Daha keseyi görmedim salı günü görücem , ama değerlerim düzenli olarak artıyor .. 3. Gün emriyosuydu ama kaç hücreliydi bilmiyorum , doktorum sadece 2. Kalite orta karar demişti :) ama İnan hiç moralimi bozmadım , aklıma bile gelmedi hatta çoğu zaman ... Olumsuzluk her zaman olabilir Rabbim ne yazmışsa o olacak , içini ferah tut doğru zamanı şimdi değilse bir sonraki seferdir. İnşallah herşey yolundadır senin için , benim için , herkes için :))Gercekten mi cok sevindim simdi hamile misiniz. Kacinci gun embriyosuydu ksc hucreliydim tedaviye baslarken cok rahattim. Ama simdi olumsuz olma korkusu basladi Rabbim hayirlisini versin
Neden ben bu kadar umitsizim bilmiyorum Allahim ol der insallaj benim icinde. Sizin icinde cok sevindim. Avukattiniz sanirim hangi ildesinizDaha keseyi görmedim salı günü görücem , ama değerlerim düzenli olarak artıyor .. 3. Gün emriyosuydu ama kaç hücreliydi bilmiyorum , doktorum sadece 2. Kalite orta karar demişti :) ama İnan hiç moralimi bozmadım , aklıma bile gelmedi hatta çoğu zaman ... Olumsuzluk her zaman olabilir Rabbim ne yazmışsa o olacak , içini ferah tut doğru zamanı şimdi değilse bir sonraki seferdir. İnşallah herşey yolundadır senin için , benim için , herkes için :))
Kızlar Günaydın hastaneye gidiyorum bebeğim iyi mi görmeye inş. Bi sorun yoktur Rabbim ol dedi oldu inşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebeklerimizi allahın izni ile dualarınizi eksik etmeyin olur mu hayırlı haberler ile donebileyim sizlere[/QUOTE
Güzel haberlerini bekliyoruz
Evet avukatım, izmirdeyim . Siz?Neden ben bu kadar umitsizim bilmiyorum Allahim ol der insallaj benim icinde. Sizin icinde cok sevindim. Avukattiniz sanirim hangi ildesiniz
canım sen ne zaman muayeneye gittinBenim de son adetim 2 kasim, transfer 21 kasim. 2 tane blast transferi oldum ben de. 1.22 kese boyun canim.
Yok daha gitmedim canım, önümüzdeki cuma gideceğim. Bir arkadaş muayenede verilemem kağıttaki değerin ne olduğunu sormuş ta ona istinaden yazmıştım:)canım sen ne zaman muayeneye gittin
ben bu cuma diye biliyordum seni.
keseyi görmüşsün heralde maşallah canım..
tekrar hayırlı olsun.
Allah razı olsun canm ya bende ozele mi gitsem.diyorum kalp atışı için çok merak ediyorum daaKizlar Günaydın. Haftasonu sehir disindaydim, okudum mesajları ama cevap veremedim. Pozitif gorenleri tebrik ederim.. eli yüreğinde bekleyenlere sabir dilerim.. guzel haberlerinizi bekliyorum..esilaecrin habersiz birakma sakin.. hadi bol şans.. dualarim seninle..
Allah razı olsun canm ya bende ozele mi gitsem.diyorum kalp atışı için çok merak ediyorum daa
Hadi gözümüz aydın .kalp atışı dinletirken bebeğe çok ısı gidiyormuş.benim dr.um bu nedenle dinletmedi ama ultrasonda pıt pıt görünüyorduAllah razı olsun canm ya bende ozele mi gitsem.diyorum kalp atışı için çok merak ediyorum daa
Kese ve embriyo boyutu ve haftası için bişey söyledi mi? Benim durumla seninki yakın olduğu için soruyorumAllah razı olsun canm ya bende ozele mi gitsem.diyorum kalp atışı için çok merak ediyorum daa
Istırahat et filan dedi miAllah razı olsun canm ya bende ozele mi gitsem.diyorum kalp atışı için çok merak ediyorum daa
Ben dusuk yaptim malesef olmadicnm gecti mi kanama dr a gittn mi
Evet canm dikkat etmem lazım mis ama ır daha gelmemesi iyi dediIstırahat et filan dedi mi
Yok canm devlet hastanesi olduğu için onları söylemiyor hatta ben sordum anlayacakmisin söylesem dedi ben de fikrim olur dedim yani iyi mi dedim iyi sorun yok bunu bilmen yeterli dedi haftaya salı kalp atışı için cagirdiKese ve embriyo boyutu ve haftası için bişey söyledi mi? Benim durumla seninki yakın olduğu için soruyorum
Hmm oy maşallah canm vala bana var yada yok demedi acildeki var demişti ama zayıf dedi bilemedimHadi gözümüz aydın .kalp atışı dinletirken bebeğe çok ısı gidiyormuş.benim dr.um bu nedenle dinletmedi ama ultrasonda pıt pıt görünüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?