• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kızlar test sonucumu aldım allahıma şükürler olsun 127.3 artış var umarım hersey yolundadir doktorumla daha gorusemedim 1. Kan sonucum 55.2 sizce nasıl ilerleme :)
çok güzel artmış değerin :) benim de bugün 2.test günüm ama ne yazık ki sabahtan gidemedim öğleden sonra gideceğim ben de çok korkuyorum inş. benim de artmıştır.

Ben de simdi verdim. Ancak ogleden sonra alabilirim. Devlet işte. Ozeller burda 70 tl den az istemiyor. Hatta acibadem 155 tl dedi.. memlekette olsam 18 tl ye yaptiriyordum valla.

özelde mi yaptırıyorsun testini yoksa devlette mi?ben sabah vermiştim öğleden sonra almıştım da çok uzun geldi.
Canm ben özel de yaptiriyorum burda da pahali ama devlet hastanesi bana uzak baya olsun geç olsun da hayırlı olumlu sonuçlar olsun dilerim :)

çok güzel artmış değerin :) benim de bugün 2.test günüm ama ne yazık ki sabahtan gidemedim öğleden sonra gideceğim ben de çok korkuyorum inş. benim de artmıştır.
Inşallah canm senin de degerlerin guzel olur bugun cok guzel basladi benim icin hepinizden hayırlı haberler bekliyorum. allah tüm isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin gerçekten çok zor bir süreçten geçiyoruz Rabbim yardimcimiz olsun

16. Gun degerim 324.7 olmuş.. :)
Çok sevindim canmm hayırlı olsun güzel ilerliyor maşallah ben sana bisey soracaktım sen zeynep kamil de mi tedavi gördün yanlış hatirlamiyosam öyleydi benden tekrar pazartesi tekrarlamami istediler neden sürekli tekrarliyorlar pek bilgi alamadım yani değerler normal mi bi problem var da ondan mi istiyorlar bilgin var mı tatlım ???

Problem yok canim artislari tam gormek icin istiyorlar. Toplamda 3 test iyi fikir veriyor.bana kalsa pazartesi de yaptircam ama cok kan verdim tedavi boyunca bi de kansizlikla ugrasmayim ;)

Problem yok canim artislari tam gormek icin istiyorlar. Toplamda 3 test iyi fikir veriyor.bana kalsa pazartesi de yaptircam ama cok kan verdim tedavi boyunca bi de kansizlikla ugrasmayim :KK66:
Canm şimdi sen tekrar yapmayacaksin değil mi 3 testten sonra normalse değerler ne diyorlar peki zeynep kamilde canm yani suan ki akıbetin nedir merak ediyorum bana pazartesi tekrar test yap dediler ama acaba pazar mi yapsam 2 günde bir ya normalde ondan dedim pazartesi de arayip sonucu söylerim.

Az önce yaptim bugün 9. Günüm
20141128_190505.webp

Back
X