darısı başımıza inş hayırlısıylahayırlı olsun cnm
Sagol cnm elbette hocada uzulmustur bnmde dondurulmusum kalmadi zaten bidahaki sefer nezamn olur bilmiyorum ama bnde bastan baslicam sanirim bnmde 1 dusuk kendiliginden gebelikti 8 haftalik dustu 1asilamayla oldu 5 haftalikken dktr aldi sonrada icerde kese birakmis bi kurtajda onun icin oldim anlican 3 kurtaj 2 basarisiz tup bebek deneyimim var bunlari atlatabilirs3m yine deneyebilirim belki belkide demen gibi rabbim ol deyiverir kendilinden yine olur bi umit b3klemek gerek bu gunumuze sukurler olsun napalimm hers3n en hayirlisini rabbim bilir desteginiz icin hepinize tesekkur ederim :)canım ben her seferinde opu olmak zorundayım dondurulmaya kalmıyor, rabbim nasip etsin de o süreçler geçer gider ben 3 kere opuya girdim birkere de kürtaj artık sedasyon narkoz bağımlısı oldum :) üzülme geçecek bu günler....
cnm senin dr.un mehmet erdem miSagol cnm elbette hocada uzulmustur bnmde dondurulmusum kalmadi zaten bidahaki sefer nezamn olur bilmiyorum ama bnde bastan baslicam sanirim bnmde 1 dusuk kendiliginden gebelikti 8 haftalik dustu 1asilamayla oldu 5 haftalikken dktr aldi sonrada icerde kese birakmis bi kurtajda onun icin oldim anlican 3 kurtaj 2 basarisiz tup bebek deneyimim var bunlari atlatabilirs3m yine deneyebilirim belki belkide demen gibi rabbim ol deyiverir kendilinden yine olur bi umit b3klemek gerek bu gunumuze sukurler olsun napalimm hers3n en hayirlisini rabbim bilir desteginiz icin hepinize tesekkur ederim :)
Çok teşekkür ederim aynen dediğin gibi yaptım üst üste 3 gün idrar testi yaptım hepsi de pozitif çıktı 10. Gün bugün yani kan verdim çok şükür oda pozitif hcg 10 . Gün 372 çıktı insallh rabbim tamamını erdirirmerhaba cnm eğer idrar testin pozitif çıkmışsa onu tekrarla tekrar pozitif ise c.tesiyi beklemene gerek yok hemen gidip kan testini yaptır çünkü idrarda çıkacak kadar yükselmişse beklemeye ne gerek var.hiç olmazsa bekleme sürecindeki stresi azaltırsın.inş güzel haberlerini alırız
hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşÇok teşekkür ederim aynen dediğin gibi yaptım üst üste 3 gün idrar testi yaptım hepsi de pozitif çıktı 10. Gün bugün yani kan verdim çok şükür oda pozitif hcg 10 . Gün 372 çıktı insallh rabbim tamamını erdirir
Evet cnmcnm senin dr.un mehmet erdem mi
Sağol canım allah razı olsun isteyen herkese rabbim nasip etsinBolucum hayirli olsun insallah kucana saglikla alirsin cnm
o zmn içini ferah tut cnm sen tüm sebepleri yerine getirmişin demek çünkü mehmet-ahmet erdem'ler çok iyi hocalar.Gerisi Allahın işi.Evet cnm
Merhaba arkadaslar benim 3.tup bebek denemem bugun 9.gunum fakat ben dayanamayp 7.gunu beta hcg yaptrdm sonuc 5 cikti benim gibi olup sonradan 12.gunu pozitif alan varmi cvp verirseniz sevinirim Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
Canm SenCanım ümit vermek istemem ama 9. gün için 5 iyi bir değer bence evet yüksek değil ama 5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor. Birde eğer 3. gün embriyosu koyulduysa gayet normal ben 11. günü bile yaptırdığımda kan testi kızmışlardı ama baya negatifti yani. Bence umut var çünkü son günlerinde katlanıyor en az 2 katına dr dediği tarihte olması gereken değer çıkabilir inşalah vardır
cnm arkadaşın da dediği gibi seni yanıltmak istemiyorum ama benm 5.gün embriyosuydu ve 9.gün yaptırmak zorunda kalmıştım benimki sıfır çıkmıştı ve hemşire bana demişti ki 12.gün de yaptır ama%99 negatif çıkar.eğer 3 ve üstü çıksaydı umutlu olurduk diye.yani inş Allah bebeğini sana bağışlar cnmMerhaba arkadaslar benim 3.tup bebek denemem bugun 9.gunum fakat ben dayanamayp 7.gunu beta hcg yaptrdm sonuc 5 cikti benim gibi olup sonradan 12.gunu pozitif alan varmi cvp verirseniz sevinirim Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
Zaman gerçekten Geçmiyor kimse için... Ama umarım kan testi Gününe kadar sabredebilirsin. Çünkü kesin sonuç aslında o zaman çıkıyor ve daha önçe Yaptığın bir test negatif çıkarsa insanı umutsuzluğa sürüklüyor.. Diren bence :)))) bak bugün de bittiMeraba kızlar benimde ilk tüp denemem 3. Gün embriyosu transfer edildi bugun 5. Gündeyimm ama zaman geçmiyor tüp bebek bölümündeki bütün konuları okuyorum nerdeyse belirtilere bakmaktan bi hal oldum bende sabredemeyip erken test yapıcam galiba
Evet bende öyle avutuyorum kendimi ama 10. Günde vermek istiyorum düşük bi sonuç bile olsa görmek istiyorum yinede bir ümit işte :) kana 7. Günden itibaren karışıyormuş zaten ondanda destek alarak 10. Günde yaptırıcam galiba :)Zaman gerçekten Geçmiyor kimse için... Ama umarım kan testi Gününe kadar sabredebilirsin. Çünkü kesin sonuç aslında o zaman çıkıyor ve daha önçe Yaptığın bir test negatif çıkarsa insanı umutsuzluğa sürüklüyor.. Diren bence :)))) bak bugün de bitti
Ins canm bu aksam son kez yaptiricam testi dua edin nolurcnm arkadaşın da dediği gibi seni yanıltmak istemiyorum ama benm 5.gün embriyosuydu ve 9.gün yaptırmak zorunda kalmıştım benimki sıfır çıkmıştı ve hemşire bana demişti ki 12.gün de yaptır ama%99 negatif çıkar.eğer 3 ve üstü çıksaydı umutlu olurduk diye.yani inş Allah bebeğini sana bağışlar cnm
Allah en hayırlısını nasip etsin inş.Ins canm bu aksam son kez yaptiricam testi dua edin nolur
slm cnm bence mm'leri boşver sen stres yapmadan test gününü bekle.normal hayatını devam et sadece aşırı hareketlerde bulunma o kadar.inş hayırlı haberler verirsin bize burdanmrb arkadaşlar 7 gün önce transferim oldu 2 denememdi 2 embriyo transfer edildi doktorum birinin 12 mm diğerinin 9 mm oldugunu söyledi heyecandan bu değerlerin iyi mi kötü mü olduğunu sormadık bilen varmı birde 7. günüm normal hayatıma geri döndüm buda normal mi :) şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?