• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kizlar dun ilac yazdirmaya gitmistim dr yine bakti ultrasonla.benim iki gibi gozuken kese olmus uc.biri daha kucuk ama hepsinin icinde yoltuk kesesi olusmus dedi.ne dusunecegimi sasirdim.su pazartesi gelse de kendi druma gitsem rahatlasam
Ay maşallah canım çok sevindim adına 1 tane derken 2 olmuş süper yaa :) inş. Sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin hiç canını sıkma sen Rabbim verdiyse bi bildiği vardır ;)

Ay boyle bir supriz bana da yaparlar mi ki?? Iki embriyo tranferi oldu tek kese var dedi doktor ama karindan bakti.. benim icimden hep ikiz geciyo..
Canm zeynep kamilde 1 embriyo koyuyorlar diye biliyorum ama 2. Deneme de ancak 2 embriyo diye duydum ben benm 2. Deneme olmasina ragmen bana 1 tane koydular zaten rahmim yarım benm biraz da ondan koymadilar sanırım ama şükürler olsun tutuldu ya kuzum daha ne isterim şimdi okuyunca şaşırdım 1 embriyo 2 ye bolunebiliyormu yaa :( diyelim ki bölündü benm rahmim taşımaz ya nasıl olur sonuç sizce yani bebislerimi kaybetcem mi tek yum ikizi olunca kafam karıştı da :(

Off günler geçmiyor perşembe gelmiyor ne yapicam bennnn :( daha salı bugün valahi 9 ay nasil geçer kızlar :-)

Ay maşallah canım çok sevindim adına 1 tane derken 2 olmuş süper yaa :) inş. Sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin hiç canını sıkma sen Rabbim verdiyse bi bildiği vardır :KK66:
Canim sagol iki degil uc.netten baya bi okudum sanki moralim bozuldu ya bilmiorum kafam cok karisik.ne hissettigimi bilmiorum.bebekler acisindan dusunuorum.neyse bakalim zaten daha netlik yok kalp atislari var mi bakalim.hayirlisi

Canim sagol iki degil uc.netten baya bi okudum sanki moralim bozuldu ya bilmiorum kafam cok karisik.ne hissettigimi bilmiorum.bebekler acisindan dusunuorum.neyse bakalim zaten daha netlik yok kalp atislari var mi bakalim.hayirlisi
Aaa tatlım inş kalp atışlarini duyarsın umarım sorun olmaz Rabbim yardimcin olsun dilerim ; )

Yok direk kalp atışı için gideceğim. 19 Aralık ta. Kese görmeye gerek yok dedi doktorum. Önemli olan kalp atışı dedi.
Ben de daha kendi druma gitmedim ulac yazdirmaya gidince burdaki dr bakti.ya iyi hos uc tane ise ama riskli bebekler bakimindan.hakkimizda hayirlisi olsun ya.

Yok direk kalp atışı için gideceğim. 19 Aralık ta. Kese görmeye gerek yok dedi doktorum. Önemli olan kalp atışı dedi.
Canm kacinci haftanda gitmiş oluyorsun yani transfer sonrası kaçıncı güne denk geliyor ben bu perşembe gitcem ama kalp atışı da olurmu merak ediyorum da benm doktorum da geç çağırmış beni diğer arkadaslara göre bilgin var mı bu konuda ?

Ben de daha kendi druma gitmedim ulac yazdirmaya gidince burdaki dr bakti.ya iyi hos uc tane ise ama riskli bebekler bakimindan.hakkimizda hayirlisi olsun ya.
Bana sabret başka doktora gitme dedi. Bakalım ben sabırlıyım zaten testi de 15. gün yaptım:)
Umarım 2 tanedir en fazla.

kızlar yaa benim belimde ağrıyo adet sancım gibi sancım var birde bel çıktı iş yerindeyim oturmaktan olabilr mi ki

Canm kacinci haftanda gitmiş oluyorsun yani transfer sonrası kaçıncı güne denk geliyor ben bu perşembe gitcem ama kalp atışı da olurmu merak ediyorum da benm doktorum da geç çağırmış beni diğer arkadaslara göre bilgin var mı bu konuda ?

Transfer 21 kasım- Randevu 19 Aralık 1 aya yakın ayni. 6 haftalık gibi oluyor. Transfer öncesine 2 hafta ekliyoruz ya.

Transfer 21 kasım- Randevu 19 Aralık 1 aya yakın ayni. 6 haftalık gibi oluyor. Transfer öncesine 2 hafta ekliyoruz ya.
Hmm benm 14 Kasım transfer tarihim canım o zman ben bu perşembe 6 hafta 1 günlük oluyorum kalp atışı da olur mu ki acaba tatlım nette çok araştırdım ama kişiye göre değişik zamanlar yazıyor :(

Back
X