INSALLAH cnm herkes gibi Rabbim den gelecek mucizeye muhtacim.göğüslerimin ucu da dahil her yerinde vardı acı tabi bir de şişlik ama sonucu öğrenene kadar çok rahatsız etmiyordu çünkü benim adetten önce olurdu hep ama şimdi hem büyüdü hem dokunamıyorum. Ama bence sen hamilesin canım:))
Günaydin kizlar ben güne idrar testi yaparak basladim
Sizce hamile olabilirmiyim idrarda bunu gören var mi ve kanda pozzitif cikti mi????
Cnm kacinci gunun.
Benimde bugun 9. Gunum bende bugun idrar testi yapmayi dusunuyordum. Baska elinde test varsa bir daha mi denesen.Günaydin canim 10.günüm bugün daha önceki tedavimde 12.günde bile tek cizgi cikmisti ama kanda pozitifti bugün 10.günum 22 aralik test günum
1 tane almistim daha once 12.gunde cikmadi 10.gunde hic cikmaz diye dusinmustumBenimde bugun 9. Gunum bende bugun idrar testi yapmayi dusunuyordum. Baska elinde test varsa bir daha mi denesen.
1 tane almistim daha once 12.gunde cikmadi 10.gunde hic cikmaz diye dusinmustum
Bence evet. Ama bende tam bilmiyorun ilk denemem ve birbucuk yillk evliyim. Ama var gozukuyorAma silikte olsa 2.cizgi var diyebilirmiyim
Canim ben 8. Ve 9. Gun test yaptim hatta resmini bende kattim gorebilirsin sanırım 171 . Sayfada resim bugün 11. Gunum dun kan testim 33.98 cikti yani pozitif. İnşallah seninde oyledir.Sizce hamile olabilirmiyim idrarda bunu gören var mi ve kanda pozzitif cikti mi????
Canim ben 8. Ve 9. Gun test yaptim hatta resmini bende kattim gorebilirsin sanırım 171 . Sayfada resim bugün 11. Gunum dun kan testim 33.98 cikti yani pozitif. İnşallah seninde oyledir.
Hemen uzulme cunku daha onceki tedavimde 12.gunde idrarda negatifti ama kanda pozitifti sen idrara bakma bende sabredemedim ondan yaptim negatif bekliyordum bile ben9.gunum idrar testi yaptim negatif cikti ve 12. Gunu beklicem kan tahlili icin
Hemen uzulme cunku daha onceki tedavimde 12.gunde idrarda negatifti ama kanda pozitifti sen idrara bakma bende sabredemedim ondan yaptim negatif bekliyordum bile ben
Bhcg Degerlerimin baya yuksek cikmis olmasina ragmen yinede tedirginim cok acaba bisey olurmu diye.. Olmaz dimi yaa persembeye kadar nasil sabredicem bilmiyirum doktormdan da guzel seyler duyarsak insalah daha ne isterim... Sonuc bekleyenlere sabir diliyorum insalah herkes cok guzel sonuclar alir...
Canim benim simdi açtım forumu, simdi okudum degerini.. cok üzüldüm inan.. vardir bunda da bir hayir.. forumda biri yazmisti, basarisiz tup bebek tedavisi yoktur, vakti gelmemiş bebek vardir diye.. Rabbim vakti gelince sana da tattiracaktir gebelik sevincini.. sabir ve dua ile.. yipratma kendini.. gelecekteki bebeklerin icin..... Hanım günaydın,
Maalesef gebelik olsa değer biraz daha yüksek çıkardı,bence gebelik olmadı.Bu nedenle ilaçları bırakalım.Adet olunca 3.günü bir kontrole gelirseniz,ne yapabileceğimizi konuşalım.
Moralinizi bozmayın lütfen.
Saygı ve sevgiler.
Doktoruma gece e mail atmistim cevaplamis nasipte yokmus Allahtan umit kesilmez. Tekrar deneyecegim
Aslinda kan testi yapabilirsn bugun yada yarin 10.gun herkes yapiyo geneldeAma silikte olsa 2.cizgi var diyebilirmiyim
Aynen canm yaa hep bi acabalar kafada rabbim yardimcimiz olsun insalah duyarsin kalp atislarinii pit pittcnm o tedirginlik hiç bitmeyecek sanırım. ben keseyi de gördüm ama şimdi kalp atışı için bekliyorum sabırsızlıkla. hamile olduğum düşüncesine kapılmaya bile korkuyorum. inşallah keyfini yaşayacağımız günler de gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?