- 23 Şubat 2010
- 616
- 539
- 123
MerHabalar Ben de 18inde transfer oldu.3.denememiz.3.gün embriyosu 2 adet 8ab oldu.günde 2 jel ve estrofem, 1 folbiol ve 1 cleaxe ipne kullanıom.olcak inş bu sefer,Rabbim bu mübarek günlerde bizi hayırlısıyla güzel haberlere ulaştırcak inş...
Cnm nasılsın naptın tedaviyi transfer olcak mı neye karar verdinİ
İnşallah güzel sonuç alırsın,hangi doktora geçtin
iyi sayılırım ,bu ayki adetle gitcektim kontrole yumi varsa opuya giderim,yoksa transfere geçeriz diye karar vermiştik ama başka şeyler girdi araya taşınıyorum şu ara,moral bozukluğu vs.belki ertelerim bu ayda ,karışığız bu aralar,sen nasılsın?Cnm nasılsın naptın tedaviyi transfer olcak mı neye karar verdin
Hayırlısı neyse o olsun senin için cnm kafan rahat olsun sonra başla yeni ev uğurlu gelir bebiş getirir inş bende iyiyim en son 12. Haftada gittim bahçeciye şimdi başka yerde takiplere devam ediyorum şimdilik hersey yolunda inş oyle devam eder.iyi sayılırım ,bu ayki adetle gitcektim kontrole yumi varsa opuya giderim,yoksa transfere geçeriz diye karar vermiştik ama başka şeyler girdi araya taşınıyorum şu ara,moral bozukluğu vs.belki ertelerim bu ayda ,karışığız bu aralar,sen nasılsın?
Cnm nasılsın nası gidio değerlerin?benim 11.gün 27ydi,yine hayaller ertelenecek dedik çok üzüldük,ertesi gün 12.günde 36 oldu 14.gün 92oldu 18.gün 803 oldu..inş ii gidiyoruzdur..hayırlısıyla kesenin sağlıklı olduğu haberini de karşılıklı paylaşmak dikeğiyle.,,Allah gönlüne göre versin müjdeli haberi paylaşmayı unutma arkadaşım".Allahın hakkı 3 tür bu sefer olacak inşallah
Seninle ilaçlarımız çok benzeşiyor nerede oldun tedavini
Ayy çok sevımdım ... ÇokkkkCnm nasılsın nası gidio değerlerin?benim 11.gün 27ydi,yine hayaller ertelenecek dedik çok üzüldük,ertesi gün 12.günde 36 oldu 14.gün 92oldu 18.gün 803 oldu..inş ii gidiyoruzdur..hayırlısıyla kesenin sağlıklı olduğu haberini de karşılıklı paylaşmak dikeğiyle.,,
Maşallah Allah sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsin.Cnm nasılsın nası gidio değerlerin?benim 11.gün 27ydi,yine hayaller ertelenecek dedik çok üzüldük,ertesi gün 12.günde 36 oldu 14.gün 92oldu 18.gün 803 oldu..inş ii gidiyoruzdur..hayırlısıyla kesenin sağlıklı olduğu haberini de karşılıklı paylaşmak dikeğiyle.,,
Bugün sonucumuzu aldık ikinci denememiz pozitif sonuçlandı Allahın izniyle.sıra değerin ikiye katlamasında ve keseyi görmede. Çok büyük bi mutluluk Allah herkese nasip etsin
cnm insallah..ben p.tesı tahlıl vercem tekrar..insallah hersey guzle olacak..hepımıze duacıyım cnmİnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğimizi kucağımıza alacağızz. İnşallahhh
uzanma bıyerlere cnm...ust raflara vss.sıcak dus yasak..ayakta duş..ben hıç yapmadım oda ayrı...kahve cay yasak..kendını yorma cnm..Merhaba arkadaşlar, benimde bahceci mustafa beyde dün transferim oldu 2 tane dondurulmus blast yapildi test gunum 23 temmuz tecrubeli arkadaslar neler yapim tavsiyeleriniz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?