Benden önce nasıl alıcaksın canım?benim test tarihim 14 cuma.
Tuğçe müjdeli haberi senden önce alacağız. .yani sen öncesinde. Ins..onu demek istedim
Oldu ama malesef negatifselam kızlar ne yaptınız. testleriniz oldu sanırım.
İris ben yazilarini yeni okudum senin sonuc ne oldu canm benimde 9.gunm ve adet agrilarm var bir kac gunddur lutfen cevap yazarmsnBekleyen arkadaslar, hepinize bol sans diliyorum.Benim yarın test günüm ve bu ikinci denemem.Çok umutlu degilim açıkçası.Sadece göğuslerimde hassasiyet ve adet sancılarım oldu.Kısmet :) Yaş 43 olunca insan kendini çok hazırlamamaya gayret ediyor.Buraya yazılanlar güzel arkadaşlık etti bu süreçte bana.Ancak yaşayan anlıyormuş bòyle durumda halden
Oldu ama malesef negatif
Kızımdan sonra 3.denemem amin canım.hastanemi değiştiricem sanırım bakalım.geçmiş olsun canım çok üzüldüm ilk denen miydi
Allahım bu yolda emek veren kimsenin elini boş çevirmesin
İnşallah seninde negatif değildirTuğçe müjdeli haberi senden önce alacağız. .yani sen öncesinde. Ins..onu demek istedim
Kizlar test yaptim 12.gun 700 cikti sizce nasil
Saol canim guzel haberlerini bekliyoruz insallahharikkaaaatebrik ederim darısı başıma inşallahh
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasib etsin değerin kaç çıktı bende ayın 5inde keseyi görmeye gidicemSelam arkadaşlar. Bugün test günümdü. Allahın izni ile pozitifi gördüm. Cumaya muayeneye gidicem
. Benim de 20 ağustostu ama transfer gününü saymıyorlar yani idrar testini 6.gün yaptırmışsın çıkmaması normal bence üzülme ben bugün kan testi yaptırmamak için kendimi zor tutuyorumBenimde tranferim 20 agustostu bugün 10. Günüm 7. Gun idrar yaptım cikmadi artık pazartesi gününü bekliyorum((
Ama hassas digital test yapmıştım çok üzüldüm ondada cikmamasi normalmi sence bu arada 5. Gun 1. Kalite 1 tane embriyo kondu bana. Benim de 20 ağustostu ama transfer gününü saymıyorlar yani idrar testini 6.gün yaptırmışsın çıkmaması normal bence üzülme ben bugün kan testi yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?