Elif aynı gün transfer olumsuz kaç embriyo...sürekli yatiyormusun..maden ayniyiz Dertleşelim
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.inş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişleri. Dua ederken hepimize ediyorum. Beklemek kolay değil ben de yaşadım.sabretmek dua etmek lazım. Birşey sorabilir miyim kızlar. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Hamilelikten 3 ay önce folik asit başlanması mı gerekiyor siz başlamış mıydınız iğne olurken test günü beklerken fln içiniz mi. Bnm doktor kan testi sonucunda pozitif görünce başlattı folik asiti;( geç mi kalmışım ki kafama takıldı. Int.te birşeyler okudum fln. Size sormak istedim açıkçası...
Slm arkadas[/QUOTE]azbulut16, post: 41776868, member: 336787"]Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.inş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişleri. Dua ederken hepimize ediyorum. Beklemek kolay değil ben de yaşadım.sabretmek dua etmek lazım. Birşey sorabilir miyim kızlar. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Hamilelikten 3 ay önce folik asit başlanması mı gerekiyor siz başlamış mıydınız iğne olurken test günü beklerken fln içiniz mi. Bnm doktor kan testi sonucunda pozitif görünce başlattı folik asiti;( geç mi kalmışım ki kafama takıldı. Int.te birşeyler okudum fln. Size sormak istedim açıkçası...
Slm arkadaşlar benim transferimin 3 günü neler yapmalıyım kabızlık yaşamaktan korkuyorum.yatmalimiyim ne dersiniz. rabbim hepimize yardım etsin bebişlerimizi korusun
Günaydin arkadaşlar,transfrrim gercekleati 5.gunumdeyim,topige bakmamistim kac gundur,masallah herkesin enerjisi tavanda,bol gulucuk,kahkalara,bu kadar articik articik olmayi nasil başariyosunuzhayranim sizee ben evde dinleniyorum dun sanki cok belirtim varken bugun sanki hiiiic bir sey yok gibi hissediyorum,bu gelgitler cok zor,dun goguslerim daha şisti sanki bu sabah kücülmüsler,dün kendimi evet evet oldu bu sefer diye pozitifken bugun yinemi olmadi icimde hicbisey yok sanki diye kurup duruyorum,hadi tecrübeli arkadaşlar napcam ben 23 temmuza kadaaar♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?