Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

INSALLAH cnm herkes gibi Rabbim den gelecek mucizeye muhtacim.

Günaydin canim 10.günüm bugün daha önceki tedavimde 12.günde bile tek cizgi cikmisti ama kanda pozitifti bugün 10.günum 22 aralik test günum
Benimde bugun 9. Gunum bende bugun idrar testi yapmayi dusunuyordum. Baska elinde test varsa bir daha mi denesen.

Hemen uzulme cunku daha onceki tedavimde 12.gunde idrarda negatifti ama kanda pozitifti sen idrara bakma bende sabredemedim ondan yaptim negatif bekliyordum bile ben

Ah ah halbuki ne olursa olsun gunumu beklicem demistim neyse ne yapayim Rabbime biraktim en basindan beri. Simdide birakiyorum insAllah gulerek başladığım bu tedavimi sevinc ve gulerek sonlandiririm

cnm o tedirginlik hiç bitmeyecek sanırım. ben keseyi de gördüm ama şimdi kalp atışı için bekliyorum sabırsızlıkla. hamile olduğum düşüncesine kapılmaya bile korkuyorum. inşallah keyfini yaşayacağımız günler de gelecek

... Hanım günaydın,
Maalesef gebelik olsa değer biraz daha yüksek çıkardı,bence gebelik olmadı.Bu nedenle ilaçları bırakalım.Adet olunca 3.günü bir kontrole gelirseniz,ne yapabileceğimizi konuşalım.
Moralinizi bozmayın lütfen.
Saygı ve sevgiler.

Doktoruma gece e mail atmistim cevaplamis nasipte yokmus Allahtan umit kesilmez. Tekrar deneyecegim

Canim benim simdi açtım forumu, simdi okudum degerini.. cok üzüldüm inan.. vardir bunda da bir hayir.. forumda biri yazmisti, basarisiz tup bebek tedavisi yoktur, vakti gelmemiş bebek vardir diye.. Rabbim vakti gelince sana da tattiracaktir gebelik sevincini.. sabir ve dua ile.. yipratma kendini.. gelecekteki bebeklerin icin..

Aynen canm yaa hep bi acabalar kafada rabbim yardimcimiz olsun insalah duyarsin kalp atislarinii pit pitt darisi bize allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…