- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Maşallah canm o zman güzel yani ama benm 6+1 de 2.2 ya ondan ben biraz tedirgin oldum ama nasip artık pazartesi kendi doktorum ne diycek bakaljm ama kanama yok şükür allah razı olsun canm destek olduğun içinBenim 5+3 te kanamam oldu .5+6 da embriyo 2.4 kese 16.4 tü .
Hayirli olsun simdidem mutlu haberler nasip etsin hepimizeKızlar 210.4 dr ile görüşücm daha inşallah hersey yolundadr
Kese boyu son adet tarıhınle uyumlu mu?yanı ultrasonda çıkan 6+1satla uyumaluysa sorun yoktur.Maşallah canm o zman güzel yani ama benm 6+1 de 2.2 ya ondan ben biraz tedirgin oldum ama nasip artık pazartesi kendi doktorum ne diycek bakaljm ama kanama yok şükür allah razı olsun canm destek olduğun için
Hayirli olur insallah sabirla bekliycez canim.tahlile nevzaman gitceksinSlm kizlar benimde 8 aralikta transferin oldu 6.günüm iki tane birinci kalite 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi ilk denemem beklemek gerçekten çok zor inş olumlu sonuç aliriz ben ve benim gibi besleyenler sizlerden güzel sonuçlar duyunca hem çok sevibiyorum hemdr çok umutlaniyorum allah boşa cikarmasin..
Hayirli olur insallah sabirla bekliycez canim.tahlile ne zaman gun verdiSlm kizlar benimde 8 aralikta transferin oldu 6.günüm iki tane birinci kalite 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi ilk denemem beklemek gerçekten çok zor inş olumlu sonuç aliriz ben ve benim gibi besleyenler sizlerden güzel sonuçlar duyunca hem çok sevibiyorum hemdr çok umutlaniyorum allah boşa cikarmasin..
Neden canim kanaman mi fazlalasti doktorunu ara insallah senledir yavrun birakmasin seniKizlar benim rüyam bitti sanirim...yarim kaldı mutlulugum bu 4. Denemdi yikildim...dun mutlu haberi alip bugun parcalanmak adeta saka gibi...ilahi adalet...
Cok uzuldum gulum.doktora gittinmi dr ne dediKizlar benim rüyam bitti sanirim...yarim kaldı mutlulugum bu 4. Denemdi yikildim...dun mutlu haberi alip bugun parcalanmak adeta saka gibi...ilahi adalet...
Vala onu bilmiyorum canm son adet tarihim 30 ekim di 14 Kasım da transfer tarihim ama sen biliyomusun uyumlu mu ?Kese boyu son adet tarıhınle uyumlu mu?yanı ultrasonda çıkan 6+1satla uyumaluysa sorun yoktur.
Tebrikler, değerin çok iyi. :)Kızlar 210.4 dr ile görüşücm daha inşallah hersey yolundadr
Hayirli olur insallah sabirla bekliycez canim.tahlile nevzaman gitceksin
selcih ve 1008opta, benim de 12. gün değerim 22,80, 14. gün 36,90 yarın 16. gün testimi yaptıracağım. Çok ümitli olmamakla birlikte yarın ne olacak bakalım. Bazen kasığımda bir ağrı hissediyorum, yatarken öksürdüğümde de acayip bir kramp girdi. Offf! sağlıklı devam etmeyecekse bir an önce sonlansın yada değerlerim artsın.
Bana da uyumlu uyumsuz diye birşey demediKese boyu son adet tarıhınle uyumlu mu?yanı ultrasonda çıkan 6+1satla uyumaluysa sorun yoktur.
Benim son adet 28 ekim transfer dondurulmuş blast 15 kasım seninle günlerimiz çok yakınVala onu bilmiyorum canm son adet tarihim 30 ekim di 14 Kasım da transfer tarihim ama sen biliyomusun uyumlu mu ?
Jel kullansan olmuyor mu acaba? Dr.ım bana zayıfsın delil deşik olma iğneyle deyip jel verdiBen de bugün kontrole gittim 5 hafta +2 günlük dedi haftaya kalp atışı için gel dedi , kasim 3 de adet olmuştum kasim 20 de 5 günlük 2 embriyo transfer edilmişti.Bu arada kese 1 tane dedi. Normal herşey dedi ama yine de insan tedirgin oluyo. Bi de hergün 2 ampul progestan vuruluyodum kalcada yer kalmadi bacaga geçilecek, ordan vurulunca da yürüyemiyrmöğretmenim heyet raporu cikartacaklar artık
İnsallah degerin kat kat artar rabbim sevincini yarida birakmaz insallahBugün 16.gün değerim 52,54. Çok umutsuz gitmiştim ama artmış. Ne olur Allahım, bizleri sevindirip yarı yolda bırakmasın. Yaşadığım çok olumsuz anım var bu yolda, artık üzülmek istemiyorum. Sırada pazartesi testi var, dualarınızı bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Igneden vazgeçmiyo doktor daha etkili diye vurulcaksin diyo.kalcada yer kalmadiysa bacaga gec dedi. Ben de bugün tekrar bacak için Bismillah dicem.Jel kullansan olmuyor mu acaba? Dr.ım bana zayıfsın delil deşik olma iğneyle deyip jel verdi
BEnim test tarihim 20 aralik insallah guzel haber aliriz19 aralık cuma gunu test tarıhım güel haberler vermek dılegıyle..
Gulum insallah bu yolda artik uzulmeyecegiz bebisleri dokuz ay sonra kollarimiza alicaz :))Bugün 16.gün değerim 52,54. Çok umutsuz gitmiştim ama artmış. Ne olur Allahım, bizleri sevindirip yarı yolda bırakmasın. Yaşadığım çok olumsuz anım var bu yolda, artık üzülmek istemiyorum. Sırada pazartesi testi var, dualarınızı bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Evet aramızda 1 gün var mis benm 2. Gun embriyosu idi tatlım :)Benim son adet 28 ekim transfer dondurulmuş blast 15 kasım seninle günlerimiz çok yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?