Ilk muayene canım. 15 gün oldu sonuç alalı. Kese görmeye gerek yok, direk kalp atışı için gelin dedi doktor.Hadi insalah ilk muayenenmi olucak senin yani kese yada keselerigordunuzmu insalah guzel sonuc alirsin
Hiç moralini bozma o ağrı iyiye işaret bence ben de aynı ağrıları yaşadım ve gün içinde hala yaşıyorum ara ara da olsaArkadaslar dun bu kadar degildim. Bugun 8. Gunum adet sancisi gibu agrim ve sol taraftan batma var. Korkuyorum
Beni de sonuctan 10 gun sonra ya cagirdi haftaya persembe gidicem ama kese icinmi kalp atisi icinmi bilmiyorm insalah hayirli haberler alirizIlk muayene canım. 15 gün oldu sonuç alalı. Kese görmeye gerek yok, direk kalp atışı için gelin dedi doktor.
Ne diyecegimi bilmiyorum belki sonradan yükselir degerin bana 14.gun test yaptir dediler ama 12.gun yapcam 3 gunde neler neler degisir ilacina devam et benceKizlar ne yazikki dayanamadim ve 9. Gunum olan bugun kan verdim ama sonuc 0.8 cikti yani negatifasmakilit
Dokktor degil ama hemsireye sordum en azından 2 katina cikmali dedi 60 veya üstü. Senin testi senmi yapticaksin yoksa yine islemi yapan doktorunami gidiceksin. Beni tekrar doktorum cagirdi. Orda yapcam.Arife1991 arkadasim 10. Gun benimde degerim 32 bende c.tesi tekrar kan vercem doktor c.tesi degerinin kac olmasi gerektigini soyledimi peki ayrica degerimiz artarmiymis bu konuda birsey dedi mi ben doktorumu arafim sen test yap ben sana sayi soylemuycem bu asamada dedi
Ay okurken çok güldüm canm vala biz de aynı tedaviden beri kardes gibiyiz esimle ne yapcaz bu sorunu bilemedim yani normalde izin var anladigim kadari ile ama benm lekrlenmem olmuştu Dr düşük tehlikesi olabilir dedi bana kesin yasaktır ana ben de soramadim utandımhayır canım ne sakıncası olsun. o çok güvende merak etme. hatta bize çok sık cinsel ilişki tavsiye etmiyoruz dedi. utandım diyemedim tabi "sık mı? biz hiç yapmıyoruz ki" diye
Hiç moralini bozma o ağrı iyiye işaret bence ben de aynı ağrıları yaşadım ve gün içinde hala yaşıyorum ara ara
InsAllah cnm hayırlısı olsun birde gogus uclarinda aci hissediyorum. Sende de olmusmuydu
Ay aynen canm.Bu duyguya okadar hasret kalmisiz ki bulanti olsun diye bekliyorum yani oderecehamileligimiz saglikla devam etsinde raziyim bulantiya falan..
Canim terleme bir gece sabaha karsi cok kotu olmustu. Bide hep batmalar fln oluyoduCanim senin terleme yada üşüme gibi birsey yasamismiydin
Kizlar ne yazikki dayanamadim ve 9. Gunum olan bugun kan verdim ama sonuc 0.8 cikti yani negatifasmakilit
3-5 birsey ciksa umut ederdim ama 0.8
Keske benimde dondurulmusum olsaydıCanimm cok zorrr...rabbim yuregine..yureginize sabir versin...bende 9 aralikta 5.gun embriyosu tranfer edildi.. benimde negatifff...ve bana cok agir geldiii..
Demissin ya 3..5 olsa umit olurr ..oda oluyor...dayanamayip 7. Gun yaptim 3 cikti..dedigin gibi umitlenip 8. Gun yine yaptim.. 6.57 cikmiss.. oda negatif.. yarin 10 gunum merkezden cagirdilarr..gidicem..gelecek aya transfer yaparlarmi acaba..donmuslar var hemen devam ederlermii...
Canimm cok zorrr...rabbim yuregine..yureginize sabir versin...bende 9 aralikta 5.gun embriyosu tranfer edildi.. benimde negatifff...ve bana cok agir geldiii..
Demissin ya 3..5 olsa umit olurr ..oda oluyor...dayanamayip 7. Gun yaptim 3 cikti..dedigin gibi umitlenip 8. Gun yine yaptim.. 6.57 cikmiss.. oda negatif.. yarin 10 gunum merkezden cagirdilarr..gidicem..gelecek aya transfer yaparlarmi acaba..donmuslar var hemen devam ederlermii...
Benim tedavi ankarada ama ben baska sehirden geliyorum kanı devlet hastanedinde veriyorum hocaya telefonla soruyorumDokktor degil ama hemsireye sordum en azından 2 katina cikmali dedi 60 veya üstü. Senin testi senmi yapticaksin yoksa yine islemi yapan doktorunami gidiceksin. Beni tekrar doktorum cagirdi. Orda yapcam.
Canm valahi ben kasarim kendimi sikarim diye yapmak istemedim yıllarca verdiğim Emek boşa gitti diyebilirim ilkel yöntemler kullandım mecbur bişey olur diye korktum yaniasmakilit ya canim sana ne sorucam doktoruma gitmedim daha soramiyorum adama da :))
agda yaptirmak yasak mi?
Simdi carsamba kontrol var kese icin e alttan ederse adama ayip. Yane agdanin bi zarari varmi kizlar bilen var mi?
Mrb arkadaşlar benimde c.tesi günü 3.gun embriyo transferm oldu arada bi sancim oluyo siddetli bi kac saniye sürüyo geçiyo genelde hareket ettikce oluyo belime vuruyo böyle olup pozitif sonuc alan çok varmi iyi biseymi kötü bişey mi bilmiyorum 24u test günüm. Ins bekleyen herkes güzel haberler alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?