileklerin içinde cok tesekkur ederim. Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin.bnm 5. Gun 2 embriyo transfer edildi.şu an ikiz bekliyorum cnm.
Cnm sağlıklı olsun da tek çift farketmez. Guzel haberlerini bekliyorum inşallah.Ayy cok sevindim cnm insallah bnde istiyorum ikiz ama tekde olsa raziyim tabii rabbim herseyin hayirlisini masip eylesin kucaklarimiz bos kalmasin insallah hayirlisiyla
Insallah tabi ki oyle hayirlisi olsun cnm haber vericem burdan sizlere tabi olumlu haber veririm insallahCnm sağlıklı olsun da tek çift farketmez. Guzel haberlerini bekliyorum inşallah.
Bugün test yaptırdım sonucum çok tuhaf çıktı. 20,26'dan 2 gün sonra 21,32'ye yükselmiş. Ümidim kalmadı ama bu durum ne olabilir. Doktorum panik yapma ve 2 gün sonra tekrarla dedi. Ya dış gebelikse. Çok korkuyorum. Aranızda bu durumu yaşayan ya da duyan var mı? ne olabilir ?canım yarın güzel haberini bekliycem
Canim hic kötü düşünme yukselebilir de. Neornekler var bence drunu dinle insallah hamilesindir canimmBugün test yaptırdım sonucum çok tuhaf çıktı. 20,26'dan 2 gün sonra 21,32'ye yükselmiş. Ümidim kalmadı ama bu durum ne olabilir. Doktorum panik yapma ve 2 gün sonra tekrarla dedi. Ya dış gebelikse. Çok korkuyorum. Aranızda bu durumu yaşayan ya da duyan var mı? ne olabilir ?
Sen ne yaptin canim ne durumdaain kan teatini ne zaman yaptiracaksin. Guzel haberlerinle umit olursun inşallahBak ne guzel hoca aciklamayida yapmis oste sen sakin ol dondurtmanda iyi olmus daha sonrasi icin cnm imsalah tabi gerek kalmaz :))
Benmde cnm bugun 9.gunum evde idrar testi yaptim negatifSen ne yaptin canim ne durumdaain kan teatini ne zaman yaptiracaksin. Guzel haberlerinle umit olursun inşallah
Canimm idrar testi yapman icin cok erken bosuna uzmussun kendini. Az kalmis bak kan tahlili için Birazcık sabir etmen gerekecek ki bosuna yipranma. Ben senin icin olumlu düşünüyorum inşallah pozitifi goreceksin. Ben de şişkinlik var anlamadim ki kasiklatimda batıyor. Anlamadim vallaBenmde cnm bugun 9.gunum evde idrar testi yaptim negatifcikti bakalim pers3mbe kan vermeyi bekliyorum insallah pozitifi gorurum ama korkmuyoda diilim ya bugunki test doruysa diye sen naptin
Sagol canim bnmde bugun anlamadim bi sekilde kasiklarimda agri siddetlendi belim falan agridi aksam uzeri halada var ayaga kalkinca daha fazla oluyo anlamadim bnde ne dusunmeliyim bilemiyorum olumlu bir agrimi olumsuz bir agrimi tedirginim acikcasi canimCanimm idrar testi yapman icin cok erken bosuna uzmussun kendini. Az kalmis bak kan tahlili için Birazcık sabir etmen gerekecek ki bosuna yipranma. Ben senin icin olumlu düşünüyorum inşallah pozitifi goreceksin. Ben de şişkinlik var anlamadim ki kasiklatimda batıyor. Anlamadim valla
Canim aldim sonucumu canim 70 cikti ama cuma tekrar test yaptircam o zaman saglikli hamilelik olduguna karar verebilirz dedi drum gmat korkuyorum canim insallah iyi cikar senin nasil canimmB burcumutlu canım nasılsın aldın mı kan sonucunu bugündü değil mi ?
Canim gününde yaptir rahatlamaya bak bosyere sıkıntı yapma idrarda gec cikiyo zaten insallah yarin hayirli haberler alirsinKizlar ben yine dayanamayip bugun bi idrar testi daha yaptim ve oda negatifumidimi yitirmis durumdayim asil test gunum yarin ama bu aksam yaptirsam olip olmadigi belli olur dimi bugun 11.gunum cvplarsaniz sevinirim
Ama adet olicakmisim gibi hissediyorum belim cok agriyo vede sancim var bi oncekindede boylenolmustu ve oda negatifti yani bugun yaptirsam sadece 1 gecede bisi degismez dimiCanim gününde yaptir rahatlamaya bak bosyere sıkıntı yapma idrarda gec cikiyo zaten insallah yarin hayirli haberler alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?