Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Dokktor degil ama hemsireye sordum en azından 2 katina cikmali dedi 60 veya üstü. Senin testi senmi yapticaksin yoksa yine islemi yapan doktorunami gidiceksin. Beni tekrar doktorum cagirdi. Orda yapcam.

hayır canım ne sakıncası olsun. o çok güvende merak etme. hatta bize çok sık cinsel ilişki tavsiye etmiyoruz dedi. utandım diyemedim tabi "sık mı? biz hiç yapmıyoruz ki" diye
Ay okurken çok güldüm canm vala biz de aynı tedaviden beri kardes gibiyiz esimle ne yapcaz bu sorunu bilemedim yani normalde izin var anladigim kadari ile ama benm lekrlenmem olmuştu Dr düşük tehlikesi olabilir dedi bana kesin yasaktır ana ben de soramadim utandım

Kizlar ne yazikki dayanamadim ve 9. Gunum olan bugun kan verdim ama sonuc 0.8 cikti yani negatif asmakilit

3-5 birsey ciksa umut ederdim ama 0.8

Canimm cok zorrr...rabbim yuregine..yureginize sabir versin...bende 9 aralikta 5.gun embriyosu tranfer edildi.. benimde negatifff...ve bana cok agir geldiii..

Demissin ya 3..5 olsa umit olurr ..oda oluyor...dayanamayip 7. Gun yaptim 3 cikti..dedigin gibi umitlenip 8. Gun yine yaptim.. 6.57 cikmiss.. oda negatif.. yarin 10 gunum merkezden cagirdilarr..gidicem..gelecek aya transfer yaparlarmi acaba..donmuslar var hemen devam ederlermii...

Slm kizlar benimde bugun 4.gunum transferden sonra ve bu 4.tupbebek demem rabbim hepimizin hayirlisiyla kucagimizi bebeklerimizle doldurmayi nasip etsin insallah...bende digerlerinde hic yatmadim ama bunda yaticam dedim 4 gundur yatiyorum yemege wc ye ve arada birazda dolanayim diye kalkiyorum tek benim de bunda ilk defA asiri goguslerim agriyo aradada karnim agriyo sizdede varmi boyle sikayetler

Keske benimde dondurulmusum olsaydı

Kizlar cok uzuldum. Allah in bi bildigi vardir nolur oyle dusunmeyin kendinizide psikolojinizide cok kotu yapmayin.
inancinizi yitirmeyin.
Zamanini Allah yazmistir. kuzununannesi WAW

asmakilit ya canim sana ne sorucam doktoruma gitmedim daha soramiyorum adama da :))
agda yaptirmak yasak mi?
Simdi carsamba kontrol var kese icin e alttan ederse adama ayip. Yane agdanin bi zarari varmi kizlar bilen var mi?

Dokktor degil ama hemsireye sordum en azından 2 katina cikmali dedi 60 veya üstü. Senin testi senmi yapticaksin yoksa yine islemi yapan doktorunami gidiceksin. Beni tekrar doktorum cagirdi. Orda yapcam.
Benim tedavi ankarada ama ben baska sehirden geliyorum kanı devlet hastanedinde veriyorum hocaya telefonla soruyorum

Bende bir belirti yok arada ates basiyor aradada usuyorum 11. Gun tahlil geleyim dedim hastaneye hayir dediler 12. Gun gelin yoksa tahlil net cikmaya bilir dediler.herhangi bir leke gelmedi karinnagrim vardi ilk hafta ama simdik yok.bu gun cok az migde bulantisina benzeyen ama mide bulantisi digemeyecegim garip belirti vardi.ve cumartesi yanim20 aralikta sabah kan vericem amaogleden sonra ogrenicegim ve ben meraktan oluyorum nerde ise olumsuz bir haber alirsam uzulevcegim diye idrar tahlili de yapmiyorum ama bu belirsizlik iyimi kotumu bilmiyorun normal normalde bu ayn17 sinde hasta olmam gerekti ama su an hicbir isarette yok.aldigim pregestan hap ve jeldenmimyoksa hamilemiyim bilmiyorum.herkes erkenn yaptigi kan tahlilinden konusuyor ama benim gibi bekleyenler de var burada;
Guzzel haberleri duyunca mutlu oluyorum ve bebeklerinizin kucaklarina almasi icin dua ediyorum. Tesekkurler desteginiz icin!!!

asmakilit ya canim sana ne sorucam doktoruma gitmedim daha soramiyorum adama da :))
agda yaptirmak yasak mi?
Simdi carsamba kontrol var kese icin e alttan ederse adama ayip. Yane agdanin bi zarari varmi kizlar bilen var mi?
Canm valahi ben kasarim kendimi sikarim diye yapmak istemedim yıllarca verdiğim Emek boşa gitti diyebilirim ilkel yöntemler kullandım mecbur bişey olur diye korktum yani

göğüslerimin ucu da dahil her yerinde vardı acı tabi bir de şişlik ama sonucu öğrenene kadar çok rahatsız etmiyordu çünkü benim adetten önce olurdu hep ama şimdi hem büyüdü hem dokunamıyorum. Ama bence sen hamilesin canım:))

Mrb arkadaşlar benimde c.tesi günü 3.gun embriyo transferm oldu arada bi sancim oluyo siddetli bi kac saniye sürüyo geçiyo genelde hareket ettikce oluyo belime vuruyo böyle olup pozitif sonuc alan çok varmi iyi biseymi kötü bişey mi bilmiyorum 24u test günüm. Ins bekleyen herkes güzel haberler alır

Benimde 23 u test gunum heyecan la bekliyoruz cnm. Rabbim hayırlısini nasip etsin. Dun cok fena adet sancin vardı . Şimdi namaza kalkttim. Sadece batma hissettim corap giyerken sag tarafimda. Baska biseyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…