- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Canm hiç var ya da yok demedi acildeki doktor çok zayıf olsa da kalp atışı var demişti dedim görünüyor mu dedim şimdi ona bakilmaz haftaya salı gel dedi şaşırdım kaldim yani olmadı ozele gitcem ya çok merak ediyorumCnm peki kalp atışı vardami dinletmediler daha baslamamismi birde alttan bakmadiysa ondan duymamis olabilir benim alttan bakildi d uydular
Senn de gözün aydın tatlım. Sağol Rabbim kucağımıza almayi nasip etsin ınsllah amin hayırlı olsunGozunaydin canim darisi bize insalah sonucumuz iyi ama insalah boyle devam eder
Sorun olsa mutlaka söylerdi.Dr.lar hastaya bilgi vermeleri konusunda denetleniyor.Canm hiç var ya da yok demedi acildeki doktor çok zayıf olsa da kalp atışı var demişti dedim görünüyor mu dedim şimdi ona bakilmaz haftaya salı gel dedi şaşırdım kaldim yani olmadı ozele gitcem ya çok merak ediyorum
Benim çok fazla adet ağrım oldu ve sonu pozitif çıktıarkadaslar çok kötüyüm yardım edin..
dondurulmuş embiryo transfer ettiler bugun 7. günüm dün geceden beri adet sancılarım var gitgide artıyoheran gelecekmiş gibi.. dondurulmuş transferi olup ağrısı olan ve pozitif çıkan oldumu? ilk transferimde aynı böyleydi negatif sonuçlandı ilaçtanmı yoksa tutmadığından mı böyle hissediyorum nolur bana doğruları söyleyin...
Yok daha gitmedim canım, önümüzdeki cuma gideceğim. Bir arkadaş muayenede verilemem kağıttaki değerin ne olduğunu sormuş ta ona istinaden yazmıştım:)
Beni her gece kabus görüyorum. Şu kalp atışını bir duyaydım. Rahatlayacağım sanırım:)
Benimde transferimn 5. Gunu progesteron 10 ve e2 472 cikti doktorm proges biraz dusuk dedi ve takviye olarak progestan igne verdi gunde iki defa ve dun sonucumu pozitif aldin cok sukur darisi sana insalah doktorunla gorus mutlakaKizlar gunaydiinn :)
Ya benm 8aralikta transferim oldu. Bugun e2 ve progesteron testi yaptirmami istediler. Progesteron 7.08 vve e2 de 343 cikti. Testimi baska hastanede yaptirdim, tbmerkesine de ulasamiyorm. Degerlerim nasil sizce
Cok geçmiş olsun canım.. cok uzuldum.. umarım tez zamanda dualarin kabul olur..Ben dusuk yaptim malesef olmadi
Bende seni merak ediyordum bu kacıncıydı. Cnm bi dahakine olur inşBen dusuk yaptim malesef olmadi
Gözün aydın:)) Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin hayırlısıyla inşallah:)))Canm hiç var ya da yok demedi acildeki doktor çok zayıf olsa da kalp atışı var demişti dedim görünüyor mu dedim şimdi ona bakilmaz haftaya salı gel dedi şaşırdım kaldim yani olmadı ozele gitcem ya çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?