Allah kolaylık versinIgneden vazgeçmiyo doktor daha etkili diye vurulcaksin diyo.kalcada yer kalmadiysa bacaga gec dedi. Ben de bugün tekrar bacak için Bismillah dicem.
1.22. cm olan gebelik kesesi(yani 12.2 mm) benim bildiğim güzel kalp atışı birkaç güne başlar inş.fotoda crl kaç yazıyoBiri beni aydinlatsin ya20 kasim transfer günüm 5 günlük embriyo transfer edildi adet günüm 3 kasim
Bugün kese baktik 5 hafta 2 günlük dedi haftaya kalp atisi için gel dedi
Fotoda gs 1.22 cm yaziyo ne demek bu
Kese canm 12.2 mm dir crl önemli olan ona göre kaç haftalik olduğu ölçülür kaç yazıyor crl tatlım hadi hayirli olsunBiri beni aydinlatsin ya20 kasim transfer günüm 5 günlük embriyo transfer edildi adet günüm 3 kasim
Bugün kese baktik 5 hafta 2 günlük dedi haftaya kalp atisi için gel dedi
Fotoda gs 1.22 cm yaziyo ne demek bu
Burda crl yazmıyor çok küçük olduğu için muhtemelen. Gitmeden önce soruların aklına geldikçe yazmanı tavsiye ederim o anda unutuluyorBilmiyorum ki ya o an insanın aklına heyecandan bişi gelmiyo eve gelince bir sürü soru geldi aklima sinir oldum yine kendime
Hayırlısıyla inş.senin kaçıncı denemenTeşekkürler canim az daha sabir bol dua artık inş sağlıklı bi şekilde gelişimleri devam eder de hayirlisiyla kucagimiza alırız :)
Ilk denemem canim 6 klomen 1 tane klomenle aşılamam var en sonunda tüp bebek dedik bunaldik iyice çok şükür tuttu sağlıklı bi şekilde ilerler inşHayırlısıyla inş.senin kaçıncı denemen
Karamsar olma cnm. Inan bana kaliteye bakmıyor. Rabbim ol derse olur kalite hiç kalır. Benimde tek embriyo transferi oldu 2. Günüm bugün. Ama ben inanıyorum Allah'ım bir gün bizi de anne yapıcak. Sende inan Alla ' a dua et. Olumsuz düşünme bebeğin belki de seninle bunu bilemeyiz.Bugun transferimin ilk günü sayarsam 5. Gun. Moralim cok bozuk ilk denemem degil ama hic birinde bu kadar umitsiz olmamistim. Bilmiyorum icimden pozitif hicbirsey gelmiyor. Hic bir belirtim yok. Belirtinim olmamasinin dqha iyi olduğunu duymustum ama yinede belirti hissetmek istiyorum. Kendimi dinliyorum psikolojik birseyler hissedeyim en azindan test gunune kadar mutlu olayim diyorum ama olmuyor. Allahtan umit kesilmez ama ben embriyomun 2. Kalite olmasindan dolayi ondan umidi kestim. 5. Gun blast emriyolarin bile tutmama ihtimali varken benimki 100 de kac sans bilmiyorum. Biri ciksa deseki 2. Kaliteydi ama tuttu cok mutlu olcam
Karamsar olma cnm. Inan bana kaliteye bakmıyor. Rabbim ol derse olur kalite hiç kalır. Benimde tek embriyo transferi oldu 2. Günüm bugün. Ama ben inanıyorum Allah'ım bir gün bizi de anne yapıcak. Sende inan Alla ' a dua et. Olumsuz düşünme bebeğin belki de seninle bunu bilemeyiz.
Daha once denemen oldu mu bilmiyorum. Bu benim ikinci denemem. Ilki 6 ay önceydi. Pozitifi gördüm ama 8 haftalik kaybettimAhh keske Rabbim bi mucize verse. Simdide bir sonraki tedaviye ne zaman baslasam diye düşünüyorum
Cnm benim 3. Denemem. 2. Denemem de Rabbim kizimi verdi ve ondaki belirtileri hissetmek istiyorum ama yok. Kizim 2 yasinda ve bende rezerv azligi var yumurtalarım bitmeden kaliteleri tukenmeden kizima kardes istiyorum Allah nasip ederseDaha once denemen oldu mu bilmiyorum. Bu benim ikinci denemem. Ilki 6 ay önceydi. Pozitifi gördüm ama 8 haftalik kaybettimherşeyden önce hayırlısını dile bence. Yaratan onu sana yazdiysa olacaktır. Aklını başka yöne çekmeye çalış. Inan ben suan transfer olduğunu unutuyorum. eşim sağolsun uzanma, yorulma dediğinde aklıma geliyor. Sürekli onu düşünmemeye çalış, bir sonra ki transferi de çıkar aklından. Sonuçları aldıktan sonra gerekirse düşünürsün
Allah kızına uzun ömürler versin inşallah. Anladım cnm. Inşallah kızının kardeşi annesine tutunmuş büyümeyi bekliyordurCnm benim 3. Denemem. 2. Denemem de Rabbim kizimi verdi ve ondaki belirtileri hissetmek istiyorum ama yok. Kizim 2 yasinda ve bende rezerv azligi var yumurtalarım bitmeden kaliteleri tukenmeden kizima kardes istiyorum Allah nasip ederse
Felsefemiz negatif cikan idrar testini sallamamak.. gülüp geciyor, yok sayiyoruz.. canimizi sıkmıyoruz..slm kizlar bugun 8.gunu transferimin dayanamayip idrar testi yaptim ama negatif sonuç hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?