- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Evet 5. Gun 2 taneydi bilmiyorum bugun gidip baktiratim dedim suanki sonuc bu doktorumu aradim 2 sonra tekrarla dedi hayirlisi test gunum normalde persenbe 18 aralikbaya erken yapmışsın. 5.gün transferimiydi.kac yumos kondu
Ayy ne guzel insallah kat kat artar gelir bebegin. Keske bende yarin bu sonuca alsam. Çıkacağını tutacagini dusunsem hemen giderdim kan vermeye. Senin belirtin var miydiKizlar benimde bugun 6. Gunum gidip kan testi yaptirdim 27 cikti sizce deger nasil
İnsallah canim seninledir bebegin silikse kandada pozitif cikar yanibenim 10.gün. .sona yaklasiorum.ama dayanamayip evde test yaptim..silik ikinci cizgiyi gördüm. .internette okudugum kadariyla kimyasal gebelik olabilme ihtimalide varmış. .kesinlikle guvenmeyin demis herkes..iste insanoğlu su meraki yok mu...bende arasira batma var kasiklarda ama ilk günlere göre az..bide göğüsler geçmişti bu ara yeniden hassaslasti..bide annem kirpiklerime bakip duruo:):) tutam tutam olursa hamile derdi eskiler die...o da anne testi
İnsallah simdi articakmi stresi var bende insallah artar insallah seninde tutunmustur insaaaaalllah bende belirti yok ya bisey hissetmiyorum sadece bacaklarim agriyor arada o kadarAyy ne guzel insallah kat kat artar gelir bebegin. Keske bende yarin bu sonuca alsam. Çıkacağını tutacagini dusunsem hemen giderdim kan vermeye. Senin belirtin var miydi
Benim de son adetim 2 kasim, transfer 21 kasim. 2 tane blast transferi oldum ben de. 1.22 kese boyun canim.Biri beni aydinlatsin ya20 kasim transfer günüm 5 günlük embriyo transfer edildi adet günüm 3 kasim
Bugün kese baktik 5 hafta 2 günlük dedi haftaya kalp atisi için gel dedi
Fotoda gs 1.22 cm yaziyo ne demek bu
Simdi kan verdim 11. Günüm bugün.. Rabbim yuzumuzu guldursun insalah sonuc 2 saat sonra dua edinn lutfenn insalah guzel bi haber yazarim buraya
inşallah. .senin degerinde bana cok iyi gibi geldi..insallah katlanir..sen hep pozitif düşünmeye çalış. .Bebeğin yada bebeklerin üzülmesinİnsallah canim seninledir bebegin silikse kandada pozitif cikar yani
hayırlısı inşallah. .Simdi kan verdim 11. Günüm bugün.. Rabbim yuzumuzu guldursun insalah sonuc 2 saat sonra dua edinn lutfenn insalah guzel bi haber yazarim buraya
Kan tahlili yaptir bence bebis var harikaark ayin 9'unda blastosist transferim yapildi iki tane koydular ve bugun dayanamayip idrar testi yaptim silik ikinci cizgiyi gordum normalde persembe gunu kan verecegim sizce umutlanmalimiyim yoksa cok mu erken bilemedim test yanilmistir belki diye iki tane yaptim ikiside ayni silik ikinci cizgi var benim durumumda olanlar lutfen yorumlarinizi bekliyorum
Hayirli olsun canim cok guzel maral oldun bizlere darisi bizeKizlar benimde bugun 6. Gunum gidip kan testi yaptirdim 27 cikti sizce deger nasil
Aminnn canim insallah benimde degerim artar sizlerde pozitif sonuc alirsiniz insallahHayirli olsun canim cok guzel maral oldun bizlere darisi bize
aaaa gercektenmı erken yaptırmışsın ama degerın hamıle oldugunu gösterıyo sevındım senn adına benımde olumlu olur ınş korkuyorum adet olcam dıyeKizlar benimde bugun 6. Gunum gidip kan testi yaptirdim 27 cikti sizce deger nasil
Zaten 10. Gun baktir demisti doktor ben 3 gun once yapmis oldum sali tekrarliycam insallah artar simdide artacakmi diye dusunuyorum insallah sizlerde pozitif haberler alirsiniz cani yurekten dua ediyorum kendimede sizlerede sizde bana dua edin artsin degerlerim insallahaaaa gercektenmı erken yaptırmışsın ama degerın hamıle oldugunu gösterıyo sevındım senn adına benımde olumlu olur ınş korkuyorum adet olcam dıye
canım seninle aynı gün sonuçlarımızı öğrenmemiz ve benimde 5.gün 2tane sen aceleci davranmışsın gerçekten ama 2gün sonraki test sonucunda durumun daha da netleşir diye düşünüyorum benEvet 5. Gun 2 taneydi bilmiyorum bugun gidip baktiratim dedim suanki sonuc bu doktorumu aradim 2 sonra tekrarla dedi hayirlisi test gunum normalde persenbe 18 aralik
Aa ikiz geliyor masallah. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin. Ikiside 1. Kalite miydi. Kacinci gun embriyosuyduKizlaaaarrrr sonucum 1791 ciktii inanamiyorummm 11. Gun degerim iki embriyom vardi allahim sukurler olsun
Bence kesin artacak canım çünkü değerin gerçekten çok güzel ayyy..darısı bize inşallah sen içini ferah tut canımAminnn canim insallah benimde degerim artar sizlerde pozitif sonuc alirsiniz insallah
maaşallah Allahım nazarlardan korusun canım ve ikşz annesi mi görüyorum ne:)Kizlaaaarrrr sonucum 1791 ciktii inanamiyorummm 11. Gun degerim iki embriyom vardi allahim sukurler olsun
Insalah rabbim herkese nasip etsin allah razi olsunmaaşallah Allahım nazarlardan korusun canım ve ikşz annesi mi görüyorum ne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?