- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Bugun transferimin ilk günü sayarsam 5. Gun. Moralim cok bozuk ilk denemem degil ama hic birinde bu kadar umitsiz olmamistim. Bilmiyorum icimden pozitif hicbirsey gelmiyor. Hic bir belirtim yok. Belirtinim olmamasinin dqha iyi olduğunu duymustum ama yinede belirti hissetmek istiyorum. Kendimi dinliyorum psikolojik birseyler hissedeyim en azindan test gunune kadar mutlu olayim diyorum ama olmuyor. Allahtan umit kesilmez ama ben embriyomun 2. Kalite olmasindan dolayi ondan umidi kestim. 5. Gun blast emriyolarin bile tutmama ihtimali varken benimki 100 de kac sans bilmiyorum. Biri ciksa deseki 2. Kaliteydi ama tuttu cok mutlu olcam
bende senle ayni durumdayim...2.kalite 2 tane koydular..ilk denememde 1. kalite blastti gerçi tutmadi..bu sefer hic tutmaz gibi geliio..bende ogluma kardes icin ugrasiorum..hakkimizda hayırlısı. ..Bugun transferimin ilk günü sayarsam 5. Gun. Moralim cok bozuk ilk denemem degil ama hic birinde bu kadar umitsiz olmamistim. Bilmiyorum icimden pozitif hicbirsey gelmiyor. Hic bir belirtim yok. Belirtinim olmamasinin dqha iyi olduğunu duymustum ama yinede belirti hissetmek istiyorum. Kendimi dinliyorum psikolojik birseyler hissedeyim en azindan test gunune kadar mutlu olayim diyorum ama olmuyor. Allahtan umit kesilmez ama ben embriyomun 2. Kalite olmasindan dolayi ondan umidi kestim. 5. Gun blast emriyolarin bile tutmama ihtimali varken benimki 100 de kac sans bilmiyorum. Biri ciksa deseki 2. Kaliteydi ama tuttu cok mutlu olcam
Canim senin trasferinin kacinci gunubenim trasfer günü ile birlikte 6. Gun hicbirsey hissetmiyorunbende senle ayni durumdayim...2.kalite 2 tane koydular..ilk denememde 1. kalite blastti gerçi tutmadi..bu sefer hic tutmaz gibi geliio..bende ogluma kardes icin ugrasiorum..hakkimizda hayırlısı. ..
cnm gecti mi kanama dr a gittn miTebrik ederim canim hayirli ugurlu olsun insallah. Benim kanamam geliuor cokkk uzgunum
Canım , benim 2. Kalite ve tuttu :)) Rabb'imin ol demesi yeter , 2. Ya da 1. Kalite önemli değil bence . Önemli olan senin pozitif olman , bol bol dua etmen .. Allah hayırlısıyla dualarımızı kabul edip meleklerimi verecek bize :)Bugun transferimin ilk günü sayarsam 5. Gun. Moralim cok bozuk ilk denemem degil ama hic birinde bu kadar umitsiz olmamistim. Bilmiyorum icimden pozitif hicbirsey gelmiyor. Hic bir belirtim yok. Belirtinim olmamasinin dqha iyi olduğunu duymustum ama yinede belirti hissetmek istiyorum. Kendimi dinliyorum psikolojik birseyler hissedeyim en azindan test gunune kadar mutlu olayim diyorum ama olmuyor. Allahtan umit kesilmez ama ben embriyomun 2. Kalite olmasindan dolayi ondan umidi kestim. 5. Gun blast emriyolarin bile tutmama ihtimali varken benimki 100 de kac sans bilmiyorum. Biri ciksa deseki 2. Kaliteydi ama tuttu cok mutlu olcam
cnm bnm bgn 13.gün dün kanda pozitf gördm bgn idrar yaptm silik çıktı üzülme yani 8.gün dahaslm kizlar bugun 8.gunu transferimin dayanamayip idrar testi yaptim ama negatif sonuç hayirlisi
yaa pozitif olsa en azından biraz bir değer çıkardı ama direkt negatif olunca umut kalmadı :)cnm bnm bgn 13.gün dün kanda pozitf gördm bgn idrar yaptm silik çıktı üzülme yani 8.gün daha
cnm bnm bgn 13.gün dün kanda pozitf gördm bgn idrar yaptm silik çıktı üzülme yani 8.gün daha
canım benimde bugün 8.gün ama asla idrar testi yapmak istemiyorum çünkü zaten ilk kanda sonra idrarda belli oluyor hem doktorlar 12.gün diye boşa söylemiyorlar sakın bunu kafana takıp stres yapma valla ben tadını çıkarmaya bakıyorum sanki hamile gibi ha olmazsa da o zaman düşünürüm şimdiden değil yani yeterince yıprandık zaten. Önce sen, arkandan ben öğrenicem galiba inş.hayırlı haber veririsin.slm kizlar bugun 8.gunu transferimin dayanamayip idrar testi yaptim ama negatif sonuç hayirlisi
benim 10.gün. .sona yaklasiorum.ama dayanamayip evde test yaptim..silik ikinci cizgiyi gördüm. .internette okudugum kadariyla kimyasal gebelik olabilme ihtimalide varmış. .kesinlikle guvenmeyin demis herkes..iste insanoğlu su meraki yok mu...bende arasira batma var kasiklarda ama ilk günlere göre az..bide göğüsler geçmişti bu ara yeniden hassaslasti..bide annem kirpiklerime bakip duruo:):) tutam tutam olursa hamile derdi eskiler die...o da anne testiCanim senin trasferinin kacinci gunubenim trasfer günü ile birlikte 6. Gun hicbirsey hissetmiyorun
inşallah güzel haberler getirirsin bizede moral olurSelam herkese bugun sonuc alcak olan yokmu ben testimi ogleden somra yaptiricam anca aksama dogru alirim sonucu heralde bakalim
baya erken yapmışsın. 5.gün transferimiydi.kac yumos konduKizlar benimde bugun 6. Gunum gidip kan testi yaptirdim 27 cikti sizce deger nasil
bendede ayni durum..ama silik çizgiye guvenmeyin demis herkes int.deki yorumlarinda..insan genede bi ümitlenio tabi..ama genede cok kaptirmamak lazim az kalmis sabret biraz..benimde sali gunu aslinda test ama yarin gitcem genede az cok bisey cikar heralde varsa..ark ayin 9'unda blastosist transferim yapildi iki tane koydular ve bugun dayanamayip idrar testi yaptim silik ikinci cizgiyi gordum normalde persembe gunu kan verecegim sizce umutlanmalimiyim yoksa cok mu erken bilemedim test yanilmistir belki diye iki tane yaptim ikiside ayni silik ikinci cizgi var benim durumumda olanlar lutfen yorumlarinizi bekliyorum
Canım , benim 2. Kalite ve tuttu :)) Rabb'imin ol demesi yeter , 2. Ya da 1. Kalite önemli değil bence . Önemli olan senin pozitif olman , bol bol dua etmen .. Allah hayırlısıyla dualarımızı kabul edip meleklerimi verecek bize :)
% 100 olmasada bence hamilesin hayirli olsun kac embriyo transfer edilmistiark ayin 9'unda blastosist transferim yapildi iki tane koydular ve bugun dayanamayip idrar testi yaptim silik ikinci cizgiyi gordum normalde persembe gunu kan verecegim sizce umutlanmalimiyim yoksa cok mu erken bilemedim test yanilmistir belki diye iki tane yaptim ikiside ayni silik ikinci cizgi var benim durumumda olanlar lutfen yorumlarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?