Kahve 2-3 gunde bir fincan ictim turk kahvesi yani. Çay da gunde 1-2 çay bardağı cooook acik ictim . Protein ve sebze ağırlıklı yedim ictimGüzel sonuç alan herkesi tebrik ediyorum.. Bekleyenlere de sabır diliyorum :))
Bu süreci nasıl geçirdiniz kızlar, kahve çay sıcak bi şeyler içmediniz mi hiç. Protein ağırlıklı beslenin dediler mi size de
benim 8. gün akşam çok çok silik,9.gunde öyle. .11.gun sabah biraz daha belli oluyordu..Kizlar 3.gün embriyosu olupta idrarda 9.gunde belli olan varmi
benimde 9. günüm bugün ama test günüm pazar günü senin neden salı kii
Canim ayni seyleri bende yasiyorum özellikle sabahlari oluyor agri ama benim sag tarafim batiyor. Bu gün yapildi ve pozitif cikti inşallah bebegin varoldugu icin oluyordur.Arkadaslar dun bu kadar degildim. Bugun 8. Gunum adet sancisi gibu agrim ve sol taraftan batma var. Korkuyorum
Canim ayni seyleri bende yasiyorum özellikle sabahlari oluyor agri ama benim sag tarafim batiyor. Bu gün yapildi ve pozitif cikti inşallah bebegin varoldugu icin
ImsAllah bu arada pardon sagdan batma var. Sali gunune kadar batmalar hissettim . Iki gundur bisey hissetmiyordum ama suan fena sekilde ara ara giriyor agrim . Benim normalde zaten regl domemlerim cok sancili gecer korkuyorumgecen ay 27 de regl olmustum. Erken olamam heralde degil mi
Resmini cekmismiydin :)benim 8. gün akşam çok çok silik,9.gunde öyle. .11.gun sabah biraz daha belli oluyordu..
5.gün embriyosu 15.gün kanda pozitifken, idrarda negatif çıktı desem. Hiç yapma bile idrar testi. Boşu boşuna canını sıkma. Zaten 3 günün kalmış, az sabır canım.Kizlar 3.gün embriyosu olupta idrarda 9.gunde belli olan varmi
Benimki de yüksek çıktı canım. Kötü birşey olduğunu sanmıyorum. Benim randevum yarın. Bakalım görecek miyiz kalp atışını veya atışlarını:) Merakla yarın olsun diye bekliyorum.Bhcg Degerlerimin baya yuksek cikmis olmasina ragmen yinede tedirginim cok acaba bisey olurmu diye.. Olmaz dimi yaa persembeye kadar nasil sabredicem bilmiyirum doktormdan da guzel seyler duyarsak insalah daha ne isterim... Sonuc bekleyenlere sabir diliyorum insalah herkes cok guzel sonuclar alir...
Hadi insalah ilk muayenenmi olucak senin yani kese yada keseleriBenimki de yüksek çıktı canım. Kötü birşey olduğunu sanmıyorum. Benim randevum yarın. Bakalım görecek miyiz kalp atışını veya atışlarını:) Merakla yarın olsun diye bekliyorum.
3-5 birsey ciksa umut ederdim ama 0.8
tebrikler canım Allah kucağına da almayı nasip etsin inş.Arkadaş
Pozitif cikti yani 10. Gun deger 33.98 cikti iyi dimi arkadaslar. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?